Když to říká Thaçi... tak Krym opravdu není žádné Kosovo

Naše masmédia už musí být se svou propagandou opravdu v koncích, když vzala zavděk i hlasem takové „autority“, jakou je zločinec, který stojí za vraždami na národnostním i mocenském principu, za obchodováním s lidskými orgány i drogami.

Tak Thaçiho vidí Srbové. Za stolem hoduje Kouchner.

 Včera skoro všechna mainstreamová média citovala Hashima Thaçiho, že „nelze za žádných okolností srovnávat odtržení Krymu od Ukrajiny s odtržením Kosova od Srbska“. Dále tento aspirant na Nobelovu cenu míru pravil: „My (kosovští Albánci) jsme nezměnili žádné hranice, my jsme své hranice už měli.“

 Zapomněl však dodat, že Krymská autonomní republika měla v rámci Ukrajiny také stanoveny své administrativní hranice a že naopak u této jihosrbské autonomní oblasti byla po vlně národnostních nepokojů vyprovokovaných Albánskou částí obyvatelstva v roce 1989 jeho poměrně široká autonomie omezena a posléze v zájmu územní celistvosti Jugoslávie i zrušena.

 Ale v něčem má Thaçi pravdu. Referendum opravdu nelze za žádných okolností srovnávat s bombami. Putin nebombardoval Kyjev, jako byl bombardován Bělehrad a další města Jugoslávie cizími mocnostmi. Po odtržení Krymu opravdu nedochází k týrání Ukrajinců, jako se dělo a stále děje v Kosovu. Ukrajince na Krymu nemusí chránit žádné mezinárodní kontingenty. A nedovedu si představit, že by Putin organizoval prodej tělních orgánů Ukrajinců.

 Je mi z těch prodejných novinářů špatně, o našich devótních politicích nemluvě. Také bych měl chuť vzít pár kamarádů a jít si to vyřídit ručně třeba s ředitelemm České televize a jeho pohůnky, jak to udělali „demokraticky“ na Ukrajině ti, jejichž legitimitu neustále náš stát i média obhajují. Kdo jste neviděli, můžete se podívat třeba zde.

 Ředitel ukrajinské televize, jenž si dovolil odvysílat záběry, kterak Putin podepisuje návrh smlouvy o odtržení Krymu od Ukrajiny a připojení k Rusku, je celkem mladý. Naši přátelé Ukrajinci jsou opravdu povahy útlocitné. Ředitele jen vyfackovali. Být to v režii Thaçiho, mohl by se na nové ledviny těšit třeba Schwarzenberg a na nová játra třeba Kalousek.

Autor: Dušan Streit | pátek 21.3.2014 11:21 | karma článku: 42,02 | přečteno: 2913x
  • Další články autora

Dušan Streit

Leo Wolfe, dopustil jste se svinstva

20.3.2014 v 15:28 | Karma: 13,31

Dušan Streit

Děkuji svým čtenářům

7.3.2014 v 15:28 | Karma: 7,37
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...