Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

parquin

25. 8. 2008 17:55
no ostatní

není nic moc, ale konečně vidím, že tady v tom OD(SS)áckém blogovém blouznění někdo nazývá věci pravým jménem a tudíž nazývá fašistu Sakaašviliho pravým jménem - agresor. DěkujiR^

0 0
možnosti
T

tromi

25. 8. 2008 15:50
až na ten kurz koruny karma

malinko si nejsem jist ještě u Klause, říká se: jedna vlaštovka jaro nedělá:-)

0 0
možnosti
M

mammamia

25. 8. 2008 12:45
usmevne

za to vy, zatim nedostudovany vysokoskolak jste prednim ne-li svetovym expertem na mezinarodni vztahy.............zajimave a smesne :-)Rv

0 0
možnosti
M

mammamia

25. 8. 2008 12:46
Re: usmevne

urceno pro lukkin.........opet problemy se strankami.

0 0
možnosti
L

LukKin

25. 8. 2008 12:31
Říkáte nesmysly

Příklad toho, když člověk mluví do něčeho, čemu absolutně nerozumí. každý, kdo chápe mezinárodní politiku ví, že když Gruzie nepřimkne k západu, dostane se pod vliv Ruska. To je hra s nulovým součtem. Chybí vám chápání širších souvislostí konfliktu. A jak tak čtu komentáře na blogu obecně, tak to chybí mnoha lidem, proto pořád nedokážou pochopit reakci západu a vyžívají si v Klausových nesmyslech.

Vaší poznámkou na adresu Lisabonu jste prokázal, že asi ani netušíte, o co ve smlouvě jde. Typické uvažování typu direktivy EU jsou špatné = EU je špatná. Lisabon je evropská smlouva = Lisabon je špatný. Ve skutečnosti ale právě tato smlouva děla přítrž tomu, co (předpokládám) kritizujete, a sice nekontrolovatelnému proudu direktiv s směrnic, na který občan nemá vliv. Vše totiž bude muset schálit EP, který si volíme MY, občané.

0 0
možnosti
JN

madqwert

25. 8. 2008 12:55
Re: Říkáte nesmysly

snazis se pochopit bolsevicke mysleni, to je ale marne ;-D

0 0
možnosti
Š

ŠtěpkaX

25. 8. 2008 12:27
Kam zmizel nevěřící Tomáš?

Jsem stále pochybující Nevěřící Tomáš. Dokud si neudělám vlastní názor, nedám pokoj. Stále hledám odpověď na otázku "Proč?". Nestačí mi, že nějaká celebrita si udělala názor za mě. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Mám obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy excentrické!

0 0
možnosti
M

mammamia

25. 8. 2008 12:40
Re: Kam zmizel nevěřící Tomáš?

je sympaticke, ze jste se s nami podelil o info o sve osobe, nicmene nechapu primou souvislost s clankem, ci problematikou v nem zobrazenou........?

0 0
možnosti
LB

Lájos Bács

25. 8. 2008 12:08
Pane Streite vy opravdu nezklamete...

Zkuste nekdy lehce popremyslet, nez zacnete sepisovat svuj mentalni vyron...

Srovnavat pad ceske koruny se zimbamwsou menou, to je snad prilis i na Vas... Nema to treba souvislost s tim, ze mesic pred tim byla nejvice posilujici menou na svete a byla tim padem nadhodnocena (realna rocni mira rustu koruny k euru je cca 12%).

A ta Vase britka analyza ruske agrese v Gruzii... kdyby se davala karma za bIbost, pane Streite, uz ji ode mne mate...

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

25. 8. 2008 12:20
Zajímavý, že nikdo poměr mezi..

posilováním a oslabováním a cenami výrobků nikdo nezaznamenává. Bácsové asi nezaznamenali ani 68-mý. O 89 ani nemluvě.;-D;-D

0 0
možnosti
S

solidne.nejisty

25. 8. 2008 11:58
Ve svém článku velebíte genia Klause staršího

a zároveň pranýřujete nekřesťansky velké odměny managementu ČEZu. Takže přemýšlím, zda je vám známa informace, že ředitel ČEZu Ing. Roman daroval 100 milionu Kč ze svých odměn soukromému gymnáziu, kde šéfuje Klaus mladší. Pokud  jste o tom nevěděl, doufám, že se teď chytnete pořádně za nos. Pokud jste to věděl, musím opakovat opět vaší větu :  "Trouba zůstal troubou, protože v apatyce nekoupíš,......."

pozn.   Chyrene, nezdá se vám vaše reakce na můj příspěvek, eufemisticky řečeno, trochu dětinská ???  

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

25. 8. 2008 12:16
To, že používáte dysfemismus..

ve vztahu k sobě...mne nepřekvapuje. Eufemistická reakce na tento blog je spíš vaše "parketa".Rv

0 0
možnosti
FP

MudaFuka

25. 8. 2008 11:52
souhlasim akorat s cezem

ostatni je slovansky nacionalictickej patos (srbsko, rusko, huraaaa), kterej je u klause patrnej v poslednim stadiu. Klaus rozdelil spolecnost. Vy pro me patrite na druhej breh. S klausem, komunistama, paroubkem a ostatnima clenama tohodle skvelyho klubu..

0 0
možnosti
KD

KECHUD

25. 8. 2008 11:42
A já si myslel,

že všichni ruso- a klausofilové se tady už vyprázdnili. Teď začnou psát ti, kteří byli na dovolených bez možnosti internetové přípojky. Koukám, že několikahodinová abstinence na palubě letadla měla své zřejmě nevratné důsledky. Rv

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

25. 8. 2008 11:45
Rusofil jsi ty..

propívá ti lež, překrucování pravyd..jako jim.Rv:-P

0 0
možnosti
DN

denk niet

25. 8. 2008 11:39
Vítejte z dovolené

.. je vidět, že Vám prospěla ;-) 

Výborný článek. Dík a karma R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...