Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VPS

Myslím, že ste, pán Streit, udreli kliniec po hlavičke.

Váš článok podpisujem. R^R^R^

3 0
možnosti
OV

Milý Dušane, není to k podělání, být jediným chytrým člověkem mezi tlupou paviánů?

1 2
možnosti
PV

R^Je to ve stylu známého stalinistického: demokracii uhájíme, kdybychom měli vystřílet celou zemi. Nedávno zvolený prezident a parlament je najednou po volání řvounů kriminalizován. Jak je možné, že ještě před třemi měsíci s ním klidně EU chtěla dojednat smlouvy? 

Je mi líto Ukrajinců, co zase naletěli... Procitnutí bude kruté.

9 2
možnosti
Foto

Procitnuti krute je, Putin zu je na Krimu.

0 1
možnosti
Foto

Myslim, ze boxer, ktery vystudoval vysokou skolu, mluvi nekolika jazyky a vyboxoval si sve miliony poctive, je lepsi, nez dvakrat trestany instelater,ktery ani ukrajinsky neumi a krade jako straka.

7 6
možnosti
EJ

E81v13a 52J28u94s80t25o90v91á

26. 2. 2014 14:48

Velmi slusne spracovana beznadejna ukrajinska sucasnost. Mozem len suhlasit, a opakovat, ze mi je luto tych, ktori skocili na vabnicku a stali sa obetami mocnych zlodejov.

6 3
možnosti
TN

S touhle argumentací a s tímto přístupem mám fakt problém. (Pokud teda nezastáváte názor, že se předchozí stav na Ukrajině blížil ideálu.)

Tyto názory v podstatě negují veškerá dějinná vzepětí v duchu "Proč se o něco snažit? Proč mít nějaké ideály? Proč raději nezůstat u svých osvědčených zlodějů, vládců, tyranů, když každá změna je změnou k horšímu?"

5 0
možnosti

My budem léčit ukrajince, co byli zranění na Majdanu? Kdo to jako zaplatí? Předpokládám, že VZP z mého zdravotního pojištění.

Nádhera.

http://gazeta.ua/ru/articles/life/_na-lechenie-v-cehiyu-otpravyat-37-aktivistov-kotorye-postradali-vo-vremya-protivostoyanij-na-majdane/544386

4 0
možnosti
ZH

Bylo jen otázkou času, kdy krátkozrací žačnou pištět. Já se Vás zeptám, až se se nechtěně připletete k nějakému přepadení a chytnete kulku, nebo Vás pohladí nějakej dobrák trubkou po hlavě a po zádech, koho by jste radši jako operatéra? Toho co má zkuženosti s tímto druhem zranění, nebo radši nějakýho specialistu co ještě nikdy neviděl průstřel a možné vedlejší důsledky zranění začně rychle biflovat v knihách? O tom se sice nemluví, ale každý komu vadí léčení těžce zraněných z válečných konfliktů by si to měl uvědomit. Žádný učený nespadl z nebe.:-)

0 0
možnosti
JS

J57a30n 90S23e47m23i23k

26. 2. 2014 11:25

No tak pokud vim, nikdo z revolucionaru (v uvozovkach nebo bez) o Tymosenkove jako o prezidentce neuvazuje.

Od dne 1 kdy byla propustena pokud jsem zaznamenal dobre panuje v opozicnich kruzich konsenzus ze jeji minulost ji z kandidatury vylucuje.

Dokonce Tymosenkova sama svoji kandidaturu vyloucila.

Tak o cem je tenhle clanek? Aby nazlobeny bloger mohl "nastavit zrcadlo" necemu co proste neexistuje a poradne se u toho spravedlive rozcilit? 8-o

3 4
možnosti
PD

Neznalost blogera neomlouva.

(Tim jsem nechtel rict, ze bloger nic nezna, to kazdy vi, ale ze kritik nezna blogera, protoze by jinak vedel, ze bloger nezna.)

0 1
možnosti
GK

neco co se asi na ceskych strankach jen tak neobjevi -

Mila Julie, jsme velmi radi ze uz nejste ve vezeni.

Ale jedno by jsme si meli ujasnit: My jsme nezustali a vyrtvali na Majdanu kvuli Vam.

My jsme nebojovali za Vas. Jelikoz jste tezce nemocna, chtela jste se nechat lecit v Nemecku.

Jedte tam a pridejte ktomu jeste dlouhou rekonvalescenci.

Muzete se rada vratit - ale prosim nejdrive za pet let. - origin - http://www.n-tv.de/politik/Der-Ukraine-fehlt-ein-Anfuehrer-von-Format-article12339751.html

4 0
možnosti
VS

Souhlas a karmaR^.

2 0
možnosti
IC

Na rozdíl od lidí na barikádách v Kievě o kterých se Streit zmiňuje jako o "užitečných idiotech", si o něm nemyslím, že je užitečný;-D.

4 4
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...