Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gghii

21. 1. 2010 12:02
ono tam totiž mnoho věcí smrdí

Pokud by byl nevinný Barkoci,pak by museli být nevinní i ti dva cikáni,kteří napadení provedli.Jaktože nebyli propuštěni z vězení,pokud je vše vymyšlené !

Inu spravedlnost dostává od etnobyznysmenů a Kocábovy kliky pořádně na zadek ale jen dočasně !RvRvRvRvRvRvRv

0 0
možnosti

iruka

21. 1. 2010 8:32
Rozhodnutí

paní ministryně je plivnutím na celý systém práva v naší zemi; hádám, že pokud obviněný dostal 4 roky nepodmíněně, soud opravdu shledal jeho provinění důvodným pro takovýto relativně vysoký trest... A jak již někdo zmínil v diskuzi, takováto rozhodnutí jsou opřesně ta, která vedou k eskalaci radikalizace obyvatel této země - ať se paní ministryně poplácá po zádech, jak se jí to povedlo Rv

0 0
možnosti

bull.terrier.pro.cenzora

20. 1. 2010 20:49
To zase bude hlasů

pro Dělnickou stranu. Toto je právě to, co nahrává radikalizaci společnosti, ale to multikulťáčci nepochopí.

0 0
možnosti

originalni_demokrat

20. 1. 2010 21:04
Re: To zase bude hlasů

Kdyby se za něj nepostavili někteří politici a novináři, tak sedí dodnes. Mohl jim být ukradený, ale něco se jim na soudu asi nezdálo. Hafo Romů je odsouzena a nikdo po nich ani neštěkne, protože jsou to normální procesy, tenhle je krajně podezřelý. To že si to lidi neuvědomí je jejich tupost, za jejich debilitu nikdo nemůže. Já o vině či nevině nedělám závěry ale myslím, že by se to mělo prošetřit. Policajt kterej dostal medaili vs. policajtka co brala úplatky - dostala milost od Klause.

Tohle mě fakt netrápí, spíš by mě měla trápit zločinnost různých romských gangů a nikoliv propuštěný policista

0 0
možnosti

gasparru

20. 1. 2010 20:48
díky

Díky za článek, sice to nezmění tenhle absurdistán, ale to že jste si jenom neodplivl a strávil nad tím čas, má určitě smysl.

0 0
možnosti

originalni_demokrat

20. 1. 2010 18:28
dobře že byl propuštěn

a bude se to znovu šetřit. Bylo by škoda aby zavřeli nevinného policistu, který 10 let plnil funkci bezchybně a jehož soudní proces má veliké nejasnosti. Takže je třeba aby se to pořádně prošetřilo a o vině či nevině rozhodli kvalifikovaní lidé. Jinak je zbytečné aby seděl ve vězení.

0 0
možnosti

Streit

20. 1. 2010 19:16
Re: dobře že byl propuštěn

Už jen z toho, co prokázaly odposlechy, vykonával službu v rozporu se zákonem. A byl přinejmenším i rasově podjatý.

0 0
možnosti

eAA00

20. 1. 2010 17:33
...

Žádám OKAMŽITÉ propuštění údajných "pachatelů" žhářského útoku na rómské squattery. Tato politická /možná i zinscenovaná/ kauza ala Babice, živená našimi "nestrannými" médii denodenně nemá jiného východiska. A když náhodou policie má opravdu ty pravé pachatele, jistě měli chlapci příliš krušné dětství... Asi žili nedaleko nepřizpůsobivé menšiny, což jim způsobilo doživotní trauma, které vyústilo v tento politováníhodný, zoufalý čin...:-P

0 0
možnosti

BoboHml

20. 1. 2010 12:17
Máte

R^jen dodám:

Bohužel mám jen informace z tisku.Já osobně se domnívám,že nešlo o rasový útok(primárně útok nebyl kvůli barvě pleti),co se týče ovlivňování - podle odposlechů zřejmě ano.Jsem překvapen jen ze dvou věcí,přičemž ta první je u jakéhokoliv případu: 1) Jak si jakýkoliv člověk může být jist vinnou či nevinnou - pokud nezná případ a hlavně nemá přístup do spisu ke všem výpovědím apod.?

                 2)Vrtaj mi v hlavě ty odposlechy - přesněji ta rychlost jejich nasazení.

0 0
možnosti

hasmen

20. 1. 2010 12:09
... a bloger Kmeťo mlčí

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS