Sobotkovo panoptikum fanatiků všech postmoderních úchylek

21. 01. 2014 12:02:59
Opravdu jsme zvolili tohle? Sobotka, Dientsbier, Marksová, Zaorálek, Mládek (KSČ), Chovanec, Válková (KSČ), Špidla, Keller (KSČ), Šabatová, Suchánek. Tato klika rudozelených internacionalistů, bývalých členů KSČ a pravdoláskařů jako chobotnice uchvacuje nejen vládu, ale i ostatní vrcholné funkce státní administrativy s infiltrací do EU.
Bože, jak hluboko jsme klesli!
Bože, jak hluboko jsme klesli!

Někteří – jako Keller do europarlamentu nebo Šabatová za ombudsmanku – ještě nejsou zvoleni, ale vypovídá to o šíleném trendu. Takový Suchánek už byl naopak parlamentem zvolen na Ústavní soud, ačkoliv byl pouhým koncipientem a Škromachovým asistentem! K tomu připočtěme předchozí stav, kdy předsedou Senátu je Štěch (KSČ) a místopředsedkyní Gajdůšková (kandidátka KSČ) a zástupcem ombudsmana Křeček. Další bývalý člen KSČ Krčál není ministrem jen kvůli tragédii v rodině. Pro úplnost ještě dodám, že kandidát na ministra zdravotnictví Němeček zahájil politickou kariéru jako člen Strany zelených a nakupoval prý předražená zdravotnická zařízení. Doslova katastrofou bude, pokud Zeman jmenuje do Bankovní rady ČNB stoupence eura Rusnoka.

Ze strany ČSSD to dopadlo hůře, než kdybychom rovnou zvolili KSČM, jejíž reprezentanti nejsou ani tak eurofilní, ani tak ochotní účastnit se zelených experimentů a ani tolik nepropadli devastující politické „korektnosti“. V tomto smyslu není dědičkou KSČ ani tak KSČM, jako ČSSD. V tomto smyslu Sobotka se Špidlou po boku překonali i Paroubka a tento trend ještě umocnili až na samotnou mez únosnosti, zdravého rozumu a kolaborace.

Jsou mezi námi šablonovitě uvažující lidé, kteří stále bojují minulé války s dnešními komunisty. Naprosto to není hodno obdivu, když vítěz je už čtvrt století znám. Za tu dobu se však silný nepřítel ustanovil jinde. Dnešní komunisté jsou falešný terč používaný záměrně k odpoutání pozornosti. Mnohem nebezpečnější jsou novodobí stoupenci „jediné správné cesty“, která vede pod záminkou globalizace a za zády občanů k demontáži národních států a k moci zcela oddělené od voličů, což se týká zejména málo lidnatých států.

Jen absolutní fanatik nebo zaslepenec (jako Zaorálek nebo Keller) si může myslet, že nově vznikající nadnárodní byrokracie nás ochrání před mezinárodním finančním kapitálem, s nímž se nadnárodní byrokracie prostřednictvím klientelistických vazeb zákonitě oligarchizuje. Pošetilé je, že pod tlakem domácích zlodějen, které jsou však v silách demokratických států přece jen postupně zvládat a dostat pod kontrolu, volají protagonisté zběsilé integrace po vyhánění čerta ďáblem. Vzniká tak globální systém kleptokracie bez jakékoliv kontroly zespodu.

Proto má vzniknout bankovní, fiskální, daňová a nakonec i politická unie. Proto byla vymyšlena společná měna euro. Proto se všichni „museli“ připojit do Evropského stabilizačního mechanismu, z něhož nelze de facto vystoupit (závazek pro ČR už dnes činí cca 350 miliard korun!). O nic menšího tady nejde než o úplný zánik svrchovanosti státní a potažmo i osobní. Nechci se rouhat, ale už dnes jsme předali více atributů svrchovaného státu než nám vzala sovětská okupace a jsem přesvědčen, že bude-li proces dovršen, bude překonán i německý protektorát.

Zatím se nestřílí, nebombarduje a nestaví se koncentráky; tedy u nás. Jinak ovšem pro dosažení cílené demontáže států je nadnárodní kleptokracie ochotna učinit cokoliv. Klidně bude bombardovat (Srbsko). Klidně se spojí s vrahy, obchodníky s orgány a drogovou mafií (Kosovo). Klidně rozvrátí státy, kde se po agresi situace ještě zhorší ve prospěch muslimských teroristů (Irák, Ahghánistán, Lybie). Kdyby nešlo o rozklad jakž takž soudržných států ve smyslu „rozděl a panuj“, všechna tato rozvratná dobrodružství by neměla logické zdůvodnění. Tragické následky je vidět v Egyptě, Sýrii i jinde. I za cenu posílení náboženských fundamentalistů a mezinárodního terorismu za vším stojí jediný cíl - rozbít dosavadní status quo, aby stabilizované a soudržné lokální subjekty nepřekážely.

Dalším nástrojem je multikulturalismus. Tento instrument je vhodný zejména pro rozvrácení evropských národních států zevnitř. Obdobně je podpora všem menšinám dobrá pro oslabení většinové populace na národním principu. Proč z ní ještě neodloupnout další procenta podporou homosexuálů a bisexuálů? Proč nevrazit feministický klín mezi pohlaví (Marksová-Tominová)? Proč nepodporovat porodnost nepřizpůsobivých etnik? Proč nestavět chrámy jinověrcům? Vše, co rozkládá národní stát, se hodí, a to bez ohledu na jakkoliv zhoubné následky.

A aby toho nebylo málo, zelenými nesmysly se podporuje mezinárodní závislost na energiích (té zemědělské závislosti už se vhodným rozprostřením dotací v EU podařilo dosáhnout). Dobře vědí, že v našich zeměpisných šířkách to vítr, slunce ani řepka nevyřeší. Proto se blokuje rozvoj relativně laciné jaderné energetiky. A pod pláštíkem environmentalismu se vymýšlejí i jiné zvrácenosti, které mají jen plošně občanům vytáhnout peníze z kapes. A všimněte si, že čeští zlodějíčci se přiživují až tehdy, až k tomu EU vytvoří prostor.

Čeká nás urychlení absolutního rozvratu všeho, co jsme dosud znali jako naši i evropskou civilizaci. Jestli se včas nevzepřeme, přijdeme o zbytky národního bohatství a budeme vykořeněni: přijdeme o domov, jak jej známe, o tradice, o životní standard, o svobody. Je třeba mít stále na paměti, že celá ta restrukturalizace probíhá podle scénáře, aby mocní byli ještě mocnější a bohatí ještě bohatší. Nevnímejte to proletářsky, není třeba závidět si běžné rozdíly v životní úrovni, byť třeba v řádu miliónů. Já mám na mysli stovky miliard a desítky biliónů, které už stojí globalistům za rozvrácení našeho světa.

Nedovolme některým zde jmenovaným „užitečným idiotům“, aby kvůli svému prospěchářství, blbosti nebo mesiášskému fanatismu přivolali katastrofu, kterou ani sami nedohlédnou!

Autor: Dušan Streit | úterý 21.1.2014 12:02 | karma článku: 41.99 | přečteno: 3727x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 16.21 | Přečteno: 166 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 15.37 | Přečteno: 420 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 14.33 | Přečteno: 377 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 14.68 | Přečteno: 246 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 29.95 | Přečteno: 666 | Diskuse
Počet článků 1144 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3937
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie. Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní! Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...