Diskuse

Tajné heslo EU: Čím hůře pro lidi, tím lépe pro integraci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Protože žádný z nás tady, dokonce ani pan Streit (a to je co říct!), nemůže mít k dispozici veškeré relevantní aktuální údaje o situaci na Ukrajině a křišťálovou kouli pro náhled do budoucnosti, tak při vší úctě k prognostickým schopnostem našinců tady i jinde jsou diskusní příspěvky na tomto blogu směřované k otázce situace na Ukrajině jen snůška dílčích závěrů postavených na vratkých základech, tu pravdě se (možná) blížících víc, onde zase méně, někdy i docela vtipných, často ale dost agresivních i neomalených. Jinak to ani být nemůže. 

I proto se zde často objevují reakce a poznámky nazývané panem Streitem trefně "ad hominem". Jednu takovou bych si dovolil.

Zajímalo by mne, proč zmizely fotečky u většiny jmen diskutujících. Třeba u pana Míly Šuly. Trochu mi zde chybí jeho vševědoucí úsměv a vlásky na ramena. Ještě že nám úplně nezmizel a zase se objevil. Možná, že přijel rovnou z centra dění :-).

0 0
možnosti

M64í52l13a 72Š88u20l16a

5. 3. 2014 10:03

.. ten úsměv nebyl vůbec vševědoucí, to byl úsměv na syna, kterého jsem držel v náručí ..

.. když mi dáte mailovou adresu, tak vám nějakou svojí fotku pošlu, když už vám tak chybí ;-D ..

0 0
možnosti

To tem Klaus dopadnul když o něm a o názorech jeho blízkých informuje už jenom takové šméčko, jakým Parlamentní listy jednoznačně jsou.

0 0
možnosti

Streit se chová jak Hitler, mezi nim a nacisty není rozdílu.

1 5
možnosti

Pane Zieglere, ubohost. Nevím, co tady admini dělají - mažou kdejakou prkotinu a takové svinstvo zde nechají viset. Nedivím se panu Streitovi, že přišel o účet -na tohle se nedá reagovat slušně. Už jste si pěstičkami zabušil o hrudníček jaký jste pašák?

2 0
možnosti
Foto

Je to tak, Vaše předpovědi se plní. Když jsem v minulosti nad některými Vašimi větami pochybovala, za nějakou dobu jsem Vám stejně musela dát za pravdu. Naposledy před šesti dny.

4 4
možnosti

:-)  Dělat na nás na všechny svaly, to by vám šlo ukázkově.

3 1
možnosti
Foto

Navíc: žádná hitparáda. ;-)

2 0
možnosti

M90í34l59a 47Š74u18l46a

4. 3. 2014 14:49

.. tak podívejte se Dušane, ukrajinský lid ve svém mnohanárodnostním složení Rusínů, Moldavanů, Ukrajinců, Rusů, Mongolů, Tatarů, Gruzínců, volyňských Čechů, Poláků, Rosomáků, Ujgurů, Kazachů, Samojedů, Bělorusů a Papy Rusů, bude vždy stát za svým prozatimním (prozatimní = dočasný = o jeden den méně, než navěky) a samozvaným majdan-prezidentem Olexandrem Turčinovem a stejně tak prozatimním premiérem Arsenijem Jaceňukem .. 

.. žádný báťuška Vladimír Vladimírovič Putin jim nebude do ničeho zasahovat, ba ani mluvit, neboť hrdinná ukrajinská armáda na Krymu i beze zbraní opět převezme lidovou vládu nad tímto územím .. možná se budete ptát, jak to dokáží beze zbraní, které tak ochotně odevzdali Rudé armádě, vlastně Ruské armádě .. když nepostoupí jednání k ukojení zákonných požadavků, pak ukrajiská strana přistoupí k nekompromisní letákové kampani .. 

.. Evropská uhnije tu nebude pro kohokoli, tedy ani pro V.V. Putina pro srandu králíkům .. oni jsou nositelé míru, a bez jejich mírové mise na Ukrajině, by u moci zůstal proruský přisluhovač, zrádce a zločinec Janukovič .. ona EU tu cenu pana Dynamita Nobela nedostala jen tak za nic a každý, kdo by se to snažil zpochybňovat bude pro příště odeslán na převýchovný pobyt, nejlépe do North Corea k poznání socialistického blaha, které nás bude za pár let, pod vedením maoistické EK čekat .. však zapláčete, rusofilové .. 

.. takže pro příště si na vás opět posvítíme, hanobení ÚV EK a celého tohoto tábora míru a přátelství vám neprojde .. vaše nactiutrhačné a štvavé články budou navždy vymazány bdělými cenzory .. 

.. Evropskou Uhniji si pozvracet nedáme .. 

JV MKŠ

4 5
možnosti

Ani chytré ani vtipné, informační hodnota nulová. R^[>-]R^EU

3 0
možnosti

Jakožto euroskeptik bych si přál, aby Ukrajina zůstala v současné velikosti a jako celek vstoupila do EU. Politické poměry v EU by se tím velmi výrazně změnily, neboť takový příval slovanského živlu do eulamentu by nutně výrazně oslabil tandem německo-francouzský.

Předpokládám ale, že Ukrajina se rozpadne na více států. Nemyslím, že by se některá dosavadní ukrajinská území přímo připojila k Ruské federaci jako další konfederovaný stát, ale spíše očekávám ustavení nového nebo nových samostatných států. To by, myslím, i Rusům vyhovovalo více.

Co pak bude s nehomogenní západní částí, to si ani neumím představit. Zatímco ten východ i Krym jsou dosti jednolité, na západě je to pozoruhodná směska národnostní, náboženská, jazyková a s rozdílnou historií... 

Jak se k současnému dění na Ukrajině vlastně staví Slováci, naši i jejich sousedé? O tom se nějak v našem tisku nepíše, budu se muset podívat na internetu...

2 3
možnosti

"PS Protože nemohu diskutovat, rád bych touto cestou poděkoval paní Jarmile Černé a panu Janu Chrástkovi, že se mě v diskusi přiléhavě a věcně zastali. Vážím si toho. A divím se adminům, že stále trpí pod články útoky "ad hominem" na autora, aniž by byly k tématu."   Pac a pusu!!;-D

5 2
možnosti

a co Jarouš Chovanec pan Streite, ten se tolik snazi a kosticky se nedockal...

5 1
možnosti

Tak se to dá shrnout pod pojem: "Já to říkal". Článek je plný odkazů na jiné články autory (ve kterých se to zase jenom hemží jinými odkazy na jeho články). Akorát mi není jasné, jak je z toho možné vydedukovat to: "Já to říkal". Nikdo netuší, jak se bude situace vyvíjet dál, ale pan Streit nám sděluje, že se splnilo to, co předpovídal. Já to v těch článcích jaksi nevidím.

8 0
možnosti