Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^ (blogu) ;-D;-D;-D ( za ledviny a játra)

0 0
možnosti

Thaçi patří na šibenici. Od narkobarona si nenechme nic nakukat.

3 0
možnosti

Zdá se mi, že jste stále více ubožejší a pokleslejší.

2 0
možnosti
Foto

Pan Streit si oblekl piratsky Outfit a jde si to vyrizovat rucne!;-D

2 0
možnosti

Musím se přiznat, že jsem právě obdržel tragickou zprávu - majdanští bojovníci dobyli městečko Němirof, kde zabavili tamní světoznámý lihovar - dají se tak očekávat velké ztráty;-)

1 0
možnosti

říká to Streit ....tak je to pravda

7 7
možnosti
Foto

pište dál, těším se na nové a nové fotky

7 1
možnosti

L94e49o 56W10o53l70f

21. 3. 2014 14:29

Dr. Mabuse v dresu rudého Ramba? Velmi působivé.;-D

3 2
možnosti

Abychom byli úplně spravedliví, brutálního násilí se v Kosovu dopouštěly obě strany Albánci i Srbové. A na Krymu to také není selanka. Ukrajinci, kteří v referendu agitovali proti připojení k Rusku byli zatýkáni a fyzicky napadáni.

4 20
možnosti

Vzhledem k místním tradicím bych spíše ocenil Putina za to, že Krym připojil bez tisíců mrtvých. Žádný národ si nezaslouží občanskou válku se všemi jejími hrůzami.

21 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...