Dušan Streit

Transplantace Kosova a vyšší princip mravní

28. 03. 2008 12:25:01
Česká vláda bude jednat o uznání Kosova jako samostatného státu. Všechny rozumné argumenty se dosud míjely účinkem, ať už šlo o destabilizaci nejen Balkánu nebo o porušení rezolucí OSN. Přibývají však „naštěstí" nové. Naplnily se obavy, kdy nastává rozvrat Makedonie (obávají se i v Řecku, Černé hoře a v jižním Srbsku). Ale hlavně, vybuchla doslova mediální bomba, ohledně zabíjení Srbů kosovskými Albánci kvůli prodeji jejich orgánů. Než se tato šílená kauza vyšetří, neměla by česká vláda vůbec o samostatnosti Kosova ani jednat.

Jesli někdo nevidí, že tady aktivně ožívá duch fašistické Velké Albánie, nemá v politice co dělat, protože je přinejlepším hlupák.

Ale jestli by se někdo odvážil ve světle posledních podezření byť jen pomyslet na vznik státu, který už nevznikl jen na terorismu, etnickém vraždění a prodeji drog, ale i na obchodech s orgány, stává se sám zločincem.

Zdrojem těchto informací má být bývalá hlavní žalobkyně haagského tribunálu Carla del Ponteová, o které se nedá říci, že by byla nakloněna Srbům. Naopak, zločinci ze Srbska a třeba z Chorvatska měli v Haagu zcela rozdílné postavení. Bohužel tam nestojí kosovští Albánci včele s Thaćim.

Jestliže se tedy potvrdí, že ona dáma opravdu ve své knize, která má vyjít příští týden, opravdu píše, že za účelem prodeje orgánů zemřelo až tři sta Srbů, kdy albánští „povstalci" zajaté Srby odváželi na sever Albánie a tam z nich vybrali ty mladé a zdravé, aby je zabili a jejich nepoškozené orgány prodali překupníkům, pak:

Kdo schvaluje zločiny tím, že je odmítne vzít v úvahu, stává se z hlediska „vyššího principu mravního" sám zločincem.

Protože o problematice jsem psal zde, zde a zde, nebudu tento svůj apel rozmělňovat.

Autor: Dušan Streit | karma: 28.19 | přečteno: 2670 ×
Poslední články autora