Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Je jasné, že probíhá neustále střet největších současných mocností na planetě - jako to bylo vždycky - USA, Ruska a Číny. Boj o moc je pomalý, ale neustálý. A bylo jasné, že když došlo na Ukrajině k destabilizaci (směrem na Západ), Moskva se okamžitě rozhodla, že nedopustí, aby Ukrajina se stala součástí EU a hlavně NATO. A to právě pozorujeme. Je to ruský strategický zájem. A to ostatní jsou kecy...jako vždycky. :-)

3 0
možnosti

nevidel tu nekdo nekde pobihat Chrastka se sekerou?

3 1
možnosti
PK

Sekerou se neudává:-)

3 1
možnosti
MF

M93i10l93o20š 42F18i76a48l10a

18. 3. 2014 12:34

Pane Streite, někdy s Vámi nesouhlasím vůbec, někdy s Vámi nesouhlasím méně ale většinou mají Vaše blogy hlavu a patu.Teď mi ale připadá, že jste se totálně pomátl, nebo jste se konečně odkopal a projevil svou pravou povahu a názory.

Pokud všechno to, co jste teď napsal myslíte vážně, jsem moc rád, že jsme se za komunistů nestřetli na nějakém důležitém problému. Pár šmejdů s Vašimi názory jsem už tenkrát potkal, ale Vy jste musel být hodně nebezpečnej .......

5 4
možnosti
JF

Hned  vaše první věta je klíčová a nejdůležitější " Gorbačov rozbil Sovětský svaz". Od toho se totíž všechno odvíjí, Putin tohle rozbití označil z největší geopolitickou katastrofu století. Proto jeho plány na mocný Euroasijský svaz, kam samozřejmě patří i UA. A to, že USA nebo EU udělala nějaké chyby není relevantní. Kdyby se vyvarovali těchto, Putin by využil jiných. V tomto je jistě dobrým hráčem, který jde tvrdě za svým. A věřte, že poptávka po starých dobrých časech CCCP je v Rusku veliká...

6 3
možnosti
JZ

Streit se ve své fanatické nenávisti vůči Západu pomátl definitivně a nemůže být brán vážně. Není jediný důvod k tomu, aby Rusové, kteří do Lotyšska přišli jako okupanti v roce 1940 a později, zavraždili desítky tisíc Lotyšů, měli v Lotyšsku volební právo. Podle jeho logiky by se Česká republika měla sudetským Němcům omluvit, pozvat je zpět a dát jim volební právo.

7 6
možnosti
MK

Skupina bez volebního práva? V evropské unii? Na základě generační kolektivní viny? Oni nebyli odsunuti, kdyby byli a hned jak to šlo, prosím - ale je to jako by Maďaři neměli volební právo na Slovensku a to je trochu moc - pokud fandíte pykání za hříchy dědů trvalým omezením občanských práv jste divnější než jsem myslel

3 2
možnosti
JL

Tak zrovna sloučení východního a západního Německa jsem vítal, tam se domnívám, že jasným pádem východního bloku byl až takový symbol, jakým byla Berlínská zeď. Pokud si matně vzpomínám, tak u nás se to trochu začalo mlít až poté. Bohužel mám pocit, že kdyby nepadla Berlínská zeď, tak tady dodnes máme 25. únor za státní svátek a největším spojencem by byl soudruh Kim čong un. Takže se zpochybňováním sloučení Německa mám problém - velký problém.

8 0
možnosti
JC

Proti byla Thatcherová. Ale ukecali ji. Sousedící státy Polsko a Československo (a snad i ostatní sousedé Německa, ale to nevím přesně) byly také dotázány na názor a vyslovily souhlas a díky tomu Bush a Gorbačov a president Francie (už nevím, který to zrovna byl) Thatcherovou ukecali, aby souhlasila.

3 0
možnosti
PD

Už jsem se lekl, že zklamete...;-) Hnusná EU, která vlastně může za to, že Rusko napadlo a okupuje cizí stát...racionální Putin ;-D...jo a nakonec konečně ten Kalousek...;-)Bál jsem se, že na něho zapomenete ;-(

17 3
možnosti
MP
SK

Dušane, dnes opravdu karma! A to za foto - make my day! ;-D

1 0
možnosti

Cistil jsem si brejle, tak jsem mel sundane a foto u perexu vypadalo jako Klaus po silne davce kortikoidu, znacne neupraveny, pachnouci potem i pres notebook. Tak se podivam dal. A ono Streit, tak jsem zase sel. Casu neni nazbyt.

7 7
možnosti
Foto

Poslední dobou umíš jen urážet a zesměšňovat. A to je dost málo. Fakt si někdy nepřipadáš divně?

4 7
možnosti
JM

R^ "Sankce vůči Rusku mohou ČR vrátit do recese a umazat až 40 tisíc míst " (článek idnes)

Jak to vypadá, tak si ty sankce vyrábíme sami na sebe. Hlavně že poštěkáváme jako ten ratlík

8 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...