Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Válka dvou světů už začala, dokonce na několika frontách. Tandem Zeman-Babiš versus Sobotka & spol.

Ministři ČSSD vnitra a školství hned po nástupu avizovali, že budou chtít po ministru financí prostředky na navýšení platů policistů a učitelů. A Babiš ještě za tepla ze Slovenska vzkázal: "Nepadá v úvahu. Napřed se bude šetřit". Jsem zvědavá, kdo tuhle válku vyhraje.

0 0
možnosti
Foto

Doufám, že vyhrajeme my a tato vláda se brzy rozpadne ;-)

Ale zas tak dva světy to nejsou: mezi eurohujery a eurofily moc rozdíly nedělám. I když je fakt, že ten Zaorálek...Rv

0 1
možnosti
JE

J49i72ř42í 32E68u52l83e14r

31. 1. 2014 10:51

No nevím. Dovedu si představit tu bouři odsudků a ironických komentářů na prezidentovu hlavu, kdyby se stalo to, co pan Streit posvěcuje, tedy že by Zeman "tu vládu natěšenému lemplovi Sobotkovi hodil na hlavu". Že se zase předvádí, posiluje své zbytnělé ego, chová se jako slon v porcelánu a bůhví co ještě, vždyť to z tisku a chatů známe.

0 0
možnosti
Foto

Když chci hrát haura, musím být důsledný a na ten mediální "póvl a hnůj" nebrat ohled.

Zeman na začátku mnoho kecal a nakonec udělal všechno,co Sobotka chtěl.

0 1
možnosti
Foto

Vždy, když slyším mluvit Sobotku, tak si říkám, mlčeti zlato. To, co jiní vyjádří několika slovy, on popisuje tak sáhodlouze a monotónně, že bych se divila, kdyby někdo z posluchačů dokázal udržet pozornost. My s kamarádem jsme se přesměrovali na sledování jeho úsměvů a můžeme se utlouci smíchy, protože on se směje neví čemu. Do toho Zeman a další experti se svými hlody, no není nad českou komedii! Ale co jsem hlavně chtěla říci - pamatuji ze školy, že takoví ti šprti a mluvkové měli formality v pořádku, proto mě celkem udivilo, že Sobotka je v pořádku neměl.

2 0
možnosti
Foto

To je ta tragédie. Klaus je třeba pracovitý a důsledný šprt. Ale Sobotka je šprt, lempl a diletant k tomu.R^

Sranda bude, ale stát není cirkus. My ty neschopné artisty a šašky platíme. :-(

1 1
možnosti
RJ

Já myslím, že to udělal Zeman dobře. Sobotka je stejně i tak za pitomce... Zeman ale může deklarovat, že mu neokopává od počátku kotníky, ale snaží se chovat "státotvorně".  Až ho za čas vyrazí z vlády, páč Sobotka určitě naseká další "kraviny" a některá z nich mu "zlomí vaz", tak bude moci Zeman říkat: "Víte, měl jsem s ním od počátku božskou trpělivost a schovívavost, ale s tím "blbem" to prostě nejde...

1 0
možnosti
Foto

Bude to tak. Ale mezitím bude Zeman pořád tím, kdo toho pitomce nechal ty pitomosti dělat...

1 1
možnosti
MN

Já jsem byla s postupem Zemana celkem spokojená, dobře jsem se bavila.

Zeman se chopil příležitosti předvést národu, jaký neschopný ozubený tajtrlík bude nyní v naší zemi ministerským předsedou. A myslím si, že to je jen začátek, Zeman si určitě nenechá ujít i další příležitosti, aby Otíka opakovaně labužnicky ztrapnil. Pro něho bude respektovaným komunikačním parnerem na úrovni ve vládě Andrej Babiš.

2 0
možnosti
Foto

To máte pravdu. Tak to nějak bude. No právě...;-(

1 1
možnosti

Koho jste volil pane Streite, toho tam mate. Byla realna sance mit dustojneho prezidenta. A vy a vam podobni frustrati to proste sprasili a ted musej psat, ze prezident svesil ocas a svet se bavi;-D

1 3
možnosti
Foto

Nebylo na výběr. Protikandidát osas vůbec neměl. Stravte už, že jste prohráli. Naštěstí :-P

[>-]

7 1
možnosti
ZM

Zeman se zachoval blahosklonně a otcovsky. Poplácal snaživého pacholíka po líci a odpustil mu.

A vy ho za to musíte hned rozcupovat. :-)

2 0
možnosti
Foto

Pacholek někdy potřevuje přetáhnout bičem ;-)

1 1
možnosti
AK

:-))  Ne šest, ale devět chyb ....

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/231127/v-cem-sobotka-chyboval-zeman-nasel-v-dopisu-sest-chyb-blesk-devet.html

  Že se Sobotka chová občas, jako naivní, nezodpovědný amatér, je zjevné.

Že pr.Zeman zase sehrál víceméně pouhé divadlo, je už tradicí. Co se týká počtu chyb, vypadá to o 50% více.

(zprávy Bleskem - Chyba č. 3) ... cituji:

"Nová ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová-Tominová se oficiálně jmenuje pouze Michaela Marksová. Sama pak používá v neoficiálních dokumentech své jméno s pomlčkou." (pozn:. titul Mgr. paní Marksová užívala asi do konce r.2012, od 2013 je vedena i Obch.rejstříku bez titulu, zato je ve firmě, jež šla do insolvence a dluží milióny, šetří policie - Místní sociální služby, o.p.s.) - viz odkazy: http://rejstrik-firem.kurzy.cz/osoby/michaela-marksova/?vsechny=1

2 0
možnosti
Foto

Není tam víc chyb než slov? :-)

Vždyť to už je jedno. Jaký lempl Sobotka je, víme i tak. :-(

A o Marksové raději nemluvit ;-€

1 1
možnosti
MK

M89i67l56a97n 73K94e24s40l

30. 1. 2014 15:50

To jsou všechno prkotiny.První přímo volený  ještě nedávno prohlašoval,že není automat na podpisy a s čím nesouhlasí,to nepodepíše.Rozhádal se proto s celou akademickou obcí.A ejhle.Stačilo,aby zástupci hnutí ANO prohlásili,že nepůjdou do vlády,když nejmenuje ministrem Babiše a všechno je jinak.První přímo volený zapomněl na proklamace a jmenoval.Je vydíratelný nebo skočil po Babišově kostelecké klobáse jako slintající buldok po buřtu?

1 0
možnosti
Foto

Co na to říct? Chlap by měl za svými slovy stát...

Ale takové diletantství a lemplovství prkotina není!

1 1
možnosti
LC

Pane Streite, ale ruku na srdce, dovedete si představit co by se rozpoutalo, kdyby to Zeman udělal jak píšete? (Mně by se to taky líbilo.)

1 1
možnosti
Foto

Dovedu ;-D

Každopádně by to bylo výchovné. A určitě by co do autority na tom Zeman neztratil.

0 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...