Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Raverr

23. 3. 2009 11:10
ztěžujete

si opět zbytečně. Zpřístupnění vodoměru, který je majetkem dodavatele, je vaší povinností. Pokud jste podepsal smlouvu, čímž souhlasíte se smluvními podmínkami, nechápu, čemu se opět divíte. Pokud vám pošta nedoručuje poštu, můžete případné vzniklé škody nárokovat u ní. Ve výzvě jste byl pouze obeznámen s možnými následky. Pokud Vám nevyhovuje nabídnutý termín, je na Vás, abyste si sjednal jiný. Nebo si myslíte, že vodárny budou obvolávat každého zákazníka zvlášť, aby si milostivě splnil povinnost vyplývající ze smlouvy???

0 0
možnosti
DS

Streit

24. 3. 2009 23:31
Re: ztěžujete

Dopis, který nebyl odeslán, nemohl být ani doručen. Navíc, zákazníkem pošty nejsem já, ale odesilatel; ten může reklamovat. Odesílatel by také u soudu musel prokazovat doručení - ne já.

Jste úplně mimo.

A jak vás platí ČEZ? To už máte melouch i u vodáren? ;-D

0 0
možnosti
E

echo.3

18. 3. 2009 19:05
Zbytecne-zdramatizovano!

Proc?Nenarikejte!

0 0
možnosti
DS

Streit

18. 3. 2009 19:09
Re: Zbytecne-zdramatizovano!

Do breku mám daleko. :-)

Ale nejsem pštros, který až vytáhne hlavu z písku, zjistí že po něm.

0 0
možnosti
PK

kraken

18. 3. 2009 18:38
myslim, ze je v tom hodne pravdy

i kdyz michate ruzne veci dohromady.

Ad vodarny - klasicke monopolni chovani, co bohuzel prochazi.  Je to spatne, ale je to tak.

Ad bezpecnostni sluzby: zatim stale plati, za bezpecnostni sluzba NEMA zadna jina prava, nez kazdy obcan. Takze nemaji pravo prohlizet tazky v obchode, chyceni je omezovani osobni svobody ci napadeni, utok na fanousky taktez... Tohle kdyz se nezmeni, tak to jeste jde. Ze neni na zapasech policie je ok (pokud si nebudou kluby policii platit jako agenturu), stejne tak neni policajt v kazde hospode, protoze se tam muzou lidi servat.

Ad omezovani svobody, cesta k totalite, podchyceni a kontrola kazdeho kroku kazdeho obcana - ano, tam to bohuzel smeruje. Ale co s tim? Neni mozno volit nekoho,kdo totalitu nedopusti,neni mozno jinak protestovat,protoze vsechny totalitni upravy se deji, PROTOZE JE VETSINA LIDI CHCE! To,ze ti lidi nemysli,nechaji se opit rohlikem a nevidi si na spicku nosu je uz vec jina...

0 0
možnosti
E

echo.3

18. 3. 2009 19:09
Re: myslim, ze je v tom hodne pravdy

Jo, souhlas !

0 0
možnosti
B

blastula

18. 3. 2009 17:35
Něco od Kyslíku

Tři pokusy zaplatit převodem- platba neprošla. Pokus zaplatit na prodejně:Litujeme, dnes nefunguje systém, snad odpoledne.Odpoledne nefunguje opět- peníze nebere ani centrála. Další den.Tři prodejny nemají oprávnění, jsou jen "frančízy".Spaltnost je už "za".Kolegyně odlétá do zahraničí do míst s problematickým přístupem k netu( čili možností platit přes banku) a přenechává mi fakturu k vyřízení. Další den na prodejně-  opět frančíza. Další prodejna- štrůdl lidí a 99% s platbami a reklamacemi na platby. Ano- systém haproval, nebral převody,bral peníze a hlásil jako nazaplacené, co člověk, to vztek a nervy.Pak došlo na mou platbu: + 50,- CZK jako poplatek za platbu v hotovosti na prodejně.A kdo nám zaplatí ztracený čas za nefunkční systém, kdo nahradí lidem důsledky odpojení, přestože při kontrole zjistili, že vše bylo v termínu zaplaceno.?No nikdo!To jen Systém a to se prý stává I takhle se vyrábí zisky!

0 0
možnosti
DS

Streit

18. 3. 2009 16:16
Ale jo

Občas se trefím do vaší politické korektnosti. :-)

Průnik není prázdný, leč velice skromný.

0 0
možnosti
DS

Streit

18. 3. 2009 16:17
Re: Ale jo

Pro pana Alexandra Špátu. :-)

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

18. 3. 2009 16:13
A kde je úprava zákonů.....

......... o oznamování takovýchto kontrol a navyšování nájmů. Většina lidí se nemůže bránit, protože je díra v zákonech. "Prostě jsme vám to dali do schránky a hotovo". Řeknou že byli dva a hotovo.

Pak přijde Langestapo a je to v háji. Je pravda, že taková babička to bude mít v tomto státě čímdál horší.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

18. 3. 2009 16:11
No vidíte,

že s Vámi mohu být v něčem zajedno. Napsal jste to výstižně. Jen tu poslední větu. Já jako optimista, bych napsal, že věřím, že se tou neskutečnou slušností těchto firem někdo kompetentní bude zabývat včas a dostatečně razantně. Asi tušíte, že mám na mysli české soudy.

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

18. 3. 2009 15:20
To je síla..

:-/ KARMA. [>-]

0 0
možnosti
DS

Streit

18. 3. 2009 15:24
Re: To je síla..

:-)R^

0 0
možnosti
JU

P.J.

18. 3. 2009 15:12
Karma už jen za ten nadpis

0 0
možnosti
DS

Streit

18. 3. 2009 15:24
Re: Karma už jen za ten nadpis

:-)R^

0 0
možnosti
B

bullterrier3

18. 3. 2009 14:52
Něco podobného jsem dostal taky.

Informace o tom, že mi vymění na baráku vodoměr jedenkrát. Zato výhrůžka, že mi odpojí vodu, když nebudu doma, byla v tom jednostránkovém dopise celkem 3x, včetně popisu zákonů, na podkladě kterých to udělají.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...