Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DrMax7

6. 8. 2008 17:35
A není to náhodou jinak?

Není to náhodou tak, že Vy cítíte nenávist vůči těm lidem, které jste vyjmenoval? Nemáte prostě Michala kocába a jemu podobné rád, což jste pro jistotu zdůraznil i tím, že ač rocker neměl jste a asi nemáte hudbu Michala Kocába rád. Ona to, pane Streite, je poněkud náročnější hudba a není pro každého, tím se netrapte. Ale líbí se mi, jak vám to posloužilo. Kocáb je pravdoláskař a ještě k tomu ta hudba...

Což takhle uvážit a popřemýšlet, proč tito lidé nemají Klause v lásce? Což takhle si lehounce třeba vybavit, kterak se ODS páně Klausova snažila ukrást Českou televizi. Nebo už si nepamatujete zkreslené televizní bobonoviny, které lhaly ve jménu ODS? To by byl slušný blog, co říkáte? Možná byste v něm našel část odpovědi na otázku, kterou jste sám sobě raději nepoložil...  

0 0
možnosti

Streit

7. 8. 2008 8:17
Re: A není to náhodou jinak?

Myslíte si, že hudba Kocába je náročnější než třeba Deep Purple, kteří koncertují s Londýnským filharmonickým orchestrem? Dobrý rocker nepotřebuje žádné klaunské brýle ani černé rukavice, stačí kytary, hammondky, bicí a hlas. Jinak je to laciný kýč, jako třeba chobotnice.

Pokud vím, tak televizi chtěli ukrást ti, co tam bivakovali a částečně se jim to povedlo. V tom spolku jsem zapomněl ještě jmenovat Mathé.

A přiznejte se, vy mě jistě také pro mé názory nemáte prostě rád.

0 0
možnosti

nonick

6. 8. 2008 13:54
Mám na to sílu...nebo nemám? Táže se nýmand -

- co kdyby...?

Člověk prý nevstoupí dvakrát do téže řeky - v případě Pražského výběru 2 to opravdu platí - je to jako vystoupit z Berounky a vstoupit do Nilu...V případě Kocábova vstupu do (české) politiky ho však bude čekat  ve stejném rybníku stejné bahno - jen možná ještě poněkud více zahnívající... Z jeho koketování s politicky nečitelným rudozeleným slepencem jsem znechucen, jakkoliv si ho jako vynikajícího muzikanta a autora skladeb  PV2 opravdu vážím...

0 0
možnosti

zlatozub

6. 8. 2008 13:38
také nerozumím

Docelaby mne zajímalo,co si o sobě myslí sám Kocáb. Možná něco jako že je spasitel české společnosti. Měl by se ale probrat a vytáhnout ruku z nočníku. Je tak jenom pro smích. Měl by se totiž věnovat tomu, co umí. Hudbě. ;-€[>-]

0 0
možnosti

Toto

6. 8. 2008 12:45
Co to je ?

Nerozumím. Váš čas je někde u piva a neprudit.8-o

0 0
možnosti

Weinexperte

6. 8. 2008 12:18
probuď se

Probuď se,

hochu, a přidej do seznamu (nezelených) ničemů Klause a tu jeho squadru, Miloše atd....a zahoď svůj hlas do kanálu tak jako tak.

jirka mareš

0 0
možnosti

Věstonická Venuše

6. 8. 2008 11:46
Ti, co adorují Havla, adorují Havla předrevolučního.

Po revoluci už neudělal nic dobrého,stačí jen připomenout ,jak umožnil komunistům zůstat parlamentní stranou.Jeho spolupráce s Čalfou nebyla nic jiného, než  Havlova nezměrná touha po moci.Ti ,kdo nemohou komunisty vystát,by si měli uvědomit,komu za to, že se tu ještě rozpínají, vděčí...Neupírám Havlovi jeho disidentský význam,nechť za něj dostává vyznamenání a medaile,ale tam jeho historická úloha končí.

0 0
možnosti

Hans von Karlin

6. 8. 2008 11:13
Pane autore...

I když politiky vůbec nemusím, politické komentáře čtu rád. Nicméně Vám doporučuji nastudovat v oddělení "Jak pracovat s blogem" radu, "Jak psát dobrý blog". Protože jinak Váš dnešní blog není nic jiného, než nenávistné plivání jedů, které je vidět na všech diskuzích k jakýmkoli článkům, nehledě na jejich obsah.

0 0
možnosti

patockajan

6. 8. 2008 11:03
Ten jazyk. vás prozrazuje...

Je to takové neformální pragmatické bratrstvo Kohoutů, Mlynářů, Hájků, Krieglů, Černých a Vaculíků, ve své době i Pelikánů, Pachmanů a podobně se svým guru

Havlem. Pojí je nenávist ke komunistické straně a pocit pseudointelektuální

výlučnosti. Opírají se proto i o umělecké kruhy a zaklínají se lidskými právy. Cíle jsou však veskrze pragmatické: funkce,

popularita, uznání, vliv, peníze s různým akcentem, jak už to

v neformálních kruzích bývá

0 0
možnosti

patockajan

6. 8. 2008 11:36
Re: Ten jazyk. vás prozrazuje...

Protože asi vůbec nepochopíte co vám tím sděluji, tak doplním, že jazyk vašeho příspěvku je tak pozoruhodně podobný výplodům Rudého Práva z dob Charty 77, že jste buď bývalý pracovník stranické propagandy či StB, nebo jen shodně uvažujete a píšete. Což je dnes už jedno jako druhé.

0 0
možnosti

agnostik1

6. 8. 2008 10:49
Souhlas.

karma!R^!

P.S. Jenže ostatní vrchnost je nemlich taková.:-(

0 0
možnosti

Hans Cihlář

6. 8. 2008 10:37
A proc jste, pane Streite,

nenasel odvahu "kecat do vseho", kdyz jsme si o suverenite mohli nechat jen zdat a kdy se za projeveni nazoru chodilo do kriminalu?

Jste jenom dalsi mlcici srabek se sevrenym pozadim kdyz o neco jde a kricici kdyz se to muze...

0 0
možnosti

Streit

6. 8. 2008 10:40
Re: A proc jste, pane Streite,

Zaprvé o mých předrevolučních kecech nic nevíte a za druhé, myslíte ten fešácký prominentní kriminál s televizí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...