Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo a ještě maličkost Ukrajina měla sporné hranicez Ruskem.? Pokud je známo Rusko při vzniku Ukrajiny uznalo, hranice Ukrajiny a spolu s USA, se zavázalo, že budou hájit územní celistvost Ukrajiny. Takže sliby jsou chyby, že. Na Ukrajině žijí jenom Rusové? Mám dojem, že tam žijí i jiné národnosti. Bral někdo na jejich názor ohled.

9 3
možnosti
Foto

Jenže EU a USA veškeré dohody, které s kýmkoliv uzavřela, porušila.

V případě Kosova zaručili Srbům, že Kosovo zůstane srbské, po napadení Srbska je přidělili Albáncům, když si tam poté NATO postavilo obrovskou vojenskou základnu Bond Steel.

V případě Ukrajiny jeden den uzavřou dohodu s demokraticky zvoleným prezidentem Janukovyčem, ještě týž den tuto dohodu poruší a dosadí do Kyjeva jakousi polofašistickou vládu. Takže EU s USA neberou ohledy na názory jiných.

EU neustále porušuje mezinárodní právo, nedodržuje mezinárodní dohody a nedodržuje žádná pravidla. Nevadí jim fašisté v Kyjevě a nevadí jim nacistické pochody v Lotyšsku.

Představitelé EU by měli být souzeni za neustálé porušování mezinárodního práva a nemají nejmenší právo cokoliv Putinovi vytýkat.

5 12
možnosti
Foto

Pane, zajímalo by mně, kde ty informace berete.  Pokud je všeobecně známo Janukovič ze země uprchl proto, že vlastní strana jej nazvala zločince a vyloučila jej. Parlament, jej začal vyšetřovat, kvůli brutálním zákrokům proti demonstrantům a kvůli střelbě. Můžete mně vysvětlit, jak mohli lidí na Majdanu zaútočit, když neměli čím.  Pokud docházelo k nějakým násilnostem, tak to bylo v Bankovní ulici, která vede směrem k úřadu vlády a parlamentu. Tady se házely koktejly, nikoli na Majdanu, ale ne ke střelbě. Je zřejmé, že se mělo těm lidem, kteří tři měsíce demonstrovali a to  ne pro vstup do Eu a ne pro proputění Tymošenkové z vazby, ale proti  Janukovičovy a vládě, kvůli brutálním zákrokům proti demonstrantům, vysvětlit, že jsou pomýlení a že jsou ovládání EU a USA a že  jenom Rusko jim činí dobro.

10 2
možnosti
Foto

Kyjevský fašistický parlament je ten pravý, který má právo kohokoliv soudit.

3 11
možnosti

Zkuste tenhle článek přeložit do estonštiny, Estonci vám samou radostí určitě urvou ruce. :-/

10 0
možnosti
MK

Mohl by s tím udělat okružní cestu po Pobaltských zemích. Jen se obávám, že dvě by o tu radost přišly.

7 3
možnosti
MK

Mne se líbí pane Streite, jak bez bázně a hany v té EU můžete kydat špínu na EU, USA, naše politiky a nic se neděje. V Rusku stačí blbý pohled novináře na Putina a v lepším případě končí, v horším mizí. Ale Vám by se to v Rusku stát nemohlo , Vám ne. Zvláště, když byste psal jako zde, bez bázně a hany proti USA, EU a evropským politikůmR^ To už je na čestný titul 

Geroj Sovetskogo Sojuza

14 9
možnosti
Foto

Pan Streit na EU a USA žádnou špínu nekydá, to co o nich napsal, je pravda.

3 7
možnosti
Foto

už jenom kvůli těm dalším novým fotkám, pište dál

10 0
možnosti
JL

To abych začal taky. Mám několik tílek zn. Adidas.

4 0
možnosti
Foto

V89í23t 22H51a21s39s74a51n

18. 3. 2014 12:56

Vážený pane Streite,

ačkoliv jsem S vámi mnohokrát ostře nasouhlasil, tak jste mi dnes nedal jinou šanci než, abych vám dal karmu za zcela správně a objektivně popsaný názor, který se však některým pseudohumanistům, pokrytcům a pravdoláskařům, nehodí do jejich pseudohumanistického vidění světa. 

ps.Doufám, že jste konečně dostal rozum, ale, jestli znovu budete psát nesmysly, tak Vám to vytmavím! ;-)                                                                                                                         VH

7 13
možnosti
SK

Obuškem jako tomu revizorovi?

11 0
možnosti
BT

no nazdar netušil jsem kam až jste schopen va své posedlosti EU až dojít, takže dle vás, cituji:

"Fatální historickou chybu však Gorbačov udělal hlavně v tom, že dopustil sjednocení Německa" patrně si myslíte že umělé rozdělení Německa díky SSSR bylo v pořádku a Němci nemají právo žít spolu

další : "Jelcin zase v tom, že nedokázal čelit rozbití Jugoslávie" takový nesmysl se snad ani nedá komentrovat to měla jako Jelcin poslat na Balkám armádu a donutit Srby , Chorvaty Slovince atd aby žili dále spolu

rodzělení SNS už opravdu nejde komentovat

Ukrajina jako nárazník mezi EU a Ruskem?  to jste se už úplně pomátl svou nenávistí k EU?

a nakonec nekňučte že nemůžete diskutovat, máte diskutovat slušně a ne jako sprostý dlaždič a ubožák a nic by vám zablokováno nebylo,

7 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...