Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... tak jistě, strategie namířená proti Rusku, jak taky jinak; ale jaký div, mohl-li vás byť jen na chvíli zmást Zaorálek, svým "rozumným" postojem, a především v Parlamentních listech? Po prvním odstavci jsem se raději omezil už jen silně tištěné, to ale vážně nemá chybu. Netušíte náhodou, kdo ty trotly volil? ;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Jak užtu bylo řečeno, když o něčem píše člověk bez znalosti věci, jen se svými domněnkami, tak z toho vyjde zase jen domněnka.

2 0
možnosti

Zápas minulého století - " svoboda nebo socialismus" - stále pokračuje. Mlžení našich pravicových bolševiků, kteří nazývají Brusel socialisty a straní východním autoritářským režimům oligarchů je účelové. Buď jsou to ve skutečnosti kovaní komunisté, nebo  jim vadí právní stát. Stále platí: Západ = právo, demokracie a blahobyt, Východ = autoritářství, bordel a bída. Není divu, že Ti vzdělanější a světaznalejší na Východě se chtějí připojit k Západu. O tom to celé je.

2 4
možnosti

Ti světaznalejší vědí, jak funguje bolševismus a fašismus a znají strategii a taktiku těchto stran. Ti světaznalejší se nenechají opít rohlíkem a vědí, že v zájmu konečného cíle si budou komunisté nebo fašisté hrát po jistý čas na demokraty, ale cílem je totalita.

Barrosova politická kariéra začala už za jeho studentských let, ještě před svržením Marcella Caetana dne 25. dubna 1974. V mládí byl přesvědčením maoista a předseda Portugalské komunistické strany pracujících, dnes předseda Evropské komise. Politicky se organizoval nejprve v FEM-L (Federace studentů marxistů-leninistů - Federação dos Estudantes Marxistas-Leninistas), poté se stal předsedou další krajně levicové a maoistické PCTP-MRPP (Portugalská komunistická strana pracujících - Revoluční hnutí strany proletariátu - Movimento Reorganizativo do Partido do Proletariado). Po neúspěchu PCTP-MRPP ve volbách obrátil a v prosinci 1980 vstoupil do Partido Social Democrata (PSD) - Portugalská sociální demokracie, kde je dodnes. Přes svůj název se jedná spíše o občanskou stranu, která patří v Evropském parlamentu dokonce k pravicové frakci Evropské strany lidové.

2 1
možnosti

Neudělal.Sobotka i Zaorálek čekali jen na příležitost a jen baroso nastavil.....už tam oba byli.:-)[>-]

2 0
možnosti

Souhlasim, Ukrajina do zapdniho civilizacniho okruhu nespada. Stejne jako CSSR pred r. 89. Doufam, ze se Janukovyc z nekolika tridnich nepratel npodela jako soudruzi u nas a sjedna okamzity poradek. Snajperi situaci zjevne nezvladaji!

1 2
možnosti

Triska, to myslite vazne nebo jen zkousite, co kdo vydrzi?

1 0
možnosti

Korea, Vietnam a spol. nejdou srovnávat s Ukrajinou, tak se jedná o homogenní území. Tím Ukrajina není. Západ a východ země prodělaly odlišný historický vývoj, Vietnam a Korea nikoliv.

0 0
možnosti

Obyvatelé západní Ukrajiny součástí Putinovy Euroasijské unie být nechtějí. O Ukrajině by neměli psát ti, kteří ji nerozumí.

7 8
možnosti
Foto

A co nám o ní napíšete vy, ó vy, který jí rozumíte...?:-)

6 8
možnosti

Jenomže Ukrajina už zruinovaná je a zruinoval jí Janukovyč a jeho banda.

2 13
možnosti

Začal s tím už Lenin,ne?:-)[>-]

0 0
možnosti
Foto

,,Naši politici odjeli do Moskvy a najednou viděli problém jinak, tak nějak internacionálně. Hlavně jim bylo „vysvětleno“, jaké stanovisko je tím pokrokovým a která strana bojuje za světový mír" - tohle srovnání jste trefil naprosto přesně!R^ Karma

11 11
možnosti

Důležité je co si myslí sami Ukrajinci, mám pocit, že západní část Ukrajiny nechce být součástí Putinem budované asijské říše. Kam jinam mají patřit? Mimo Putina je zde na výběr pouze EU, žádná třetí možnost není.Pracuje u nás mnoho Ukrajinců, mají možnost vidět jak dobře tu žijeme.My sami to samozřejmě nevidíme, nemáme srovnání s něčím horším a tak si toho ani nevážíme...

6 7
možnosti

Přesně, důležité je, co chtějí samotní Ukrajinci. A ti ze Západu pod ruský vliv nechtějí, tak jim v tom nebraňme.

5 7
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...