Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O proniknuti do kazde nemocnice nebo kliniky lecici VIP se pokousi zamestnanci kazdeho bulvaru a samo o sobe neni nic protizakonneho. Deje se to vsude ve svete vetsinou neuspesne, ale obcas se to nekomu podari. Neni protizakonne se pokusit, ale co se udela s vysledkem? Kdo rozhodl o uverejneni? Byly poruseny moralni a prakticke kodexy jimiz se media musi ridit? Na to odpovi vysetrovani v UK i Australii a mozna povede k pokute nebo zruseni licence pro radiostanici.

Manzel sestry Jacinthy pozadal o vysetreni vsech udalosti ve dnech pred jeji smrti a chce vedet jak se v nich zachovala nemocnice.

Povinnosti nemocnic je zabezpeceni soukromi pacientu a ochrana personalu po strance osobni a zdravotni. Zda se, ze nemocnice krale Edwarda VII mozna selhala v obou pripadech.

Odpovedi prinese prinese koronialni vysetrovani planovane na brezen.

1 0
možnosti
Foto

Je to politování hodné, ale pořád si myslím, že určitý podíl na tom měla i ta mrtvá paní. Přece asi platí, že do telefonu se v jakékoliv organizaci zdělovat důležité informace zakázané kodexem postupu při takovéhle situaci. Já jsem to zažil v mém zaměstnání v hotelu, kde bylo podávání informací a hostech přisně zakázáno!:-(

3 0
možnosti
Foto

Dobře, ale určitě byste se nezabil :-/

Navíc, jde právě o ten kult královny. Kdyby volal (byť falešně) někdo jiný, určitě by jinému nic nežvanila. Takže kult královny ji přiměl nejdříve porušit pravidla a poté se i zabít (za přispění "pohoršené" veřejnosti).

1 0
možnosti

To říká ten pravý, co na bulvárních titulcích staví své blogy. Ach jo.

4 7
možnosti
Foto

Že mě čtete, vy žroute škváru:-P

Ale vybírám si samá vážná témata.

Pán bude asi "intelektuál", takže zkuste toto: http://streit.blog.idnes.cz/r/7766/Kosmologie.html

4 4
možnosti
Foto

Pěkný článek, karma.

Když se nad tím však zamyslím do hloubky, tak si stále více uvědomuji, že jsou dvě možnosti:

1. Podivovat a rozčilovat se nad lidmi, kteří čtou bulvár, sledují i nejhloupější telenovely atd. a doufat, že se nechají poučit, prokouknou, zchytří a trochu více "se zcivilizují".

2. Akceptovat, že tito lidé takoví jsou, že jim asi vyhovuje, jací jsou, že se možná ani jinak chovat nedovedou a možná ani nechtějí. Někteří chytří a současně "nemorální" a mazaní toho využívají a je v jejich hlouposti udržují a na tom vydělávají, např. média ale i někteří politici.

Kdysi na naší planetě žili praopice, tj. předchůdci jak lidí tak opic. Ne ze všech praopic se stali lidi. Stejně tak asi dojde postupem mnoha a mnoha příštích tisíciletí k oddělení potomků současných lidí do více skupin.

1 1
možnosti
Foto

Dík R^

Na Vaši evoluční teorii zírám ;-)

A vlastně: Nedošlo už k tomu oddělení vzdor politické "korektnosti"?

1 1
možnosti
Foto

Za mě karma,......pro mě jsou čtenáři či posluchači takového braku lidský odpad....jen díky jejich tuposti a malosti noviny slídí, lžou, osočují, očerňují.....kdekoli, kdykoli, kohokoli, jen aby tupý blbeček dostal svou denní dávku svinstva.

Není asi reálné být planetou čtenářů Shakespeara a diváků vzdělávacích dokumentů BBC....ale proč se ráchat v takovém odpadu? To asi taky není nutné.

