Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Majklova_proxy

10. 4. 2008 23:37
Heh...

...hele pane, to je celkem dobry!

0 0
možnosti
PS

Hrdý Budžes

8. 4. 2008 9:17
Nejefektivnější je, udělat z Česka křižovatku zájmů těch vel

V letech 1945-48 se dokonce mluvilo rovnou o CSR jako o mostu mezi Vychodem a Zapadem. :)))

0 0
možnosti
MK

weneto

7. 4. 2008 15:25
Nemůžu říct že bych se vším souhlasil

Ale Vaše chápání světa běhu vychází z reality což je tady na blogu malý zázrak. V některých článcích jdete sice příliš extremně po ( podle mě ) nereálném motivu jednání ( ministr zahraničí ), ale Vaše články si vždy velmi rád přečtu už jen proto že nejsou plné ideologie, ale přemýšlení - tím chci říci, že pak se dá opravdu diskutovat o jednotlivostech když celkové vnímání situace není obšlehnuté ze stranické knížky.

Karma.

0 0
možnosti
DS

Streit

7. 4. 2008 16:13
Re: Nemůžu říct že bych se vším souhlasil

Děkuji. R^

0 0
možnosti
S

svetak

7. 4. 2008 11:25
Jednoduse

V r. 1968 USA zadnou smlouvu s CSSR nemely. Muzete prosim vysvetlit, proc by mely zasahovat ve prospech jedne kliky komunistu proti te druhe?

Prirovnavat CR ke Svycarsku je naivni. Svycari maji staletou tradici neutrality, kterou si vypracovali v historii. Cesi jsou v naprosto jinne situaci - historicky i narodnim charakterem a hlavne umistenim sve zeme ve stredu Evropy.

0 0
možnosti
RK

McCorner

7. 4. 2008 10:48
tak tak

jen je asi problém s tím, že i kdyby tady měli všichni své zájmy může dojít k situaci, kdy ztráta svých investic (a ohrožení zájmu zbytku světa) vynahradí případný útok.

Takže nás jako malý stát nemusí "zachránit" ani to.

A jen mne tak napadlo, nebylo by pak lepší něco jako Spojené státy evropské (nebo stát Evropa)?

Nám vadí, že o nás rozhodli ať už v Mnichově, nebo při rozdělení svér vlivu po 2 sv. válce ... a co uděláme s tím, že se s Ukrajinou či Gruzii obchoduje stejně? Uděláme s tím něco nebo si jen řeknem ... hlavně že se my máme dobře?

0 0
možnosti
BN

Benzin Petrolejovič Naftěnko

7. 4. 2008 9:58
Lépe už to napsat nešlo.

R^R^R^

0 0
možnosti
T

tromi

7. 4. 2008 9:56
opět karma

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...