Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

"není možné dráždit hada bosou nohou" 

"kdo seje vítr, sklízí bouři"

"naší vesnicí imperialistický agent neprojde"

"poručíme větru, dešti"

0 0
možnosti
MP

Rusko je velmoc a už Hitler si na něm vylámal zuby. Jak se ta historie opakuje. Německá říše chce zabrat celý svět...[>-]

1 5
možnosti
Foto

Časem se opět najde nějaký zoufalec, který Rusko napadne a bude chtít dokázat to, co ještě nikdo nedokázal, to jest přemoci ho a pokořit ho. Že se mu to nepovede, to je téměř jisté, akorát zase zařve spousta lidí. Ale to my už tady nebudeme, protože to se stane v daleké budoucnosti. V daleké budoucnosti, ale chystat obranu, to musí nepřetržitě.

2 6
možnosti
Foto

Takze pan Putin prinutil pana Janukovice aby asociacni smlouvy s EU  nepodepsal, ale panJanukovic vlastne vsechny sliby dodrzel. Kdyz lidi poklidne demonstrovali  byli zmlaceni policajtama a prisel nahubkovy zakon.  Tim, ze  jim EU vyjadrila podporu, zavinila celou  krizi na Ukrajine a vpad Rusu. Hlavne, ze vime, kde hledat vinnika, pokud dojde k ozbojenemu konfliktu.

5 3
možnosti
MP

Madam Hangebrauk, a co když je to opačně, než si myslíte? Zkuste se zamyslet. Neklid začal, když měli podepsat smlouvu CUI BONO???

2 1
možnosti

No, pane Streite, je to další Karmička.

Ukrajina přijde o dáreček od Nikitky Chruščova, jako nevděčná děvenka. No, když si děvenka neváží dárečku, tak si ho Rusko vezme zpět a nikdo mu v tom nezabrání.

Ten dáreček patřil Rusku od 18. století a tak si ho pouze vezme Rusko zpět a vůbec není jisté, zda k Rusku nepřipadnou i další části východní Ukrajiny, které nebudou respektovat vládu Kyjevě.

Hloupost je to přirovnávat k Sudetům v roce 1938, jak se zase předvádí pro německý kníže Schwarzenberg, protože Sudety jsou a zůstanou českým historický územím. Hitlerova okupace byla s rasově nadřazenými Němci zcela něco jiného. Nelze to přijatelně ani porovnávat s okupací Československa, protože na Krymu jsou obyvateli ruské jednotky vítány, neboť značná část občanů se stále považuje za Rusy, ale v Praze jsme je vůbec nevítali a nechtěli.

Holt Majdanská Kyjevská vláda to pořádně pohřbila zrušením jazykového zákona, když zrušila Ruštinu, jako druhý úřední jazyk. Teď jde o to, aby Kyjevská vláda udržela na uzdě Majdanské bojovníky a neposlala je bojovat na Krym. To by pak z Ukrajiny toho příliš nezbylo a odnesli by to jen další nevinné oběti.

Lepší by bylo Putina nedráždit a rozumně se domluvit. On totiž nemá jinou možnost, než zasáhnout, jinak ztratí respekt.

5 5
možnosti
Foto

Historicke uzemi,odjakzive obyvane Nemci. Krim byl historicke uzemi, obyvane Tatary a ti do Ruska nechteji.

4 2
možnosti
JB

Nechápu fanoušky jedněch či druhých, protože tu, podle mého názoru jde o velkou hru o sféru moci. Fandové nevidí do zákulisí, vidí jen vlastní iluze.

3 0
možnosti
MM

V 38. Hitler přispěchal na pomoc sudetské menšině aby ji ochránil. Putin přispěchal na pomoc krymské menšině aby ji ochránil. Je to provedené hmatatelné zlo a pro Vás jen sféra moci.Rv

8 4
možnosti
AK

Prožívám shocking, Mr.Streit, za vás zde opět kope samá elita. ;-D

5 2
možnosti
MP

Zajímavé je, že se opakuje velkoněmecká třetí říše. I Hitler si tehdy vylámal zuby právě v Rusku. Nejsem se jistý, nebylo-li to na Ukrajině. Jak se historie neuvěřitelně opakuje...[>-]

1 7
možnosti
PK

Teď už jste si snad musel loknout okeny nebo fridexu. Jinak si to neumím vysvětlit

7 1
možnosti
Foto

Dnes to máte i s vtipem:

... aniž by se Putin ptal Zaorálka  ;-D

Putin je hrozný, dovoluje si přehlížet tak významného pána z tak významné a veliké země ;-D

A karma, jistěže, ale už byste mohl přijít ;-(

6 8
možnosti
JC

R^ Pane Streite, opět skvělý článek, jenom se potvrzují Vaše slova z těch předcházejících. Ale jako vždy - různí machomejtlové to nemohou vydejchat.:-)

9 10
možnosti
FT

Nebudete už mít teď někdy v ústavu večerku?

7 4
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...