Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jsme spolu diskutovali a já vám říkal, že Babis to tu rozsekne, moc jste nevěřil, jsem rád, že už jste mu nakloněn více.

Díky

3 0
možnosti
Foto

;-)Uvidíme. Ale zatím je to navýsost relativní ;-)

Taky děkuji R^

0 0
možnosti
Foto

Karma pro Vás a pro paní Marcelu Nečasovou! Četla jsem mnule ten její obdivuhodný komentář několikrát, tak se mi líbil. A už minule jsem si říkala, lepší Babišova špatná čeština než Sobotkův kolovrátek. Takže děkujme za Babiše, on se vždycky najde někdo nebo něco, aby nebylo nejhůř, aneb nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůře R^

3 0
možnosti
Foto

Děkuji R^ A jistě jste potěšila i paní Nečasovou :-)

Vy v tom kolovrátku neslyšíte zubní vrtačku? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jděte už všichni někam s tím střetem zájmů u něj! U všech ostatních tzv. politiků, ve střetu zájmů nikdo není a nebyl a republika je totálně rozkradená, v marasmu a podle mne fatálně zadlužená. Kdo všechno se na nás hanebně obohatil, všichni tušíme (možná i víme). Já říkám, jestli nás Babiš dostane z těchto sra.ek, tak mi vůbec nebude vadit jakékoliv výběrové řízení, kde se Agrofert účastní a vyhraje. Protože jestli dokáže to na co nás natěšil, tak já klidně budu akceptovat navíc referendum na mimořádnou odměnu pro Mn financí Babiše ve stamilionové výši... Nakonec proč ne bude to mimořádný manažerský výkon, což se prý v dnešních zvrácených relacích cení nejvýše - nehorázných příkladů máme dost!;-(!;-O

6 1
možnosti
Foto

mě by to taky netrhalo žíly....po tom všem, co nám tu modrooranžoví předvedli

3 0
možnosti
Foto

A zase joR^;-) (zubní vrtačka mě dostala.....on se Sobotka vždycky usmíval jak ozubený kolo)

1 0
možnosti
Foto

Mitrofanov někdy před týdnem napsal - ale myslel to v pozitvním smyslu - že Sobotka je jako vrtačka souseda, který v paneláku vrtá a vrtá do zdi, nemíní skončit, až tím všechny udolá. Tak mě napadla zubní vrtačka. Navíc se k němu výborně hodí ;-)

0 0
možnosti

J15a37n 20R67á43ž

3. 2. 2014 16:53

Sobotka je typická politická rychlokvaška. Jeho mentor (Josef Špaček, bývalý krajský tajemník KSČ) jej v ranném mládí naučil,jak se buduje politická kariéra. Takže ze Sobotky je dokonalý architekt moci. A největší průšvih je, že tito hošani nic jiného než intrikovat neumí. Vzpomeňme si na další produkt socialistické kadetky Grosse. Mimo budování vlastní kariéry, není za Sobotkou ani za Grossem nic pozitivního, čím by se mohli pochlubit. To je rarita české sociální demokracie, že vrcholných mocenských funkcí dosahují kluci, kteří o “normálním" životě dělníka nebo živnostníka, což jsou lidé, které vždy sociální demokracie zastupovala, neví vůbec nic. To,ze tito hoši žijí ve skleníku odtržení od života charakterizuje i to,jak Sobnotka odpověděl na otázku, kde vzal 7,5 milionů na luxusní byt. To,co Grosse z politiky dostalo,a jednalo se "jen" o 3,5 milionů, to Sobotkovi prošlo. Za zneužití poslaneckých náhrad museli v Británii odejít z vlády 2 ministři a z Parlamentu šéf trakčního klubu. U nás to prochází a tak to ti naši hoši považují za normál. Tak se nedivte.

Mne děsí, že to samé jsou další kádrové rezervy teto strany Hašek, Tejc, Dienstbier. Takže nevidím budoucnost sociálně demokratické politiky nijak růžově.

2 0
možnosti
Foto

Máte plnou pravdu R^

Ale není to jen problém ČSSD, že nasály největší kariéristy a lumpy; psal jsem o tom zde:

http://streit.blog.idnes.cz/c/348308/Pouceni-Velke-strany-nasaly-nejvetsi-lumpy.html

Jenže na Babišových zádech se leckterý lump může vyvézt taky. Nějak třeba nevěřím třeba té Jourové nebo Komárkovi (i když není ministrem).

0 0
možnosti

Jako obvykle souhlas a karma, pane Streit. A díky za citaci mých slov ve Vašem blogu, úplně jsem se lekla, když jsem tam narazila na své jméno 8-o...;-D.

Já z toho pana Babiše začínám mít čímdál lepší pocit. On sice třeba u toho Moravce blikal těma svýma očkama jak nějaké vyplašené malé lesní zvířátko, ale já jsem měla pocit z jeho náznaků úsměvů, že on měl celého Moravce u brusele: "ať si kluk pindá...". A stejně tak mám dojem, že má u brusele i celý Sobotkův skleník.

