Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

agu

28. 7. 2008 10:04
prisli jsme o 2. nejlepsiho zakaznika

z Mexika, protoze pro nej nase vyrobky zacaly byt hodne drahe. ted nakupuje  obdobne zarizeni z USA. pritom o rok drive jsme byli vyrazne levnejsi. jsme mala ceska firma...

0 0
možnosti
PH

pavel64

28. 7. 2008 10:26
Re: prisli jsme o 2. nejlepsiho zakaznika

Asi se budete muset poohlédnout po zákazníkovi, který to k vám nemá tak daleko. Ale stejně je to ostuda, když při zdejších platech nedokážete konkurovat výrobcům v USA.

0 0
možnosti
T

tromi

28. 7. 2008 9:50
tobě asi nedochází co posilování koruny znamená

vidíš jen ty levné dovolené

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 7. 2008 10:20
Re: tobě asi nedochází co posilování koruny znamená

Nejde tady o cenu dovolené, ale třeba o hodnotu majetku, kterou si sebou přeneseme do eurozóny.

Pokud se týká dovolených, tak v Německu jsou nominálně o více než třetinu levnější. A podle příjmů jsou levnější asi 3,5 krát.

0 0
možnosti
RB

RBE_CZI

28. 7. 2008 9:44
Tedy..

co vy všechno nevíte 8-o

Jinak kvalita vašich prognóz je zcela na úrovni ostatních "analytiků a komentátorů" - tzn. splnění nebo nesplnění je na úrovni hození si korunou... ještě horší je asi na odhadu výše úroků v případě vámi avizované možné měnové katastrofy po případném snížení úroků... jak jste došel k číslu 25 %?8-o + srovnávat dnešní situaci s tou, která byla před několika lety je celkem nonsens... Pěkný den, RB.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...