Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Hospodářsky s Ruskem spolupracovat musíme, to je fakt, lézt za každou cenu do zadku nikoliv. A jestliže máme lepší nabídku na dostavbu Temelína, než je ta od Rosatomu, tak jen hlupák by ji nevyužil. Není jediný důvod, by Rusové dostavovali Temelín.

6 2
možnosti
JH

J26a18n 66H31a48n48á77k

4. 3. 2014 13:34

Souhlas.

A ohledně Temelínu, Babiš kdysi říkal, že nechápe, proč byla AREVA vyřazena, když by nám tato francouzská korporace s velmi silným hlasem v EU za Francii, mohla pomoct prosadit naše zájmy v EU (např. nějakou výjimku, třeba DPH). Jednoduše využít tendru k politickému "dealu" ve prospěch ČR v rámci EU. Vzhledem k tomu, že chtějí tendr vypsat znovu, domnívám se, že tímto směrem současná vláda míří a považuji přinejmenším za lepší, než posilovat česko-ruské obchodní vztahy do značné míry ohrožující národní bezpečnost.

1 1
možnosti
Foto

Někdy přemýšlím, co asi vede lidi k pohození mínusu, aniž by vyjádřili názor. Tady jste sklidil za zmínění problémů Ruska. Co k tomu dotyčné pohazovače nutí?

Ať přemýšlím jak chci, tak to nutně musí být skalní vyznavači Ruska, který vadí i zmínka o kritice, natož pak odkaz na článek,který je velmi otevřený při hodnocení ekonomických poměrů.

Nic jiného to být nemůže, protože pohlavek za názor opačný, než je autorův, by určitě nevlepili, protože uznávají, stejně jako autor, cizí názory a právo každého na jiný názor.

Tak se nám tady ti rusofilové množí....;-)

4 1
možnosti
MK

Taky se říká, proč o to staráte, chleba kvůli tomu lacinější nebude! V tomto případě (události na Ukrajině)  však platí, chleba kvůli tomu dražší bude!!Tak poděkování EUEUa USAV

3 6
možnosti
PP

S těmi vlastními fotkami u perexu chcete dosáhnout čeho?

7 0
možnosti
JH

J39a82n 71H70a94n53á17k

4. 3. 2014 13:06

Vážený pane Streite, bytostně nenávidím články, které jsou doslova prošpikovány odkazy na další články. Chápu, že chcete poskytnout čtenářům maximální informovanost, pokud pominu Vaše zneužívání ukrajinského dění k demonstraci vlastní domnělé dokonalé předvídavosti, o které bychom také mohli úspěšně spekulovat, neboť vychází ze subjektivního vidění nejen vlastních kvalit, ale i Evropského dění. Nemám totiž čas u článku strávit několik hodin, takže jsem si přečetl jen text, žádný obsah na odkazech. 

Váš euroskeptický názor samozřejmě respektuji, byť je to zcela obyčejný euroskektický názor a proto nevidím jediný důvod opakovat to, co už bylo 100x řečeno, nejen v mých blozích, které do značné míry reagují na to, co jste napsal, aniž bych chtěl nějak vyzdvihovat svou předvídavost, ale ve stovkách jiných blozích.

Hezký den

14 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...