Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Ale víc proužkovanej ;-D

11 0
možnosti
Foto

Pan Jiří Kubiš má na ankety velmi rozumný názor. A ano - je to osvobozující. Přibylo svobod a s nimi přímo úměrně i nesvobod. Aby se člověk vymanil z nějaké nesvobody, musí někdy zapůsobit vnější síla, protože sám vlastní vůlí to těžko zvládá. Ale měl by se snažit, každý sám za sebe. Bloger někdy zavře diskuzi, to jsem už vícekrát hájila proti názorům většiny jako stoprocentní autorovo právo. Nad tímhle jste už také uvažoval, ale já v téhle chvíli bych ráda nebyla.

1 2
možnosti

pani Cerna, rika se dobra rada nad zlato, ale uvazovala jste panu Streitovi nabidnout misto toho zavrit diskusi, zavrit ty nepohodlne diskutery? Az zcernaji??? To by bylo zajiste efektivnejsi

5 1
možnosti
ZM

Bodejť by byli úspěšní, když buď:

1. nemají na psaní blogu čas, protože "musí" prošmejdit co nejvíc diskuzí a klevetit jako       trhovkyně

2. jejich skvělé myšlenky a nápady (které tak trefně a pohotově trousí v diskuzích)       

    prostě na samostatný blog nestačí.

Podívejte na Jirku Oulického. Od té doby, co nemůže diskutovat, tak se zase vrhl na blog a jaké píše dlouhé, předlouhé traktáty.

2 0
možnosti
AAP

Zkrachovalí, neúspěšní, závistiví blogeři, že se nestydíte! ;-D Fujtajbl R^

5 0
možnosti
Foto

Sveřepí šakali zavile vyli na bílý měsíc;-D

10 0
možnosti
JC

Pane Streite, to je dole v diskuzi ukázka trollího komanda, zase jste je odhadl přesně!R^

Okopávači kotníků se prostě projevují jak se projevují. Prostě se chodí do diskuzí "vyblbnout", jak mi napsal jeden Tykač/Fišer. Inu, je potřeba je nechat, snad tady svůj přetlak vypustí a nebudou škodit nikomu v reálu.

Těším se na další články, věřím, že se nenecháte odradit. O tom jim hlavně jde;-)

3 3
možnosti

z ceho Streite usuzujete, ze jsem zkrachovaly, to mi neni jasne...No piste dal a ja se dal budu bavit... A az se mi bude chtit, tak zas zacnu psat tak casto jako drive... Mne k tomu nic nehoni.. Vas zloba a nenavist temer ke kazdemu a vsehmu . tak si to uzijte...;-D

5 1
možnosti

brej večír chrástku, já vím vy to máte povinné;-D;-D;-D

6 0
možnosti
AK

....co teprve na.bejka.

1 0
možnosti
SK

Důšo, vás to teda vzalo! Tak se začněte chovat slušně, pošlete redakci OP a můžte zase diskutovat. ;-D

6 1
možnosti
SK

P.S. Ta zdivočelá dáma Míla, po které nám posíláte vaše motáky z "upa čupa" exilu, ze kterého současně i haníte místní adminy, tak to je pěkné číslo! Dlouhé vlasy, vysoká ... vy jeden Důšo ušatej! ;-)V

6 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...