Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rybizek

6. 10. 2009 7:23
"argument" Eurohujeru kdyz nevi kudy kam je:

uz jste cetli LS? Nikdo ji z Cechu necetl a pokud ano pak ji stejne nerozumi. BEZ POMOCI PRAVNIKA,coz znamena objednat si analyzu(a zase se muze vest polemika o kvalite a urovni), ktera bude stat tak od 50tisic vys....uz jsem se na to ptal, nema normalni clovek sanci se v tom vyznat! Takze tohle je treba jeden ze zakladnich duvodu PROC NE. Za druhe jde o tak zavaznou vec, ze referendum je logicka nutnost v teto veci. Za treti ten cirkus co se kolem toho deje, je dalsuim argumentem proc nesouhlasit.

0 0
možnosti

wrangler

6. 10. 2009 23:26
Re: "argument" Eurohujeru kdyz nevi kudy kam je:

Četl jsem! A  toho mála, čemu jsem porozuměl, říkám: rozhodně NE!!!!!

0 0
možnosti

ppdedek

5. 10. 2009 20:05
Kdo cet LS?

kazdy tu odsuzuje LS jak nas vrha pomalu do doby temna. Docela by me od techto autoru zajimalo ktery to clanek, odstavec, bod uvadi ze ztratime napr. suverenitu. 

LS zas neni tak dlouha v PDF 294 stranek takze vsichni odpurci musi levou zadni uvest stranku a clanek/odstavec ktery znevyhodnuje CZ.

nebo tu jen placate a opakujete nesmysly?

0 0
možnosti

zdeseny obcan

5. 10. 2009 23:15
Re: Kdo cet LS?

Kuprikladu kapitola 2, clanky 77-79, o imigraci. Uz se tesite jak nam sem Brusel nalifruje desetitisice plavacku z Afriky a my nebudeme moci ani pipnout?

0 0
možnosti

eAA00

5. 10. 2009 14:53
pane Streite, asi jste to už četl...

ale pro ostatní : 

http://www.virtually.cz/index.php?art=19435

Když už i špičky ODS přiznávají, jak je modrožlutý moloch drží pod krkem, cosi je shnilého...

0 0
možnosti

Ghost Dog

5. 10. 2009 14:34
karma

karma R^ 

můžeme to vůbec nějak ovlivnit?..odvolat soudce nelze, nebo je to tak obtížné, že (a vracím se zpět) to prostě nejde..a takového ústavního soudce asi vůbec ne, sám to posoudí a vyřkne ortel "mé odvolání by bylo protiústavní" :-(...

0 0
možnosti

bull.terrier.pro.cenzora

5. 10. 2009 11:51
Mám obavy,

že to Klaus nakonec neustojí a podepíše, a bude tragickou postavou historie jako například Beneš nebo Hácha. Bohužel nakonec to nebudou eurohujeři, na které bude porobený lid nadávat, ale zrovna Václav Klaus.

0 0
možnosti

VašekIV

5. 10. 2009 20:27
Re: Mám obavy,

Já mu věřím.

0 0
možnosti

kikulin

5. 10. 2009 10:52
Hrrr na ně pod praporem jediné pravdy!

...říšského velvyslance, fanatického zanícení, banánovou republiku, od socana, vrchnosti se nevzpěčovat (správně má být nezpěčovat), zachování státu, servilita domácích politiků, poníženě poprosit, konfidentům, nátlak na veškeré české orgány ne nepodobný předmnichovské situaci, kolaboranty, etc.

Váš itinerář expresiv silně zavání rétorikou předlistopadových řečníků a periodik. Takové vyjadřování je vždy znakem vnitřní nevyrovnanosti, popřípadě neinformovanosti, či nevzdělanosti.

A navíc. Vaše domněnka, že: "Ratifikuje, jak je notoricky známo, prezident republiky", je mylná. LS již ratifikoval (schválil) Parlament ČR a prezident ji bude "pouze" kontrasignovat (podepisovat).

0 0
možnosti

Ritratti

5. 10. 2009 11:05
Re: Hrrr na ně pod praporem jediné pravdy!

Parlament ČR nemá dle ústavy pravomoc ratifikovat smlouvy. To výsostně náleží jen panu prezidentovi.

0 0
možnosti

Limburger

5. 10. 2009 10:41
Souhlas

R^ a díky za odkaz na tento Váš článek, který jste mi poskytl, napsal jste to pěkně a po prvadě.

Na oplátku Vašim čtenářům a diskutérům dávám odkaz na svůj dnešní úhel pohledu ;-)

http://limbursky.blog.idnes.cz/c/104534/Proc-Lisabonska-smlouva-smrdi.html

.

Zdraví RL

0 0
možnosti

kikulin

5. 10. 2009 10:53
Re: Souhlas

Souhlasím. Tento příspěvek je popravdě napsán "po prvadě".

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

5. 10. 2009 10:08
Všichni zastánci LS

Opravdu se bojíte, že by Britové dali napřesrok LS na frak v referendu? V EU bylo jediné referendum o LS v Irsku a to se ještě muselo opakovat. Jestliže Britové LS nechtějí, připadá vám správné LS schvalovat? 8-o

LS jsem četl a zapůsobila na mě tím nejhorším dojmem. Není to dobrý dokument. Ale snad ještě horší je způsob, jakým je prosazována. Tohle je opravdu ostuda, říkat tomu demokratický deficit je eufemismus nejhrubšího zrna. Rv

Osobně se domnívám, že LS nepovede k jednotě, ale k vystupňování nevraživosti mezi evropskými národy. Pokud někoho donutíte ke svatbě, málokdy z toho vznikne šťastné manželství. Jen doufám, že budoucí evropský rozvod nebude moc bolet. :-/

0 0
možnosti

Ritratti

5. 10. 2009 10:07
skvěle napsáno

Karma! Mimochodem EU vyčlenila značnou sumu od daňových poplatníků na podporu LS v irském referendu. Totéž je možno očekávat, že udělá (nebo už udělala) i v případě ČR a že se to projeví i v diskusích pod články. Měli bychom podpořit našeho pana prezidenta, i když s ním v mnohém nesouhlasíme. V případě LS hájí svobodu a demokracii a to by mělo být pro všechny demokraty prioritou. [>-]V

0 0
možnosti

havran80

5. 10. 2009 9:56
---

Účelovost z článku opravdu čiší. Mimochodem  ... V. Klaus podepíše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...