Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tak si rikam, proc tak po bolsevicku rvete vy? vzdyt co tu predvadite, to je hodno padesatych let. Vas clanek mi prijde jako kdyz nejvetsi alkoholik ve meste rve, ze vsichni chlastaj !!

11 22
možnosti
JP

Bolševik, který odpůrce nazývá bolševiky a bojuje za Putina (což už není celé Rusko) jako lev. To je vizitka blogera  Streita.

9 17
možnosti
MJ

Vypadl vám Karel Schwarzenberg. Sice možná není "signatářem", nicméně České republice a jejím občanům už se naškodil opravdu hodně.

16 8
možnosti
Foto

výzva oněch pánů je příliš radikální a dobrého by ČR ani nikomu jinému nepřinesla zhola nic... nicméně na základě nedávného vývoje lze tvrdit, že přílišná orientace na ruský trh není nejlepší řešení, neboť investice do ruské ekonomiky zdá se být velmi riziková... jednorázově se dají vydělat zajímavé peníze, ale ukazuje se, že jako dlouhodobá investice se jedná o riskantní podnik, neboť ruská vláda je ochotna zneužít cizí soukromý majetek k vydírání a prosazování svých politických zájmů - viz Putinovi hrozby, že znárodní zahraniční soukromý majetek jako reakce na sankce západních vlád vůči Rusku (nikoliv vůči ruskému kapitálu v zahraničí!!)...   jakou jinou alternativu, než ekonomické sankce můžete využít k prosazení svého zájmu vůči velmoci, jakou je Rusko, pokud nechcete rozpoutat válku? Znamená to, že pokud celé mezinárodní společenství nebo jeho část nesouhlasí s kroky země jakou je Rusko, tak by nemělo dělat nic a nechat Rusko dělat co se mu zlíbí jenom proto, aby nebyly ohroženy ekonomické zájmy?

7 0
možnosti
PK

P96a31v48e79l 52K23u33l12a

15. 3. 2014 21:50

Streit tu kdysi napsal, že v roce 1968 vyhodnotil situaci a dospěl k názoru, že SSSR  nemá cenu vzdorovat a drží se toho dodnes. Je to prostě geroj :-/

11 14
možnosti
Foto

Řvoucí myši by nás zřejmě rády zatáhly do války, nejlépe 3.světové, tedy konečné a definitivní. Při pohledu na zářící atomové hřiby by patrně hýkali blahem. Tak dokonalá performance se totiž nevidí denně (naštěstí).

14 6
možnosti
Foto

opr. "hýkalY" (neboť myši.... asi jsem při psaní příliš myslela na Kocába a spol.)

0 0
možnosti
ZM

A ještě by Kocáb s partičkou mohli ucpat a zaslepit ropovody a plynovody. 

Energetické suroviny přece nebude nakupovat od okupantů. :-)

18 3
možnosti
MK

Kocáb je komediant, naštěstí už jen vtipný - multi kulti napravo, který by nutil soukromé banky zadržovat soukromé peníze na národnostním principu:-/, k neuvěření

16 2
možnosti
Foto

jmenovaní pánové a vy, si nemáte navzájem co vyčítat, extrem jako extrem

3 4
možnosti
Foto

sorry, nechtělo se to zobrazit, tak jsem to opakoval.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...