Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Centrotoma

4. 7. 2010 11:52
.

Je mi z vás na zvracení.

0 0
možnosti
M

MORHHO

1. 7. 2010 9:05
Přesně jste to napsal !

Díky a zdravím Vás![>-]R^

0 0
možnosti
TF

danny47

4. 7. 2010 17:13
Re: Přesně jste to napsal !

Plně souhlasím !!

0 0
možnosti
JS

saldo

29. 6. 2010 18:34
Se spoustou příspěvků

pana Streita nesouhlasím - pro jeho krajně pravicový postoj. Tentokrát mu dávám plně za pravdu.

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

28. 6. 2010 23:19
Jo, elitáři...

V lecčem snad mám názory odlišné, uzákonění heterosexuálních svazků mi nevadí, ale shodneme se v tom, že příliš okázalé demonstrování jinakosti neobdivuji. Díky pak za onen postřeh o rolích "elitářů," jejichž angažování ve prospěch minorit ovšem nemusí podle mého vždy nutně být pouze důsledkem tendencí rozdrobit většinovou společnost, ale u některých třeba i jen aspektu ryze utilitárního; profesionální zastávání minoritních stanovisek může být i docela dobrý kšeftem. ;o)

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 6. 2010 8:28
Re: Jo, elitáři...

Vezměte si gender, to je také rozbíjení tradiční sounáležitosti, založené na klasické dělbě rolí. Zase jde o umělé stavění ženského a mužského prvku proti sobě. A vezměte si, že něco podobného probíhá i na úrovni států. Nejdřív se státy rozdrobí (rozpad Jugoslávie byl Genscherův plán), potom se už nějaký mocný hegemon najde (prostřednictvím umělé EU). Prostě "rozděl a panuj". Politická korektnost to všechno zastřeší. Přitom jde jen o efemismus jednotné ideologie světovlády. K tomu otřebují rozředit i národní prvek (proto jsou paradoxně otevřeny dveře i Arabům, také jako protiváha křesťanů).

Samozřejmě, že na té nižší úrovni parazitují různí kolaboranti na menšinách a mají z toho kšeft. Kocáb, Bursík a spříznění podnikatelé by mohli povídat...

Zpět k homosexuálům. Registrované partnerství mají. Oni chtějí víc!

0 0
možnosti
V

VašekIV

28. 6. 2010 20:24
souhlasím s Vámi jen částečně.

Pochody a stavění na odiv homosexuální orientaci taky nemusím. Chápu ale, že mezi lidmi stejného pohlaví může vzniknout cit, kterému se říká láska. Chápu také, že tito lidé chtěji vyřešit svoje majetková práva stejně jako heterosexuálové. Sám ale cítím ke stejnému pohlaví takový fyzický odpor, že i při pohém polibku mezi dvěma chlapy se mi dělá zele. ( Například Husák - Bržněv.)

0 0
možnosti
DS

Streit

28. 6. 2010 21:27
Re: souhlasím s Vámi jen částečně.

Majetková práva už jsou vyřešena, ne? Ono ostatně i bez registrovaného partnerství šlo učinit závěť.

Mám pocit, že jde jen o efekt podaného prstu a snahy uchopit celou ruku. I za pomoci takovýchto exhibicí. Lásku jim nikdo nebere, i když...

0 0
možnosti
B

BobiUfi

28. 6. 2010 15:14
nenávist je extrémní vždy

Mně připadá extrémní, když někdo chce házet vajíčka či kameny po lidech, co se shromáždí na náměstí, poškozuje cizí vlastnictví (duhová vlajka), obnažuje se na veřejnosti (před kamerami a fotoaparáty médií močí na ukradenou vlajku), háže do davu slzný plyn a vykřikuje nenávistná hesla - pokud vám tohle připadá "normální", potom je mi líto vás i vašich dětí, pokud je v tomto duchu vychováváte pod heslem "tradiční rodina"...

0 0
možnosti
S

Semper_TD

28. 6. 2010 15:20
Re: nenávist je extrémní vždy

tohle je jen občanská svépomoc. Výtržnictví teplých má řešit policie a také

to ve slušném - a právním - státě vždy dělala. Pamatuju se na zásah Bundespolizei v

Curychu v 92´, to byl mazec. Rv

0 0
možnosti
JC

Jenda Citrón

28. 6. 2010 13:27
Ve Streitovi

Queer parade vyvolala "národní odpor". Gratulujeme!

0 0
možnosti
K

kočka

28. 6. 2010 14:15
Re: Ve Streitovi

R^R^R^

0 0
možnosti
S

Semper_TD

28. 6. 2010 13:26
Ano, přesně o tohle jde !

"dělnická třída" je opustila, proto dnes opečovávají "rudými karafiáty"  teplé, feminy, Cikány atd.

Oni jsou  přece vyvolenou avantgardou už od dob praotce Abraháma a aby svou vyvolenost mohli aplikovat na celý svět musí zničit vše, co lidi vrostlé do naší kultuřy spojuje tj. především a hlavně  zničit a zesměšnit křestanství (jako způsob nejenom víry, ale i kultury a zivotního stylu)

R^R^R^ ;-)

0 0
možnosti
K

KrásaVesmírná

28. 6. 2010 13:39
Re: Ano, přesně o tohle jde !

no zatim nici, vrazdi a nasilne predavaji sve poselstvi jen krestane, jaksi Zide s ktomu moc nedostali, naopak, byli vzdy temi vyhanenymi, vrazdenymi. Sempere, katolicka cirkev a zejmena vy  to mate radi toho lefebvra, vy jste stejni zlocinci jako nackove ci komanci. Snad i horsi

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

28. 6. 2010 13:06
Otázka,

v čem průvod Brnem narušoval vaši svobodu, zvlášť když jste tam, jak píšete, ani nebyl? Otázka druhá: opravdu Queer Parade propagovala na ulici homosexuální sex?

0 0
možnosti
TF

danny47

4. 7. 2010 17:15
Re: Otázka,

Nechápeš-li vysvětlím - menšina byla vydávána za normál, a kdokoli, kdo byl "proti" byl extrémista .....

0 0
možnosti
K

KrásaVesmírná

28. 6. 2010 12:48
typicky nenavistny

Streit. Zatimco nam prijde normalni, ze mladi sukaji kde se da, jeste nam to prijde vtipne a smejeme se tomu, u homosexualu vadi jiz jen to, ze se chtej bavit a rict narovinu, ze maji radi toho koho radi maji. Lide jako Streit jsou teto spolecnosti velmi nebezpecni, stejne jako byli Hitler, Stalin a dalsi. Nesmeji nikdy mit prilezitost cokoliv ovlivnit. Nastesti lide maji rozum a na takove fanatiky nedbaji a smeji se jim. Jejich frustrace je videt na sto kilometru.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik1

28. 6. 2010 12:54
Re: typicky nenavistny

a kde autor napsal, že mu připadá normální, že mladí šukají všude? Já s ním v mnohém nesouhlasím, ale o tomto pochybuji!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...