Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Streite... ptám se vás vašimi slovy:  

.. kde jste nyní, vy „zásadový“ odpůrče intervence v Kosovu, když dochází k anšlusu Krymu? 

Nepatřili jste náhodou mezi ty, kteří se mohli uvztekat k smrti, když Kosovo získalo nezávislost na Srbsku? Rozbití územní celistvosti Jugoslávie vám vadilo... proč vám najednou odtržení ukrajinského území nevadí ?

Když jste Clintonovi kreslil hitlerovský knírek a prohlašoval, že by slušel  i Havlovi, Allbrightové a dalším.. proč nyní nekreslíte hitlerovský knírek Putinovi, ale naopak Putina hájíte .. a i v této jasné agresi Ruska haníte opět nás, tj. EU a celý západ? ..  Proč  jste tak zaslepený rusofil? 

To si nepamatujete nedávnou dobu, kdy na nás z Moskvy poslali v noci tanky.. a pak nás tady Rusáci 20 let okupovali.. jen aby chránili své zájmy?!

Ještě dnes má fasáda Národního muzea na Václavském náměstí stopy po střílení z ruských samopalů z roku 1968 ... tato okupační vojska odešla až roku 1992 ..  Je absurdní je za další zvěrstvo, které nyní provádí na Ukrajině, jakkoliv obhajovat! Ale jak Vás znám... tak nic neuznáte. Hájíte zde evidentně jen ruské zájmy!

0 0
možnosti

Pane Streite, kolik Vám bylo v roce 1968 a následných třinácti letech, že omlouváte okupaci svrchované země nějakými "Ruskými zájmy"! Kdyby tam docházelo k vyvražďování obyvatel Ruské národnosti bylo by to možná pochopitelné i když špatně ospravedlnitelné, ale k ničemu takovému na Ukrajině nedošlo a nedochází. Je to úplně normální akt agrese proti svrchovanému území svrchované země, navíc garantované smlouvou tuším z roku 1998, která byla uzavřena při likvidaci ukrajinských jaderných zbraní a kterou podepsalo Rusko.

Nechápu, co Vás vede k závěru, že nás Rusko neohrožuje. Rusko nás od konce války považuje za součást svého imperiálního území a oblasti svého zájmu. Evropská unie je banda nekompetentních šašků, ale skutečné nebezpečí nám vždy hrozilo a hrozí od Rusů. A to, že Rus nechlastá - tomu se mohu jenom zasmát. Nezbývá, než se Vás znovu, tak jako pod Vaším posledním blogem zeptat - byl jste teď v posledních deseti letech na Ukrajině a v Rusku?

6 1
možnosti

Pane Chrástku, od Vás a od pana Řapka považuji mínus za dobrý. Mimochodem kolik bylo Vám v roce 1968?

4 0
možnosti
Foto

Mohu souhlasit pouze s jedinou větou. Že Česko je západ. Zatím. A navzdory lidem, kteří jsou natolik eurofobní, až začnou okecávat ruského agresora a omlouvat okupaci.

5 1
možnosti

J52a82r64a 74R40a28n18k

7. 3. 2014 4:41

Strucne a dobre receno, pane TouloR^R^

0 0
možnosti

Ruský  medvěd ne, ale ty zřejmě ano.

7 3
možnosti

P75a28v43e44l 41K60u59l13a

3. 3. 2014 18:10

Rudý Streit promluvil :-/

9 8
možnosti

K článku nic nemáte, takže naprosto mimo téma a trollování.

Pan Streit to napsal dobře, ale holt proti momentálnímu oficiálnímu názoru, který mnohým stačí, protože vlastního názoru schopni nejsou.

10 14
možnosti

Paradoxní je, že rezervovaný a vyvážený názor na Ukrajinskou krizi mají, dle zdejších diskusí, zejména pravicoví blogeři a čtenáři. Naopak nejvíc plivou jedovatou slinu na Rusko komunisté v těsném závěsu se socialisty. Že by pro tyto ideologie byla mnohem výživnější půda v EU?

5 3
možnosti

No mně se zdá, že "rezervovaný a vyvážený názor na Ukrajinskou krizi" mají paradoxně i skalní komunisté (viz např. blogy Cvalína).

Ti, kdo naopak "nejvíc plivou jedovatou slinu na Rusko" jsou podle mě hlavně voliči TOP09/Schwarzenberga, ČSSD/Zaorálka a Zelených/pravdoláskařů.

2 2
možnosti

Vás ale Streite vidím na obrázcích pořád se škopkem v ruce.

Ruský medvěd, car Putin, dle vás prý nechlastá, zato hrabe všemi deseti z cizího a tajně hromadí neuvěřitelné majetky. Chudý lid oproti tomu často strádá a ještě ho ženou na jatka.

(zdroj) Rv

http://www.lidovky.cz/palace-jachty-a-toaleta-za-milion-zprava-o-putinove-skutecnem-zivote-1jf-/zpravy-svet.aspx?c=A120829_105650_ln_zahranici_jv

6 5
možnosti

Streit ve své zaslepenosti by si měl uvědomit, že jednoduché uvažování ve stylu, kdo je  proti Putinovi, je stoupencem Bruselu, je hodně mimo.

10 6
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...