Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

karel_vvv

27. 7. 2010 17:44
To je teda osklive

Pane, vetsinou s Vasemi nazory souhlasim, ale tohle se Vam fakt nepovedlo.

Havel je sice levicak, ale psi hlavu mu nasazovat nemusite. Hodne se totiz o nasi zemi zaslouzil - jako vlastenec by jste to mohl pochopit. Ze je jesitny a delal i nejake chyby, to je pravda. Jugoslavska valka byla obrovska tragedie, za kterou mohla hlavne velmocenska politika Nemecka, Ruska a USA. Rovnez Francie se vyznamenala. A co se tyce Kosova, v pozadi jsou hlavne naleziste surovin, ktere dnes zacinaji vyuzivat nemecke a americke firmy. Ktery zlocinec tomu zrovna veli je uplne irelevantni. Vzpomente si taky na nase vojaky v Jugosce, kteri nam tam udelali hodne dobre jmeno - zabranovali tem prisernym tragediim, co se tam dely. A pachali to vsichni - nejenom Srbove, v tom mate pravdu. Rovnez odpornou roli sehrala pani Albrightova. Ale v pozadi byly, jako vzdy, penize (tj. naleziste surovin).

0 0
možnosti
DS

Streit

27. 7. 2010 21:25
Re: To je teda osklive

Ve všem máte pravdu, jen toho Havla si idealizujete.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

27. 1. 2010 3:28
Chapu ze to cose dodatecne provalilo otom prodeji

organu ze zavrazdenych zajatcu je svinstvo, ale chtit takovymto zpusobem Cechy postvat proto Albancum  neni ferove, dokud nebudou nejake  prime dukazy  otom , ze ti Cesi byli usmrceni Albancema kvuli prodeji organu, jak se zde naznacuje ! Po pravde receno celej ten Balkan a nejen Albanci je jeden velkej "bordel" a turiste si  nemohou byt nicim jisti , pokud nekde poletuji na vlastni  riziko.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

26. 1. 2010 19:48
Hmm tak nejakej svejk nize nechape proc nekteri

Cesi zijici v cizine nebo jejich deti maji potrebu se vyjadrovat v cestine k vecem ktere se tykaji CR? A proc byse nevyjadrovali, pokud maji  lepsi prehled nezli nekteri Cesi zijici v CR. Prectete si na iDnes vsechny ty Cesko - Slovenske experty na USA  a pak se necemu teprve divte bambulove ! To cose delo behem  te Srbsko Chorvatske valky a oco slo, a proc seto preneslo i nato Kosovo je ocividne nad chapani  mnohych Cechoslovaku.  I to ze pozdejc sami Rusove chteli vyhandlovat to samostatne Kosovo za US nevmesovani na Ukrajine ! Sice je kazdej Cecho - Slovak unesenej z nejake pomyslne  Cesko Srbske  soudrznosti,  ale tase nikdy kdyz slo do tuheho neprojevila a nejake sympatie byli vzdy na houno ! In 1968 sledovali Srbove a Titova Jugoslavije hlavne sve zajmy a ani ve snu je nenapadlo verejne do sveta vyhlasit, ze pujdou v pripade Sovetske invaze CSSR na pomoc !! Naopak si tou okupaci CSSR upevnili svou pozici kterou meli garantovanou od USA prez svou zahranicni politiku !

0 0
možnosti
TK

osvetitel

26. 1. 2010 20:04
Re: Hmm tak nejakej svejk nize nechape proc nekteri

Ps. To zese podle nekterych Cechu Havel "vybarvil" jinak nezli oni ocekavali, neni jen vina Havla ale tez systemu v jakem se nachazel. To zese semlela sametovka a nekteri se prevlekli, mu jeste nedavalo v CSR volno ruku delal  co by on chtel.  V te Kosovske otazce byl Havel na strane  NATO a USA, ktera ten bordel za Evropu po rozpadu Jugoslavije vylizovala, prezto zeto byla Evropa ktera to v cele zdvouma atomovejma Srbskejma pobratimama jako jsou Rusove a Frantici mela vyresit sama, potom co Nemci jako prvni uznali Chorvaty za samostatne  a ne jen cumet nato vrazdeni civilistu ! Kosovo bylo pouze pokracovani toho co Srbsti nacionaliste rozjeli v te Srbsko Chorvatske valce, po ktere uz ztratil Milosevic vsechen kredit k nejakemu vyjednavani o ktere stejne nejevil zajem ! Ale jelikoz Havel o nicem nerozhodoval, tak je uplne putna co podporil nebo ne, protoze ta mlcici vetsina v CR , udelala tim ze neprotestovala TOTEZ !

0 0
možnosti
LB

Lex Barker

25. 1. 2010 8:35
karma + karma

.....[>-]VR^

0 0
možnosti
TK

osvetitel

25. 1. 2010 2:51
Vy si Cesi jednou tak nakakate do vlastniho hnizda

az se v tom nakonec utopite !!! To bude nejaka na rozdil od Slovaku vase sebemrskacska mentalita nebo co? Uz jsem zjistil od nekterych Cesky pisicich bambulu ze J.Palach byl psychopat , J. Hus Fanatik, J. Ziska zlodej a vrah, V. Havel vrah , a navic o T.G. Masarykovi a E. Benesovi se tu na" blogach" siri hruzy. Suma sumarum zesebe sami delate nejake "Low Life" svejky, kteri nemaji pravo na rozdil od jinych na vlastni symboly , ze?:-)))

0 0
možnosti
DS

Streit

25. 1. 2010 8:32
Re: Vy si Cesi jednou tak nakakate do vlastniho hnizda

To, co jste napsal, platí zhruba jen o Havlovi. To ostatní je ptávě práce havlofilů.