Za těmi očky se skrývá buldozer obřích rozměrů, který se podle mě už na to nemohl koukat, v jakém prostředí mají jeho firmy podnikat, a tak si přišel udělat sám pořádek. Jako když něco šmudlíte s nářadím a nad Vámi stojí profi řemeslník, který v určité chvíli řekne "tak dost, uhni, já to udělám sám....".

Babiš je velký hráč a já už pomalu věřím, že si půjde tvrdě za svým. V nové firmě "ČR" potřebuje dát do pořádku procesy a toky peněz a pak se vrátí do svého Agrofertu.

Je mu jasné, že na cestě k cíli bude neustále obklopen houfem poštěkávajících ratlíků z okolních stran, kterým bude muset občas upustit kostičku. Ale vypadá to, že jediným, koho chce na své cestě opravdu respektovat jsou "akcionáři" firmy "ČR", tedy voliči.

7 1
možnosti
Foto

No, obávám se, že by ho v případě úspěchu voliči k zpět Agrofertu asi nepustili. Ale nepředbíhejme.... kéž by!R^

0 0
možnosti
Foto

Tentokrát s vámi plně souhlasím.

0 0
možnosti

J69a41n 80N74y79i50l43a81s

3. 2. 2014 15:50

Karma. Jen mi přijde líto, že pan Babiš vypadá zatím jako nejschopnější člen téhle šílené vlády. Bývalý soudruh, možná i spolupracovník Stb. To bych 25 let od Listopadu 89 nečekal. Ale jako dobrý obchodník projevuje poměrně velkou dávku empatie, která musí být většině lidí příjemná. Je to velká změna.

A hlavně to poukazuje na neschopnost "politiků" z tradičních demokratických stran. Po dosažení poslaneckého postu a cca 85-ti tisícového platu se většinou ocitnou naprosto mimo realitu. Snad jim miliardář Babiš ukáže, že to jde dělat i jinak.

Poznámka: Nebyl jsem, nejsem a nebudu volič pana Babiše.

4 0
možnosti
Foto

Dík, uvažujete podobně jako já R^

0 0
možnosti

M34í57l36a 88Š60u96l23a

3. 2. 2014 15:22

.. a ještě jeden malý postřeh, s Babišem nesouvisející ..

.. moderátor Primy pan Punčochář měl ve studiu dvě divné "dámy", Marksovou a Semelovou .. bylo my ho líto, ani přes veškerou snahu nic smysluplného z těch dvou nebyl schopný vymámit .. :-/

3 0
možnosti
Foto

Feminismu zdar! Ať se znemožní sám :-P

0 0
možnosti

M72í33l46a 21Š13u62l87a

3. 2. 2014 15:16

.. na One Man Show Václava Hlodavce se nedívám už dost dlouho, já nemám rád slizouny, zvedá se mi z nich žaludek, tak proto ..

.. Andy Babiš .. no jo, co naděláme, byl jmenován ministrem státní truhlice a to přes to, že nedodal lustrační osvědčení (o které měl ale požádat Zeman) .. řekneme si "čert to vem", aspoň je tam někdo jiný, než nějaký diletant z ČSSD ..

.. někdo Babiše chválí, někomu se nelíbí, že řekne "na to mám lidi" , nebo "to nevím, ještě to nemám nastudované" .. to by neměl ani génius, za socíka mluvil jeden předseda strany a vlády, že vychovat (tedy, aby byl erudovaným v oboru) ministra trvá roky, tak nevím, co by po Babišovi ještě chtěli po pár dnech .. nechválím ho, zatím nemám proč, ale ani ho nebudu hanět, ze stejného důvodu ..

.. o Bohouškovi se traduje, že se v PS snad narodil .. já bych věřil i tomu, že tam byl počat ;-D ..

.. k jeho výběru na posty ministrů, ale jen krátce .. hlupec si vybírá pod sebe ty ještě hloupější .. chytrý může i chytřejší, jen nesmí být větší osobností .. pro Bohouška platí to první ..

.. úsměvná epizodka byla s ministrem školství Chládkem, prý se pokusí vyjednat u Babiše víc peněz .. zapůsobí na něj prý svým šarmem 8-o  .. tak mě napadlo, jestli při té své žádosti bude mít na sobě třeba jen tanga a při tom zatančí na ministrově stole ;-D .. .. máme všichni, co si zaslouží jen ti, co to volili, ale s tím nic nenaděláme .. .. a jak vždy, jako vždy R^

3 0
možnosti
Foto

O Moravcovi škoda řečí...Rv

Babiše zatím nechválím, jen při té bídě všech kecálků vypadal tak nějak normálně ;-)

Sobotka v tom výběru překonal sám sebe. Proč proboha musíme volit mezi Drábky a Dientsbiery? Člověk by chtěl pochválit Babiše, ale zase je tam Stropnický...:-/

S tím Chládkem mě napadlo něco podobného. On ale musí být úplně blbý. Kdyby někdo veřejně vyslepičil, že mě udolá svým osobním kouzlem, poslal bych ho do brusele nejkratší cestou. :-(

Díky za komentář a jako vždy R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...