Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Maskované strašidlo reálného socialismu dusí Evropu

Proradně si převléká tu levicový, tu zase pravicový kabát. V této hře na demokracii se tváří, že zastřešuje jak levicový, tak především pravicový proud. Je to jen kamufláž.

 

Autentická pravice v jejich pojetí totiž neexistuje. Pro tu mají toliko nálepku extrémismu. Skutečné pravici čelí bolševicky doktrínou „politické korektnosti“. Podle nich, co se nepodvolí a ještě k tomu nepodlehne integrační mánii, musí být vytěsněno na okraj společnosti. Prostě kdo nejde s námi, jde proti nám. Kupředu levá! A nezapomeňme ani na zprofanovaný internacionalismus. Takže socialismem usvědčené totalitní metody se k tomuto účelu hodí právě kazatelům novodobé bolševické „morálky“.

Lidé však začínají onu fintu prohlédat. Uveďme si to na domácím příkladu. Není tajemstvím, že podpora Evropské unie má v posledních průzkumech menšinovou podporu. Jak je tedy možné, že eurorealisté a euroskeptici nemají v našich zastupitelských orgánech ŽÁDNÉHO poslance?! Právě kvůli HŘE na pravici a na levici a kamuflování skutečné podstaty.

Copak u nás existuje v parlamentním prostoru skutečně pravicová strana? Pravice znamená konzervativní pojetí národního státu jako nenahraditelného prostoru pro uplatnění demokracie. Každý falešný internacionalismus je ji cizí. Pravice by nikdy nepřijala prznění demokracie pod záminkou sdílené či dělené (čti omezené) suverenity. Nikdy by nevlezla do lisabonského chomoutu. Nikdy by z parlamentu a vlády neučinila poštovnu pro doručování direktiv z Brusele.

Pravice považuje veškerou svrchovanost za odvozenou od jedince a jeho osobních svobod. Společnost, která uměle nafukuje hrozby, aby utahovala šrouby, jimiž neustále svobody omezuje, nemůže být pravicová. Dovolím si parafrázovat a dopovědět známý Franklinův citát tak, že útok na svobodu je vždy především útokem na bezpečí.

Pravicová společnost by netrpěla alarmismus ani účelovou předběžnou opatrnost. Že pravicovost dnešních politiků jsou mimikry, odhaluje jejich vztah k „politické korektnosti“. Pravice vyznává konzervativní hodnoty a tradiční osvědčené normy a jsou jí zcela cizí utopické recepty sociálních inženýrů, feministek, sexuálních exhibicionistů, agresivních menšin, multikulturních nájezdníků a cizorodých zvyklostí. Tato občanská „výchova“ je bolševická a zcela se zdiskreditovala – byť v jiném balení – za socialismu.

ODS není v tomto kontextu a v souvislosti s jejich předchozími kroky podvazujícími svobody – národní i individuální – možno považovat za pravicovou stranu. Tato pseudopravice (týká se i TOP 09) se stejně zpronevěřuje tržním principům na úkor systémového klientelismu, jako se levice dnes zpronevěřuje péči o neprivilegovaného občana na úkor vlastních prebend. Je to jen hra na oranžové a modré, obdobná fandění sešívaným nebo rudým. To je věcí první signální soustavy a rozumí jí i jednodušší povahy. Pak stačí hlasitý fanklub a masivní propaganda umocněná paranoidním strachem z nepřátel.

A tak nám tuto hru, kde se shodli na pravidlech moderovaných z EU, vnucují jako jedině přípustnou. Ale právě tento stádní přístup předznamenává paradoxně novou multikulturní podobu fašismu, což je totalitní ideologie, vyznávající „jednotu, autoritu a povinnost“, při níž ale jde o popření liberalismu a individualismu a nadřazení korporatismu a kolektivismu těmto principům. Neoddělitelnou součástí této ideologie je propaganda, nástup cenzury a „vyrábění“ nepřátel. Ačkoliv se ohání jednotou, jde o systém založený na elitářství. A ten mají v genech totalitní režimy, často se opírající o levicovou ideologii.

V Evropě se také vyskytují kromě levicových a zelených stran, které těžko odlišit (snad jen měrou eko-extrémismu), různé variace na pseudopravici. Takovou příznačnou ukázkou je portugalská strana Partido Social Democrata, tedy podle názvu sociálně-demokratická, jež se však vydává za pravicovou a farizejsky je v Evropském parlamentu součástí frakce Evropské strany lidové. Není vám to jasné? Mi to došlo, až jsem si uvědomil, že socialisté infiltrují a zcela ovládají ostatní proudy, jako kdysi komunisté v národní frontě.