Když už relax u nějakého braku, tak si pustím sitkom.....taky často blbý ale neškodný. A u ti zdedne náladu. Tak si zvedněte tu svojí.

P.S. a pod stromek pamatujte....místo Blesku, přepálenou švestku.;-)

4 1
možnosti
Foto

oprava "A dokonce ti i zvedne náladu"....nějak jsem si umazal víc, než jsem zamýšlel.;-)

0 0
možnosti
Foto

L97u66b74o61r 60J90o24š96t

13. 12. 2012 11:50

To je přece věčný problém pravdoláskařů a zastánců trhu, jestli má být člověk "zušlechťován" nějakým povznášejícím čtivem (kdo ho bude vybírat a jak ho chce vnucovat??) nebo díky "ruce trhu" dostane, co chce, tedy tištěná "hov.a". Ale kdo z vás si klikne na tzv seriózní titulek místo na bláznivý štěk v nadpisech tohoto blogu? Co s tím? Nevím. Ale jedno vím jistě. Volat do nemocnice a vydávat se za královnu je prostě rovina srandy, brát je jako vrahy je nesmysl. To pak někomu řeknete, že má křivě kravatu, on si hodí mašli a vy jste vinen.

4 1
možnosti

M69í19l28a 83Š28u82l20a

13. 12. 2012 11:37

.. tak jsem se jednou spletl, nechal jsem běžet Novu i na zprávy .. ou ou ou (tentokrát to neříká Ježíšek, ale já), to co bylo první zprávou mě naprosto šokovalo, 5 (slovy "pět") minut vysílání se zabývalo nějakým podvodníkem, který okradl dvě ženy, jeho plačtivou omluvou a naštvanými reakcemi těch hloupých dam .. podvodník byl kdo? .. no já to nevím a asi spousta jiných lidí také ne .. 

.. je to stejné, jako nám do kedluben cpou nějakou héteru Štikovou, která vyšoupla ze sedla jinou héteru Partyšovou .. stejné je to o informacích o alkoholičce a naprosto duté nádobě Bartošové (ta je ale v mých očích jen snadnou kořistí bezskrupulentních lovců "celebrit") .. 

.. ano, lidi jsou masírováni informacemi o naprosto zbytečných věcech, o lidech (no jen tak tak), kteří by v normálním světě požívali jen pohrdání, nebo lítost (soucit s nimi ale není na místě) .. kult plné peněženky ovládá skoro celou společnost (výjimky potvrzují pravidlo) .. je to něco (nic ve zlém Dušane), co již popisuje Bible .. klanění se Zlatému teleti .. 

.. vnitřní mravnost upadá, již zcela nepokrytě převládá faleš, lži, podvody, honba za penězi a majetkem, jakoby měl rubáš kapsy .. a to všechno se přenáší i na národní a mezinárodní úroveň (zase nám asi vyberou banky - viz schválení celoEU bankovního dohledu) ..

.. když se všichni svléknou do naha, budou všichni stejní .. no, stejní ne, budou tu tlustí, hubení, s čudlíkem, či bez něho, ale těžko někdo pozná, kdo je chudý, bohatý, lump, nebo hrdina .. 

.. je mi z toho smutno ..  .. Dušane, vám obrovská karma R^ ..

8 2
možnosti
Foto

No to je výkon!!

Jak se dává diskuterská karma? ;-)R^

Plus jsem už dal :-)

2 2
možnosti

Nesouhlasím. Oslavy svatby členů královské rodiny jso pro Brity věcí cti.

1 0
možnosti
Foto

No a co. Smrt za to nestojí!

3 2
možnosti

Bohužel, číst bulvár je dnes stejně přirozené jako dýchat vzduch, už to ani jinak nejde je ve prostě všude, to co chce většina je uchylné šmírování života druhých.Musím řícI, že tento životní styl vůbec nechápu, ale musím v něm žít...

7 3
možnosti

karmaR^R^R^

Vystizne napsano.

7 4
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...