Diskuse

Drezura lidí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Profík

6. 1. 2010 21:12
Stádo vyžaduje řízení

Musím bohužel podotknout, pane Streite, že lidí jako já, Vy nebo pan Vašíček je v populaci menšina. Zbytku je všechno tak nějak jedno a vždycky půjde s proudem, aby náhodou nebyl na ráně. Jenomže co chcete, když po 9/11 i občané ohánějící se svými úžasnými svobodami souhlasili s tím, co jim jejich krotitelé do zblbnutí opakovali. A u nás dělal křešťálový Stáník totéž a nikoho nenapadlo ani to nejjednodušší  řešení, a to pocuchat mu úsměv. Úsměv byl pocuchán pouze poslední léto sociálním demokratům, což stejně problém neřeší, protože to byli jen jedni z patera lumpů v PS...

0 0
možnosti
F

flavy

6. 1. 2010 14:54
Souhlasím!

Celoplošná presumpce viny ve věci řízení pod vlivem alkoholu, spalování nebezpečného odpadu, všichni jsme teroristé atd. Docela síla. Verbální zločiny? Hanobení rasy a národa je ještě uchopitelné, ale hanobení jakékoliv víry, náboženství? V čem spočívá hanobení víry? Jako ateista jsem skončil.

Ale naprosto nejpříšernější mi přijde postihování myšlenkových zločinů, které je zakotveno např. v antidiskriminačním zákonu, jenž vzešel z EU.

Tímto nám fakticky vzniká elita nadlidí (chovatelů, krotitelů), kteří mají nad ostatními lidmi absolutní moc. Nikdy by mne nenapadlo, že takovým nadčlověkem bude úředník:)))

0 0
možnosti
K

Krystof1234

6. 1. 2010 14:29
Dobry den pane Streit

Predne prani stastneho Noveho roku. Vas clanek jsem si zajmem precetl, lisi se (mineno pozitivne) od Vasich az vulgarnich vyplodu z doby minule.Velmi nuti k zamysleni, mate pravdu, lide jsou omezovani ze strany statu. Ale to, co jste vyjmenoval, kontroly na letistich, alkoholu na silnicich, DNA atd. jaksi vyvolavaji nove technologie a jejich zneuziti nezadoucimi elementy, proste nova doba. Asi se s tim budeme muset vyrovnat, boj proti tomu je marny. LS s tim nema nic spolecneho.

 EU V[>-]

0 0
možnosti
SN

kuča

6. 1. 2010 14:07
I tentokrát........

:-)souhlasím!!!R^R^R^

0 0
možnosti
JF

jirkausti

6. 1. 2010 12:46
máte úplnou pravdu! Bohužel...

jedním z bičů krotitelů z Brusele je např. LS :-(

0 0
možnosti
BH

BoboHml

6. 1. 2010 12:26
.

R^

0 0
možnosti
R

rafol

6. 1. 2010 12:52
Re: .

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...