Aby to bylo ještě zřejmější, tak dodám, že od roku 1999 byl předsedou této strany José Manuel Barroso, dnešní předseda Evropské komise.Ale to ještě není všechno. Tento kamuflovaný eurobyrokrat byl do roku 1980 předsedou strany PCTP-MRPP, což je Portugalská komunistická strana pracujících - Revoluční hnutí strany proletariátu! A maska je stržena!

Evropu zavlékají do úpadku – mravního i hospodářského – komunisté, socialisté a bezpáteřní převlékači kabátů. Jak dopadá Portugalsko, si můžeme ověřit. Jak dopadne Evropská unie můžeme domyslet. Nakročeno už je i v dalších zemích (Irsko, Řecko, Maďarsko, Španělsko...).

Myslíte, že zůstaneme stranou? Kalousek, který nasadil mimikry zodpovědného pravicového hospodáře, se už právě za ČR zaručoval 8 miliardami za nesplatitelné portugalské dluhy; a to v rozporu s našimi zákony a v duchu socialistického internacionalismu.

 

 

 

Autor: Dušan Streit | středa 18.5.2011 14:19 | karma článku: 36,63 | přečteno: 3652x
  • Další články autora

Dušan Streit

Další zákeřná sketa – Viktor Nárožný

Nevím, jestli se jedná o alter ego Leo Wolfa nebo o reálného zákeřného fízla, který pomlouvačně kydá špínu s cílem mě znevěrohodnit.

27.3.2014 v 14:12 | Karma: 11,77 | Přečteno: 5379x | Diskuse| Hyde park

Dušan Streit

Atomová Julia by z vozíčku ubránila Krym

Na Bělehrad! Tato scéna Švejka mávajícího berlí na kolečkovém křesle se mi vybavila poté, co byl zveřejněn odposlech telefonátu Tymošenkové s bývalým místopředsedou ukrajinské bezpečnostní rady Šufryčem.

27.3.2014 v 12:03 | Karma: 42,49 | Přečteno: 4002x | Diskuse| Politika

Dušan Streit

Totalita protektorátní byla ještě zrůdnější než komunistická

Německá okupace byla horší než sovětská. A člen KSČ, který z ní po Listopadu vystoupil, aby dělal politiku jinde, je hoden většího opovržení než dnešní člen KSČM.

26.3.2014 v 11:32 | Karma: 44,06 | Přečteno: 8113x | Diskuse| Politika

Dušan Streit

Ministryně Válková, omluva zdaleka nestačí!

Tato předlistopadová členka KSČ, trvale bydlící v bavorském Pasově, která byla ještě v roce 2011 vedoucí katedry na plzeňských právech, jež sama získala profesuru na tak „prestižní“ univerzitě, jako je trnavská, se nikdy neměla stát českou ministryní, navíc v resortu spravedlnosti.

25.3.2014 v 12:02 | Karma: 38,45 | Přečteno: 2540x | Diskuse| Politika

Dušan Streit

Divadelní ministr obrany vs normální pán. Vadí ještě komunista víc?

V jídelně máme televizi a já mám hloupý zvyk při obědě přes protesty svého staršího syna pouštět ČT 24. A tak v neděli většinou vidím kousek Otázek Václava Moravce. Nemám ho rád, nedívám se cíleně, takže nevídávám začátek ani konec.

24.3.2014 v 11:15 | Karma: 43,15 | Přečteno: 4594x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Desítky miliard dolarů pro Ukrajinu a zákaz TikToku. Biden to podepsal

24. dubna 2024  17:16,  aktualizováno  17:18

Aktualizujeme Ve středu podepsal americký prezident Joe Biden po několikaměsíčním schvalování v Kongresu zákon...

Izrael pokročil v přípravě akce v Rafáhu, civilisty ochrání, uvedl mluvčí vlády

24. dubna 2024  16:55

Izrael pokročil v přípravách pozemní operace namířené proti palestinskému hnutí Hamás v Rafáhu na...

V nahrávkách si stěžoval na bankovky. Bystroně z AfD potápí důkazy

24. dubna 2024  16:53

Nové důkazy v kauze německého politika strany Alternativa pro Německo Petra Bystroně potvrzují...

Bývalý ředitel finančního úřadu kryl úniky a bral „dárky“, dostal podmínku

24. dubna 2024  15:01,  aktualizováno  16:48

Bývalý ředitel brněnského finančního úřadu Miroslav Kuba si už třikrát vyslechl podmíněný trest za...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...