Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P79e62t32r 16H79a53h65n

2. 3. 2014 18:10

Já se tedy vůči EU velice vymezuji a doufám, že padne dřív, než nám vnutí i euro, ale tohle je silně tendenční blábol. Za peníze lidi zas tak houfně umírat nechodí a na tak masovou manipulaci na Ukrajině nemá EU ještě patrony. Sice jsou ti o patrony proti gubernátorovi Putinovi, ale ty vycházejí z podstaty a ne z EU..

1 1
možnosti
LN

..měl byste navštívit chocholouška....

2 6
možnosti
JC

Pane Nádvorníku, někdy Vás i rád čtu. Ale častěji mám pocit, že k tomu Chocholouškovi Vy sám chodíte často.

2 1
možnosti
MP

Nepochybuji, že budete proti EU z posledních sil bojovat i pod pásy ruského tanku ;-D

1 2
možnosti
MS

Jediné, co Vás omlouvá, je Váš věk.

4 0
možnosti
RJ

R45a65d13e51k 83J34a27r10o87š

28. 2. 2014 23:16

Pane Streite, že se na to, s prominutím, nevysejete, a prostě nezrušíte diskuzi pod svými blogovými příspěvky. Beztak tu povětšinou "intelektuálsky onanují" jen ti, které doma neposlouchá ani ten pes... ;-D

My, co máme Vaše trefné a pohotové glosy rádi, byť třebas někdy zaujímáme i jiný názor, to "oželíme"...;-)

1 3
možnosti
JP

....Rudé právo revival v podání p. Streita...jenže těch pomýlených, zmanipulovaných(nevím kým) a "chuligánů" bylo nějak moc a jejich odhodlání překvapilo celý svět. Přirozená touha po svobodě  ve spojení s necenzurovatelnými informačními technologiemi dělá své a diktátoři padají...Doufám, že to dopadne dobře, v opačném případě by v budoucnu mohly dopadnout Karlovy Vary stejně jako Abcházie nebo Krym. Pátá kolona je tady na to už dnes.

4 2
možnosti
Foto

Hmm. Takže vinný nebude agresor, ale ti, co mu dali záminku. Biľak by byl potěšen.

3 0
možnosti
Foto

Velmi dobře a logicky jste to rozebral.

Jak to dopadne, těžko předvídat. Ale nejhůře to dopadne pro obyčejné Ukrajince. A to i pro ty radikální, kteří nyní společně s EU vyžadují potrestání Janukovyče.

3 1
možnosti
KB

To by se muselo vyšetřit, kdo ty pučisty vlastně financoval. Jestli se jednalo o tajnou podvratnou akci CIA, jak někde v jižní Americe (ale ona ta oranžová revoluce byla vlastně také akce CIA). Nebo si to vzala na starost některá z členských zemí EU.

3 0
možnosti
MD

Marna slava, kdyz clovek vidi, slysi, umi cist a psat a jeho mozek s tim umi pracovat a poskytnout nejaky vysledny souhrn, je to parada. Neni pak treba rozlisovat ani leve ani prave ucho, oko ci dokonce cast 'mozku'.

1 0
možnosti
Foto

Velmi a velmi zajímavý rozhovor byl včera v Hyde Parku na ČT24 se senátorem Štětinou.

Doporučuji shlédnout.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...