Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stanislav Ševeček

23. 10. 2009 18:31
Jde to dobře

Dobře se nám to vyvíjí a myslím si, že President si vede velmi dobře - jako zkušený rybář ví, kdyt trochu povolit tah vlasce. A navíc, je patrné, že kvičení eurofilů prozrazuje jejich strach z nepodpisu a dneska i úlevu našich "odnovinářů" nad tím, že "Klausovi se švédský návrh líbí" - přičemž pan Ochvat prohlásil pouze, že "se s tím dá pracovat". Spokojené komentáře k "objevu", že "stačí vložit čárku a slova Česká Republika" do protokolu jsou taky názornou ukázkou práce medií - já jsem to někde napsal už před dvěma týdny; stačilo přečíst si text Protokolu, a bylo jasné, že je třeba doplnit "ta dvě slova" na třech místech.:-) 

0 0
možnosti
JK

holkazhane

23. 10. 2009 19:30
Re: Jde to dobře

Klaus je jako náš vrtošivý děda. Nevede si ani velmi ani vůbec dobře a zcela ignoruje názor podstatné části společnosti. Tato arogance a zahledění do sebe je mu vlastní celá léta a bylo velkou chybou, že ho komunisti s ODS doslova protlačili do funkce. Opakuji do funkce ne na piedestal.

0 0
možnosti
S

sorki

23. 10. 2009 22:34
Re: Jde to dobře

..ani se mi nezdá být možné, že byste alespoň dědu měli v rodině trochu normálního..:-P

0 0
možnosti
JK

Terrurek

23. 10. 2009 22:39
Re: Jde to dobře

jj vono se t hezky napíše - stačí doplnit čárku a ČR... jenže ono to nejde jen tak... někam něco doplnit po ratifikaci...

0 0
možnosti