Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

neuman

13. 1. 2010 16:45
Proč nenávidět sát?Protože už není pro nás. Je jen pro ně.

Tento stát ničí firmy i celé obory  anic jiného nezaslouží. Stát lidem k ničemu není, jen je ničí a okrádá. Nebo znáte příklad účelného fungování státu? Stát už není pro nás, stal se naším nepřítelem. Stát je přítelem několika svých vyvolených jako za diktatury. Stát zvedá mosty do výše 7 metrů na 1,5 miliardy na Labi pro lodě, přestože pod těmi mosty není a ani za sto let nebude pro ty lodě voda. Stát staví za naše peníze mosty pro lodě, které tudy neplují a nepoplují. Zadavatel MD a ŘVC, Zhotovitel Viamont a spol. Kdo o tom rozhodl a proč? ? Poslechntěte si to sami, pod tímto pravdivým článekem jsou inteligentní diskutující. Podívejte se na ten záznam, je to pár minut, mluví lidé, kteří nemají strach říkat pravdu o tomto státu nahlas. A znáte je. Zajímavé ekonomicky, právně i jako příběh. Hranice je právě překračována a dostáváme se do fáze odporu proti státu - jako před dvaceti lety, protože se vracíme do diktatury.

http://www.vodnidoprava.cz

0 0
možnosti

BoboHml

13. 1. 2010 15:24
.

R^

0 0
možnosti

MORAK

13. 1. 2010 15:17
Proč taky nemilovat tento stát:

Pokud   tento stát  podporuje především ty, kteří mu nijak nepřispívají, ale naopak škodí a chovají se přímo asociálně  -  proč být pro normálního daňového poplatníka solidární s takovým státem ?  Když  tento stát není národní a  dává přednost  kdejakému cizímu   černochovi  nebo cikánovi, proč s ním být solidární a bránit ho ?  Není náhoda, že všechny "západní státy"  musely přejít na  placenou profi armádu ,zaměstnávající žoldáky.  Proč by měl člověk  a proti komu bránit tento stát, když názory občanů nejsou pro chod státu podstatné ? [>-]

0 0
možnosti

V.Hamral.ml

13. 1. 2010 14:05
Zvažte

Že ve vašem textu absentuje nejzákladnější: státní slepota. Lidé dnes končí s vnímáním spravovaného prostředí hranicí svého vlastnictví, tedy svého domu/bytu. Nedokáží si uvědomit, že chodník sám nevyrostl, silnice také tak, noční osvětlení, policie je nekontroluje také z plezíru a podobně. 'Nenávidím tě státe' pak může říct jen kovaný imbecil, protože fakticky zbaven náruče státu složí se jeho sociální postoj jak domeček z karet a záhy bude žebrat, aby mohl platit klidně trojnásobné daně jen proto, aby se mu vrátily ty dosud nevnímané 'státní' jistoty. Dnešní lidé jsou plným produktem státnosti a bez jeho splupráce nedokáží existovat, byť se masírují sebevíc.

0 0
možnosti

Streit

13. 1. 2010 14:21
Re: Zvažte

Za peníze, které stát vybírá, nepracuje efektivně. A dělá si nárok na regulaci věcí, které mu nenáleží. Omezuje svobody nad rozumnou míru.

A když jste zmínil ty chodníky, jen se podívejte, jak o ně v zimě dbá.

Jinak jsem nepopisoval motivaci svou, ale těch, kdo chtějí vracet pojištění.

0 0
možnosti

Stará kára

13. 1. 2010 14:02
Strašné

1. Proč jsou advokáti, auditoři a daňoví poradci vyžírkové?  Já se domnívám, že jsou firmami osloveni, dohodnou se na podmínkách (mj. i finančních) a pak pracují. Dnes už firmy většinou znají kvality několika takových poradců a umí si vybrat. Není u vás vyžírky každý, kdo si umí vydělat?

2. Daňová optimalizace není trik.  To se možná domnívají zvlášť velci hlupáci (hlupáci z hlediska orientace ve finančnictví).

3. Z čeho usuzujete, že se berňáky soustřeďují na malé a střední firmy? Vy máte nějaké statistiky?  Samozřejmě je možné, že menší firmy mají s FÚ víc problémů. Zkuste se zamyslet (na chvilku - to snad vydržíte), zda to nemůže být třeba i tím, že mají méně kvalitní účetní, lacinější (méně kvalitní) počítačové programy. Takže je opravdu možné, že je potřeba častějšího projednání.    Ale to nevím ani já, ani vy. Takové statistiky možná nemají ani FÚ. Tak jak jste na to přišel?

"byli by považování za neloajální škůdce  ". Kdo? Firmy? Ty by snad b y l y   považovány...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS