Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sualk

25. 11. 2008 21:46
Za stát, za presidenta , za občané ČR,

za poctivou smlouvu. Důvěřujme faktům. Díka presidente. Jsem na vás pyšný, že nejste pouhým poskokem, tak jako je vidět u mnoho našich korýtkářů.Karma.R^[>-]R^

0 0
možnosti

rybizek

25. 11. 2008 21:11
souhlas, karma a verte ze i ja bojuji za to same,

co vy, sec mne sily staci.....

0 0
možnosti

Majklova_proxy

26. 11. 2008 4:25
Re: souhlas, karma a verte ze i ja bojuji za to same,

Jak...? ;o)

0 0
možnosti

tommy lee

25. 11. 2008 16:15
Klausova neskutecne omezena megalomanie

Pro pravni experty a relevantni  politiky 26 statu nasi EU je LS naprosto konformni  s ustavami jednotlivych statu  a jejich hodnotovym systemem.Jediny cesky Klaus a cesti komuniste ( kdyz odhledneme od Irska s jeho 3,9miliony obyvatel  z nichz vetsina s Irskou vladou nesouhlasi ) si mysli , ze by malicke Cesko mohlo byt LS  ohrozeno. Ja jsem obcan  jednoho statu nasi zapadni EU a s LS se naprodsto ztotoznuji  a nepreji si stejne jako naproste gros mych spoluobcanu v nasi 480 mil. EU zadne zmeny  LS. Klausovu a Grebenickovu  Cesku musi byt umozneno z nasi EU opet vystoupit  a  spojit se  s nekym jinym na vychode anebo zustat isolovane. Tedy v pripade kdy se Klausovi a ceskym komunistum podari ziskat v Cesku . Pani Aglaja nemusi " lezt nikomu v nasi EU do zadku" jak pise nize.Vzdyt ji nikdo od nas z EU nebude naprosto branit s Klausem a Grebenickem z nasi EU vypadnout a jit treba k sipku.

0 0
možnosti

krysodlak pizmovy

25. 11. 2008 17:57
Re: Klausova neskutecne omezena megalomanie

Exactly my point of view. These rednecks in the backwaters of Czech Rep should get out of EU and be ruled by their asshole president.

0 0
možnosti

Aglája Vopajšlíková

25. 11. 2008 14:31

si tady píše názory jaké chce, já s Vámi souhlasím. Nesnáším ten fakt, že musíme každému lézt do zadku, což naši politici úspěšně činí. Já s Lisabonskou smlouvou nesouhlasím, ale je marné dělat si naději, že by tu bylo vyhlášeno referendum, na které by politici reagovali. Vždyť pravidelně při volbách do senátu takové malé referendum probíhá, většina občanů svou neúčastí dává najevo zbytečnost této komory, ale v tomto případě nelze ústavu změni.:-(

0 0
možnosti

rezjir

25. 11. 2008 19:27
Re: Ať

Proč nesouhlasíte?

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

25. 11. 2008 13:22
Jen další z řady urážek, to jsem mohl čekat

Srovnáváním LS s Mnichovem autor sám degraduje své myšlenkové pochody na něž je škoda komentářů.

Přesto aspoň krátce:

LS schvalujeme sami a dobrovolně. Tedy pane Streite "O nás s námi" nikoliv "O nás bez nás"! Což je ten zásadní rozdíl oproti mnichovu, jestli vám to neuniklo. A pokud by byla LS ratifikována a pokud by i Irsko změnilo názor a LS by vstopila v platnost, pak nám LS umožňuje naprosto svrchovaný státní krok a sice dobrovolné vystoupení z tohoto dobrovolného svazku zavného EU.

Takže vaše srovnání LS s Mnichovem je jen jedna z dalších vašich nehorázných urážek.

Přiznám se, že po té, co jste Havla přirovnal ke Kim Ir Senovi, se sám sobě divím, že jsem tento text vůbec otevřel. S vaší paranoiou a iracionální fóbií z EU je mi vás upřimně líto. Asi není jednoduché s tím žít.

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

25. 11. 2008 13:43
Re: Jen další z řady urážek, to jsem mohl čekat

Psát umíte vydatně. Se čtením už to bude horší. Autor nikde nesrovnává LS s Mnich. dohodou. Jen se domnívá, že Mnich. dohoda, tak jak byla tehdy uzavřena a podepsána by byla zcela v souladu s LS. Takovou dněsní obdobu Mnich. dohody odhlasuje Německo, Itálie, Francie a V.Británie. A co zmůže ten malý stát, o němž se hlasovalo?

0 0
možnosti

CHYREN

25. 11. 2008 12:05
Ústavní soud odročil jednání..

znamená to,že je rozhodnuto. česká republika fakticky přestala existovat 25.listopadu 2008 Myslím,že pokud by chtěli soudci dát jasně najevo, že Lis. sml. nemá u nás šanci..udělají to rozhodně a co nejdůrazněji. Přišel čas Fronty národního sebeurčení??8-o ilegality národovectví, vlastenectví a patriotismu?[>-]

0 0
možnosti

Vosta Jindra

25. 11. 2008 10:47
To je akorát manifest Vaší zakomlexovanosti

Takovým je Klaus jistě králem. Zda umí ústavní soudci číst, může těžko posuzovat inženýr, i kdyby to byl navíc prezident. Klaus navíc nemá možnost smlouvu odmítnout, ale to by musel znát Ústavu on. Všechny ústavy mají přibližně stejný začátek, přitom nesoulad s ústavou nebyl shledán v žádném evropském státě, který LS ratifikoval, a asi se tak nestane ani v Německu a nestane se tak ani u nás. Klaus stejně jako Vy zaměňujete své obsese za platné právo. Unii je vhodné kritizovat, kde si to zaslouží, ale jen zaprděný národniár z ní může mít panickou hrůzu a dopouštět se výkřiků o souženém národě nebo ohrožené vlasti. Navíc je nestoudné Česko řadit mezi malé státy Unie. Co do počtu obyvatel jsme dokonce v první třetině. Někteří si ovšem přijdou menší než Malta. A dobře jim tak.

0 0
možnosti

Streit

25. 11. 2008 10:58
Re: To je akorát manifest Vaší zakomlexovanosti

Už jste odečetl sudety a Slezsko? ;-(

[>-]

0 0
možnosti

PeTaX

25. 11. 2008 10:40
Ano, Dušane Streite

Jenže u nás je to politikaření silnější, než Ústava, lépe řečeno, zákony platí jen pro chátru. :-(

0 0
možnosti

medvedstroem

25. 11. 2008 10:28
-

Klause moc nemusím, ale v tomhle mu fandím taky. Karma.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS