Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

echo.3

18. 1. 2010 19:42
Co tím autor chtěl říci?

Pane Streite, chcete si zde vyřizovat účty s panem Pecinou nebo je to zase jenom velké plácnutí do vody? Mám dojem, že celou problematiku takticky a účelově jen zpochybňujete a zlehčujete. Asi máte Vy a Vaši podnikatelští přátelé obavy, že by se konečně začalo něco dít a začaly postupně "padat hlavy"?

0 0
možnosti

Streit

18. 1. 2010 21:12
Re: Co tím autor chtěl říci?

Jen ať ty hlavy padají! Moje se tam nikde nevyskytuje.

Ale že by to zajistil právě Pecina?;-D

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

18. 1. 2010 19:26
Jsem docela zvědav

kolik bývalých STBáků najde v institutu agenta-provokatéra uplatnění a nový smysl života ;-D

0 0
možnosti

REKINM

18. 1. 2010 16:39
Pane Streit

a neleží vám Pecina v žaludku náhodou také proto, že jste v představenstvu neprůhledné A.S. s akciemi na doručitele, které on chce zrušit. Vaše články jsou povětšině patologické, což vzhledem k vašemu věku příliž neudivuje, ale co kdyby jste nám popsal vaši skvělou svazáckou a komunistickou minulost. To jenom abychom věděli s kým máme to čest. Vaše podnikání po roce 1990 není zrovna paráda - od nákupu a prodeje až po zastavárnu. Človíčku dejte si už pokoj ať vás nesklátí žaludeční vředy a patologická zloba.:-/

0 0
možnosti

Streit

18. 1. 2010 16:54
Re: Pane Streit

Nikdy jsem nebyl v KSČ.

Zastavárnu jsem nikdy neměl. A nákup a prodej je něco špatného?

A proč bych se bál přiznat vlastní akcie? Žádná firma mi nezkrachovala jako HP Construct. Daně platím jak mourovatý. O co jde?

Tak takhle vypadají metody STB. Dělají to stále stejní lidé, protože jsme je po Listopadu nevymetli. A teď jim hraje do noty i anonymita internetu.

0 0
možnosti

MORAK

18. 1. 2010 14:10
Jste chytrý chlap !

Naprosto sdílím Váš názor. R^

0 0
možnosti

jack095

18. 1. 2010 13:37
nová STB ?

Před třicet lety podle tehdy platných zákonů někteří lidé donášeli státní moci. A dnes se k udavačům vracíme. Je vidět, že jsme stále stejný policejní stát.

0 0
možnosti

ajka33

18. 1. 2010 13:36
Nesouhlasim

Nesouhlasim, i kdyz karmu ode mne mate:-)) Rozhodne odlisuji schvaleni ve svete bezneho prostredku proti korupci a konkretni korupcni ciny nasich milych politiku. Jinak nevim, co pan Pecina udelal, jednou jsme se pracovne setkali a bylo to v poradku, ale nevim..

0 0
možnosti

praveverka

18. 1. 2010 12:49
Mimo téma

Jaký máte pane Streite názor na úmístění reklamy na vašem blogu? :-)

0 0
možnosti

IJNovak

18. 1. 2010 11:53
ČR nepodepsala Úmluvu o boji proti korupci EU

ČR =Jedinná země EU nemá ratifikovánu Úmluvu o   boji proti korupci!!! Proč se tak skrytě dozvídá společnost z Východiska krize, že tak hrubým způsobem vědomě politici odmítají omezit korupci a její potrestání včetně propadnutí majetku?   

 Aby mohli veřejní činitelé beztrestně rozkrádat majetek společnosti, tak naši politici vědomně porušují i předpisy EU!!!  Proto by měla EU dohlédnout na volby a zajistit rovnou soutěž kandidátů do PSP!

0 0
možnosti

nebolševik

18. 1. 2010 12:08
Re: ČR nepodepsala Úmluvu o boji proti korupci EU

pro začátek - ten boj s pravopisem, to musí být fuška! Za druhé: blahoslavená EU, přesněji tedy Evropská komise, nemá už deset let schválené, auditované účetnictví, mimo jiné také pro závažná podezření z, přinejmenším, neobvyklého nakládání s fondy (u nás by se rovnou mluvilo o korupci)

0 0
možnosti

nebolševik

18. 1. 2010 11:44
je tak trochu s podivem

že jsou všichni nevývratně přesvědčeni o tom že "všechno je lumpárna", tak nevývratně, že to hraničí s duševní poruchou. Prohrabte, prosím, svou pamět a možná si vzpomenete na dávné počátky současné obsese korupcí: někdy tak kolem roku 1993 udělal jakýsi plátek "průzkum", ve kterém zjistil, že nejčastěji se s "korupcí" setkávali důchodci, a mezi nimi úplně nejvíc voliči KSČM. Obávám se, že je to pořád stejné, nejvíc o korupci mluví lidé, kteří se do "korupčních kruhů" (a může to být třeba výběrová komise okresního špitálu) jakživi ani na dálku nedostali. Druhá věc, která stojí za pozornost: nejmasívnější a neoddiskutovatelná korupce, totiž shánění voličských hlasů za cizí peníze sliby například třináctých důchodů nebo pastelkovného nikoho nevzrušuje.

0 0
možnosti

Kolumbo

18. 1. 2010 18:26
Re: je tak trochu s podivem

Dám příklad - chcete v baráku / společenství vlastníků / vyměnit okna. Nikdo se do toho nehrne, tak zvolí pana Nováka. ten z toho má sice starou belu, ale nakonec souhlasí. Má známého, co má firmu zabývající se stejnou činností nebo něco podobného zařizoval u tchyně a s firmou, co to dělala byl spokojen. Nemá čas ani chuť obeslat 500 firem z celé ČR a vyhodnotit, která nabízí nejlepší podmínky - a i kdyby to udělal, u spoluvlastníků by se vděku nedočkal. Stejně by se našlo dost takových, co budou tvrdit že jim do bytu táhne a protopí víc než před výměnou a dotyčná firma ho určitě uplatila. Takže zavolá svému známému nebo do té firmy co měnila okna u tchyně a - nejspíš to bude stejně dobré jako kdyby obvolal republiku. Podnikatel mu možná strčí něco jako provizi nebo dá slevu, až bude měnit okna u vlastních rodičů. Rozdíl oproti státu je v tom, že obyvatelé baráku okna měnit chtějí, zatímco dost lidí na služby vnucované státem kašle. Stát = organizovaný zločin!

0 0
možnosti

BoboHml

18. 1. 2010 11:33
I s Vámi souhlasím,přesto si myslím,že

institut korunního svědka a agenta provokatéra

je dobrá věc.Pravda je ,ale taková,že u nás dokážeme zneužít cokoliv.

Babo raď co s tím?:-/

0 0
možnosti

petrhajek.blog.idnes.cz

18. 1. 2010 11:50
Re: I s Vámi souhlasím,přesto si myslím,že

Tady jde prave o to zneuziti - ti naghore se zakonzervuji a na ty dole musi byt bic. To souvisi i s tim, ze nyni uz pro podezreni z korupce nelze delat policejni odposlechy.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS