Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až na to Polsko vcelku souhlas. R^

0 0
možnosti

chrlíte primitivní populistické a také štvavé žvásty jako na běžícím pásu. škoda že nelze udělovat "antikarmu". to by vašemu zbytnělému egu slušelo. takhle nezbývá, než si jen odplivnout a jít dál...na podobné narcisistní grafomany je škoda slov...

5 5
možnosti

Tři trapné banální argumenty mají sloužit jako odstrašující příklad evropské integrace...Oproti siláckému nadpisu docela slabý obsah...Ale jde o jinou věc - máte docela pěkné německé jméno - kdyby takhle "vlastenčeli" Němci, jak bychom se na to asi dívali, jak by to v Evropě asi vypadalo. Intergace je výhodná hlavně pro malé státy s malým trhem. Kde by asi byla Škoda bez WW...A samostatnost nám nikdo nebere, bezpečnost máme zajištěnou jako nikdy v historii!!

9 5
možnosti

Mohu Vas uklidnit vazeny pane Streit, precetl jsem si par Vasich prispevku, podle me nejste ani "nacek" ani komunista, ani bolsevik. Jste podle me jenom pouhy populista, jeden z tech, kterymi se tyto stranky bohuzel jen hemzi. A podle meho nazoru a Vami uvedenych prikladu z tohoto Vaseho posledniho blogu, i trochu maly duchem. Vase vysvetleni nebezpeci dalsi intergrace Evropske uni na priklade zakona pro snatek homosexualu ve Francii, povineho nabozenstvi v Polsku a debaty o sexismu v Nemecku (o nekterych detailech jste decentne pomlcel) je opravdu spagat, ktery se jen tak casto nevidi. Ja jen pro CR doufam (a verim), ze vetsina lidi, ktera si Vase radky precte, nad nimi zakrouti hlavou a rychle je zapomenou. A Vase veta, kdo nejde s nami, jde proti nam, tak pasuje prece hlavne na Vas populisty. Vy si vzdy bude vybirat jen ty negativni argumenty, a ty ostatni davate k dobru jako polopravdy a nebo hodne zkreslene. V podstate je mi  Vas lito.

11 8
možnosti

Z63d14e37n46a 26K52o48č16í

31. 1. 2013 19:33

Musím s vámi souhlasit. !!R^

Každý kdo netleská blábolům páně Streita, je podle něj nevzdělanec ...... ;-)!!

11 8
možnosti

Made in Poland? To raději o chlebu a špinavý

Měl bych se vám omluvit. To napsal P.Čech. Tak se tedy omlouvám, ale svírá se mi trochu hrdlo. Já  si vás dva pletu, jste si tak názorově blízcí. Asi s vámi cloumá svědomí, že vám lidé nadávají do nacionalistů. Mají bohužel trochu pravdu. Nasýpejte si popel na hlavu. Já jsem zase vůl ;-D. 1:1

4 6
možnosti

Už dnes ČT dává věřícím na veřejnoprávním programu prostor, který nekoresponduje s počtem věřících. A podívejme se do Polska s jeho militantním Radiem Maryja a povinným náboženstvím. Tak o tohle jde. Na to se máme skládat.

Z vašeho článku. Hrůza. Lež o povinném náboženství v Polsku a  výpady

proti církvi. Jako z 50 let.  P.S Nejsem věřící.Rv

3 7
možnosti

Dušane, ze srdce vám děkuji, za váše články o polských šmejdech.

Nic tak nepotěší Poláky žijící v Česku jak vaše články o Polsku. Ze srdce vám ještě

jednou děkuji. Dnes už nemůžete nadávat na cikány, jen na Poláky...... je to hrozné omezení demokracie, měl byste zakročit.R^;-D

3 7
možnosti
Foto

Jaké články? Co to sprostě vytahujete za lži? 8-o Došly vám argumenty?

Já mám Poláky náhodou obecně rád. Ale ne ty, co by u nás chtěli zavádět polské manýry.Rv

3 3
možnosti

Dušane,co ta zase melete

Obecnie w Polsce lekcje religii, podobnie jak etyka, wychowanie do życia w rodzinie oraz języki mniejszości narodowych czy etnicznych należą do grupy przedmiotów fakultatywnych. Nauczanie tych przedmiotów staje się jednak obowiązkowe jeśli taką wolę wyrażą rodzice ucznia lub sam uczeń, o ile jest pełnoletni.

3 5
možnosti

Já vám to překládat nebudu. Fakulatativní je výběrový. Jaképak povinné náboženství v Polsku ?

.Je to z l´Osservatore Romano.

4 3
možnosti

Málokdo si dnes dokáže zachovat chladnou hlavu a odstup.

Dle mého názoru máte pravdu, Jsem rád, že se nenecháte rozhodit závistí a záští druhých, kteří vás pomlouvají a špiní. Prosím pište, rád vás čtu. Karma.

7 4
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...