Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Neviňte zrcadlo, že máte křivou... pusu. Vemte si příklad z Matějky. Ten diskutuje opatrně. Představí se, napíše, co jí a pije, leze daleko hluboko administraci do..., tvrdí, že vede terapii, nikdy neargumentuje, nikdy nic neobhajuje. Jo, proto dostane těžítko von a ne vy.:-P

4 1
možnosti
MS

Poslouchal jsem kdysi na radiožurnálu majitele iDnes. Říkal, že se nebude vměšovat. Hloupost redakce diskuzního fóra ale už přesahuje rámce běžné cenzury. Neubývá, než si vyžádat názor pana ministra financí na cenzuru v iDnes a posouzení personálního obsazení. Což je legitimní a demokratické. Jestli teda noví vumlovští novináři iDnes tuší, co to slovo znamená.

Pane Streite, ti chudáci mají nastaveno jako sprosté slovo "ajdajot". Nemohu to napsat, jelikož by to ten ajdajatskoj systém vymázl. Ale možná ten hlupák vymázne i tohle. Hlupák nesnáší, když se mu říká hlupák.

2 2
možnosti
KB

Nevím, ale myslím, že jste Mladou Frontu naštval tím, že píšete o ukrajinských událostech pravdu. To se prostě nesmí a je to i nebezpečné. Ukrajinské fašistické pučisty přece podporují i USA a EU a tím pádem je redaktorům ve veřejnoprávní TV i v Mladé Frontě jasné, na které straně je pravda a proto se budou mazat i ojedinělé pošetilé blogy proti.

4 8
možnosti
Foto

Jsem plně na Vaší straně. Sám se s trolly a se zvláštním přístupem redakce k nim peru už od roku 2008.R^ Čtu Vás rád.

7 8
možnosti

Pane Streite, pište klidně dál.

Nechte "maličkých" přijítí do brusele.

6 7
možnosti
JC

Ale je škoda, že mu byla odebrána možnost diskutovat. Možná by bylo dobré, kdyby administrace přehodnotila některá rozhodnutí o jeho smazaných příspěvcích. Pan Streit měl trefné a někdy i ostřejší příspěvky, ale nikdy se nedopouštěl takových zvěrstev, jako třeba diskutéři pod blogy pana Olšera, tady nakonec také. A ty tam zůstávají, podivné.:-/

6 3
možnosti
Foto

Vy jste skutečně nesmrtelný...

Neustále opakujete, že jsem vás neoprávněně nařknul z plagiátorství, nic nedoložil a jak jste na mne hodný, protože jste nevyslechl právníka, který vám radil žalobu.

Nepíšete pravdu a to vás hodnotím velmi decentně.

Několikrát jsem vám napsal konkrétní důvody, proč vás podezřívám z plagiátorství. M.j. jste opsal celé pasáže z Pogogina, včetně jemné úpravy jeho stěžejní práce a publikoval jste to pod svým jménem, aniž byste uvedl pramen - přivlastnil jste si cizí výzkum, chlubil se cizím peřím. Napsal jsem vám co jste opsal, napsal jsem vám, kde jste to publikoval. Vaší trapnou odpověď, že u VĚDECKÝCH (sic!) prací se prameny neuvádějí je pod mou úroveň komentovat.

Když jste byl u toho právníka, tak jsem vás vyzval, ať mne žalujete - rád se s vámi u takového soudu setkám. Nebude žádný problém doložit mé důvody a má podezření.

Překrucujete, vymýšlíte si a fabulujete - jen slušnost mi nedovolí použít silnější výrazy.

3 2
možnosti
BT

Streit a vědec?  něco tak srandovního si ani neumím představit

6 1
možnosti
FF

F22i82l25i34p 26F33u92c81h20s

24. 2. 2014 22:20

Zdravím Vás, pane Streite. Nemyslím si, že by "cenzoři" na blozích iDNES.cz dělali svou práci špatně. Jistě, po odchodu pana Bangy zde vzniklo jakési vakuum, ale po rychlém zapracování nové posily, v podobě pana Adama El Chaara, již zase vše funguje tak jak má. R^

Hezký večer. F.F.

6 1
možnosti

A mame tu dukaz, jak streit lze a mate. Pise toto "Tohle jsem napsal jako odpověď Lubomíru Šulovi, když bezdůvodně a bez kontextu nazval Klause „kikinou“. On ovšem o „život“ nepřišel"  Ve skutecnosti to byla reakce na mou poznamku, kdyz se pustil do Evy Holubove v souvislosti s novou Bursikovou stranou, a ja mu na to napsal, ze asi neumi zapomenout Holubove, ze kikinu nazvala kikinou.... To cele...... Streite Streite, vy lzete a manipulujete jako kdyz padesata leta soudiRv Je mi z vas knourala zleRv

4 3
možnosti
JC

Myslím si, pane Šulo, že to, co neprávem vyčítáte panu Streitovi, děláte v míře velké Vy sám. Navíc ještě jeho jméno píšete s malým písmenem, což je urážka. Že nelhal, jste v tomto příspěvku, určitě nechtíc, potvrdil. Hanlivě jste pana Klause nazval - takže?

6 8
možnosti
Foto

Nepamatuji si, že byste někoho urážel, i když přišel s nesouhlasným názorem. Pokud ano, tak to byly jen odezvy dle pořekadla o hrubém pytli. Kdoví, pročpak to cenzoři nedělají tak, jak by od nich člověk očekával po přečtení zdejších pravidel. Asi nestíhají, možná taky jsou jim některé názory bližší než jiné.

5 8
možnosti

v zasade cely pusobeni na blogu nedela nic jineho nez urazi, lze a manipuluje a pak rve jako malej harant!!

8 7
možnosti
AK

Narikate, jako stara zelva nebo Herman Dvorak. Vezmete si takoveho Paulczynskeho, ten tolik nebrble, ale o to vice maze. :-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...