[>-]

0 0
možnosti
TK

osvetitel

25. 1. 2010 2:41
To jsou veci co vsechno nekteri Cesi vedi na

sveho bejvaleho prezidenta Havla ! Jak je mozne teda zeje vsude v cizine tak respektovany a uznavany, kdyz onem nekteri Cesi nebo cesky pisici lide vedi takove hruzy?:-)) To jsou vsude v cizine tak hloupi ze ty informace na rozdil od nekterych "blogujicich" Cechu otom jakej pry je ten Havel "nerad" nemaji??:-)))

0 0
možnosti
DS

Streit

25. 1. 2010 8:34
Re: To jsou veci co vsechno nekteri Cesi vedi na

Víte, to je jako s Gorbačovem. Doma není prorokem, protože ho znají a mohou hodnotit činy, nikoliv jen propagandistické "obrazy".

0 0
možnosti
M

MORAK

24. 1. 2010 23:35
Mluvíte mi z duše, pane Streit !

A Vaše karma  jasně dosvědčuje, že mluvíte z duše většině čtenářů.   Jste skvělý, díky ![>-]

0 0
možnosti
JK-PZP

JUDr. Koloťuk - právník z Plzně

25. 1. 2010 0:13
Re: Mluvíte mi z duše, pane Streit !

aby sis nadšením nestříkl do textilu :-D

0 0
možnosti
JK-PZP

JUDr. Koloťuk - právník z Plzně

24. 1. 2010 20:40
uau

hodně solidní ukázka nenávisti až za hrob (počítám, že jediný váš radostný a pozitivně laděný článek se objeví v den páně Havlovy smrti)

Jinak co se obsahu týče, tak je to totální paskvil, nehodnej bližší pozornosti. Každý ví, že "tzv. humanitární bombardování" bylo naprosto nezbytné pro zastavení zvěrstev, která páchali srbové - což nejsou náboženští fanatici o nic míň než muslimáci (stačí s připomenout např. Arkana s jeho tygry apod.)

0 0
možnosti
P9

POT 90

24. 1. 2010 22:36
Re: uau

Arkana nikdo nebombardoval. TV, mosty, čínské velvyslanectví, továrny, elektrárny, školy a dokonce nemocnice ano.

Chorvati měli stejné vrahouny jako Srbové. Tudžman byl fašista, mnohem horší než Miloševič!

Ve válce se dějí zvěrstva. Ale rozbití Jugoslávie bylo vyprovokováno původně Německem, Itálií a Rakouskem.

0 0
možnosti
C

crutov

24. 1. 2010 17:24
ad článek - Opilec Václav Havel (z EUportálu)

Kdybych Vám argumentoval podobně "kvalitním" článkem proti Klausovi, vysmál byste se tomu, jaký neuvěřitelný, od fakt oproštěný, blábol to je. Zkuste tedy hrát dle stejných pravidel a podobné ubohosti nepředkládejte jako důkazy. V tom článku není nic, jen osobní zášť jednoho (neúspěšného) muže. Jen blázen muže věřit, že se Havel vožral po třech zmrzlinách, že paní Olga následně zfackovala servírku atd. Opravdu zoufalost, žádná fakta, kterých by se mohl člověk chytit.

0 0
možnosti
DS

Streit

24. 1. 2010 17:47
Re: ad článek - Opilec Václav Havel (z EUportálu)

V článku o tom odkazu na opilce nic není. Ale je to autentické vyjádření pamětníka, který se s vaší ikonou znal. Není to anonym jako vy.

I kdyby v něčem přeháněl, není jediný. Jiní pamětníci píší dokonce, že je Havel prásknul.

Proč jim věřím? Havel podrazil každého: Dubčeka, Komárka, svou první ženu, svého řidiče, svého lékaře, svého psa...A také si pamatuji, jak na oko odmítal prezidentství, aby dvojnásobně překročil ústavní limit. Pamatuji, jak tvrdil, že nic nežádá, aby se kvůli němu prolomily Benešovy dekrety. A pak se ještě soudil s vlastní rodinou.

To je žumpa.

0 0
možnosti
MB

Martin Bulušek

24. 1. 2010 17:24
je mi zle

Váš blog je naprosto neuvěřitelná žumpa.

To, co předvádíte totiž není kritika, to je demagogický a propagandistický výlev nenávisti. Chcete tvrdit, že zásah NATO na Balkáně - především v Bosně a Hercegovině nebyl nutný? Byl to nezávislý laický stát, na který se po rozpadu Jugoslávie z jedné strany vrhlo Chorvatsko, z druhé Srbsko - a žačaly s etnicko-náboženskými čistkami. Většina tamějších muslimů byla asi tak muslimy, jako my o sobě říkáme, že jsme křesťany.

Přál bych vám dostat se do některých ze srbských koncentráků nebo si zažít obléhání Sarajeva a věcí, které tam Srbové prováděli (Na území cizího státu, který chtěli etnicky vyčistit a násilím připojit k tzv. Velkému Srbsku, které hodlali vytvořit)

0 0
možnosti
P9

POT 90

24. 1. 2010 17:37
Re: je mi zle

Zapomněl jste na to, kdo vyprovokoval rozbití Jugoslávie - to byl jeden stát. Tam měla počátek všechna zvěrstva, zejména Chorvatů.

A Kosovo, vy demagogu, byl nějaký samostatný stát? A víte něco o Rambouillet - srbském Mnichovu? Tam byla dovršena záminka k agresi NATO. Řekl bych, že šlo o to, za slabého Jelcina, ukázat, kdo je na Balkáně pánem. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...