Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavlev

18. 10. 2008 18:18
CR a Evropa

S bodem 1 souhlas. Bod 8: Reach se netýká chemického průmyslu, ale všeho a všech, nejen CR. Jde o to, aby bylo vasledovatelné složení výrobků do posledního prvku. Je to zelené a je to krok správným směrem, i když byrokracie vzroste.

Obecně: Velké státy mají přirozenou dílu, protože jsou velké. Pokud jste malý a chcete něco změnit, musíte se s těmi velkými zkamarádit a přesvědčit je o své pravdě. ČR se zatím v Evropě chová jako nevychovaný spratek. Dosud jsme Evropě nic pozitivního nepřinesli a ještě si s ní děláme srandu, jak jim to osladíme. Pak se nemůžete divit, že na nás každý se*re.

Píšete o různých problémech - zachránění šeského skla, omezení volného pohybu, pakt stability atd. Vznesl někdo tyto témata na EU úrovni? (Máme je vůbec promyšlené na naší úrovni?) Argumentoval, přesvědčoval, sháněl spojence, vyjednával? Pracoval na tom někdo. Znovu: s takovým přístupem nás nikdo nebude brát vážně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...