Měl jsem pravdu. Potvrdilo se diletantství i licoměrnost EU na Ukr.

Také se potvrdila zaujatost mainstreamových médií, bohužel vč. iDnes, které zamlčely informaci potvrzující, že „panuje stále silnější a silnější přesvědčení, že za snipery nebyl Janukovič, ale někdo z nové koalice“, jak řekl estonský ministr zahraničí Paet.

 Ten svá slova dodatečně autorizoval, když unikl odposlech jeho telefonického rozhovoru s vysokou komisařkou pro zahraniční a bezpečnostní politiku EU Ashtonovou. Ta odpověděla: „Domnívám se, že bychom to měli vyšetřit. Tím nemyslím, že to chci navrhovat.“

 

 Dále budu citovat Novinky.cz: »Paet v rozhovoru Ashtonovou také zmínil svůj rozhovor s lékařkou jménem Olha, která ošetřovala zraněné. „A ještě jedno je docela znepokojující, stejná Olha nám také řekla, že všechny důkazy ukazují, že snipeři zabili lidi na obou stranách, jak policisty, tak lidi z ulice. Stejní odstřelovači zabíjeli lidi na obou stranách.”

„To je hrozné,“ odvětila Ashtonová.

Důkazy mu poskytla ukrajinská lékařka a zpěvačka Olha Bohomolecová. „Ukázala mi fotografie, odkazovala na mínění lékařů, kteří mluví o jednom a témže rukopisu, o stejném typu kulek. Je znepokojující, že nová koalice nechce vyšetřit, co se přesně stalo.“ Podle něj to oslabuje věrohodnost nové ukrajinské vlády a posiluje přesvědčení, že jednotku nenajal Janukovyč, i když přímé důkazy nejsou.«

 

 Potvrzuje to moje podezření, které jsem zveřejnil v článku „Ukrajinský Zifčák-Šmíd, jemuž vrahouni nedokázali ani uříznout ucho“. Já si sice myslím, že elektronické odkazy jsou užitečné moderní nástroje, ale mnozí mě za ně kritizují, naposled jakýsi Jan Hanák, stoupenec EU a obdivovatel „politických dealů“. Pro ně vzkazuji, že odkazy jsou přidaným komfortem a nikdo je nemusí proklikávat. Šetří to čas, jinak by bylo třeba kopírovat texty, z odkazovaného článku třeba:

„Kdyby to nebylo tak vážné, je to už trapná fraška, mnohokrát provařená. Když se nepodařilo připsat Janukovičovi, že by nechal střílet na demonstranty ostrými a nesl tak odpovědnost za mrtvé, vymysleli organizátoři puče další divadelní kus.

Ale zastavme se u těch mrtvých. Zatímco u nás mrtvý Šmíd byla jen kamufláž, ti mrtví na Ukrajině byli reální. Někdo je obětovat musel. A jediný, komu se nehodili do krámu, byl Janukovič. Takže bych řekl, že nepřímo je pachatel zjevný, a nejen podle hesla „Cui bono“. Když Kličko pohrozil Janukovičovi, aby nedopadl jak Kaddáfí, předvedl, kdo má v hlavě násilí. A tak si říkám, že i StB v podobě agenta Zifčáka-Růžičky, inscenujícího mrtvého Šmída, byla v tomto srovnání sborem holubic. To není obhajoba StB, ale reálný pohled na podstatu těch ukrajinských pogromů.

Jde o standardní scénář. Tak jako rebelové v Sýrii páchali zvěrstva v Aleppu, aby byly připsány Asadovi, o něco podobného jde v menší míře i na Ukrajině.“

 

 V diskusi jsem to od některých oponentů pořádně schytal. Myslím, že čas ukázal, kdo měl pravdu.

 A stojím si za tím, že mám pravdu i tehdy, když v souvislosti s EU píšu o diletantství (naposled zde). Ten odposlech znovu ukázal, že ruské tajné služby musí mít z těch nabubřelých amatérů doslova srandu. Když potřebují, klidně ty diletanty pustí na Youtube. Jistě si vzpomínáte na nedávnou aféru "Fuck the EU", kdy náměstkyně amerického ministra zahraničí Nulandová, se v telefonickém hovoru s americkým velvyslancem na Ukrajině vyjádřila vulgárně o Evropské unii.

 Dávám paní náměstkyni plně zapravdu! Kdy to pochopí i naše média?

 

PS Těm, kdož nečetli, nabízím svůj předchozí článek o Ukrajině „Tajné heslo EU: Čím hůře pro lidi, tím lépe pro integraci“.

 

 

Autor: Dušan Streit | čtvrtek 6.3.2014 11:05 | karma článku: 40,19 | přečteno: 2857x
  • Další články autora

Dušan Streit

Leo Wolfe, dopustil jste se svinstva

20.3.2014 v 15:28 | Karma: 13,31

Dušan Streit

Děkuji svým čtenářům

7.3.2014 v 15:28 | Karma: 7,37
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...