Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

karel_vvv

31. 7. 2010 17:42
zmatene

Nechapu to Vase tridni deleni, to jste takovy ctitel Marxe? Nebo myslite, ze chudy zamestnanec nema pravo na stihly stat, ze to je jenom vysada Bakaly, Kellnera a Vas? Kazdy se chova podle sveho prospechu (neznam pravicovejsi zasadu) a i chudy clovek vidi, kam socialismus ve vsech podobach vede. Takze vykrikovat (jak tomu Vy rikate, k tomu podle Vas neuvazene) 'pseudopravicova' hesla a volit tu ceskou pseudopravici muze i chudy clovek, at jiz zamestnanec nebo 'socka', jak Vy je nazyvate. I chudi lide maji rozum (ovsem ne takovy jako Vy, velikan mozna dokonce Titan), takze vidi, ze pri soucasnem systemu duchodu a zdravotniho pojisteni nebudou za 20let mit z duchodu ani na nouzove bydleni, o zdravotni peci nemluve. Lide se nechteji zbavit duchodu a zdr. pojisteni, oni je chteji zachovat. V tomto kontextu jste nejvetsi pravicovy bolsevik prave Vy. Mel jsem Vase clanky rad, ale posledni dobou jste nejaky zakysly, co se s Vami deje ? Jinak pekny vikend.

0 0
možnosti

Fikus 1

5. 8. 2010 13:10
Re: zmatene

Pane je vidět, že jste článek vůbec nepochopil. Pseudopravicová hesla jsou taková, která na povrchu zní rozumně, ale je to jenom pláštík pro zakamuflování lumpárny. Zkuste mi vysvětli, jak to že Kalousek který je jeden z lidí, kteří tomuto státu skutečně pustil žilou ať už v podobě svého hlasu pro solární elektrárny nebo různým,i armádními zakázkami, nebo v podobě připravovaného mega ekotendru atd. Jak je možné, že je stále u moci přes ty všechny průšvihy a že přežije všechny. Je to proto že mává složenkou občané zaplaťte. Na to se chytne spousta lidí jen málo z nich se ptá pokolikáté už platíme to samé?

0 0
možnosti

vítek z prčice

25. 7. 2010 23:03
špatné vyhlídky

Samozřejmě, Kalousek není žádný pravičák, ale typický oportunista. V zásadě souhlasím, až na ten Lisabon, kterému fandím.I když je to trochu černobílé. Hnojiště české politiky je již tak prolezlé vším možným, že nelze hovořit ani o pravici, ani o levici. Ani bolševici tu už nejsou, jen bolševické myšlení, mnohdy hlásané právě "pravicí". Obyčejný občan se v tom již těžko vyzná - viz volby.  VV přece není žádná strana. Naprosté zoufalství. Vládnout si neumíme. Rv

0 0
možnosti

MORHHO

23. 7. 2010 8:17
Velmi dobře napsané !

Díky !![>-]

0 0
možnosti

kaktusak

22. 7. 2010 1:15
Pravice, to je vítězství nejschopnějšího, tedy Kalouska

Na metodách nezáleží, důležitý je jedině výsledek.

0 0
možnosti

Streit

22. 7. 2010 9:02
Re: Pravice, to je vítězství nejschopnějšího, tedy Kalouska

Kalouskův výsledek není předmětem článku. Mě zajímá výsledek, který to způsobí nám všem.

0 0
možnosti

Novotnak

22. 7. 2010 0:00
Jejda, mám z toho smíšené pocity

souhlasím s tím že domkracie by měla být především o svobodě jednotlivce, která by měla být pro všechny rovná a končit tam kde začíná svoboda druhého. Měla by být také do jisté míry o suverenitě, ale také o diplomacii. Tady je velmi těžké posoudit jestli je lisabonská smlouva více dobrá či špatná, protože se na ní není dobré dívat jen z jednoho pohledu.

To stejné platí o pomoci bankám. Můžeme se na to také dívat z trochu reálnějšího pohledu. Sanace bank nebyly jen pomocí bankám, ale především zahlazování vlastní neschopnosti. Hypotéční krizi totiž nezavinily banky, ale samy státy se svými centrálnimi bankami svojí rozhazovačnou politikou zadlužovaní s pojenou s přehněně nízkými úrokovými sazbami ve kterých i nadále pokračují. Je dost možná velice blízko doba, kdy i přehnaně zadlužená čína (domácí dluhová politika) dojede na svoji vnitřní předluženost domácností daleko horším způsobem než amerika.

Pravice je ve světě i u nás částečně levicová a levice totálně bolševická.

0 0
možnosti

Streit

22. 7. 2010 0:11
Re: Jejda, mám z toho smíšené pocity

Jen k těm bankám: Levné peníze jim přece nahrávají! Takže přes politiku centrálních bank se odpovědnosti za prodělané peníze nemohou zbavit. A jim to bylo málo, přehazovaly si bezcenné deriváty a utrácely (vč. nemravných manažerů) peníze, které měly v nekrytých pohledávkách.

0 0
možnosti

hafusak2

21. 7. 2010 19:47
Článek je to vynikající, ale číst reakce je ještě lepší,

protože to se jeden fakt pobaví. Více než 90% pravičáků vůbec nepochopilo o co jde ;-D

0 0
možnosti

Semper_1

21. 7. 2010 18:15
Výborně !

R^

0 0
možnosti

Ctihodnost Já První

21. 7. 2010 16:47
Můžete , pane Dušane , nám jednoduchým lidem .....

.........vysvětlit , co jste vlastně chtěl  Vaším blogem říct  ?  Zaplavil jste nás inkoherentními informacemi , jejichž  smysluplnost je velmi sporná a závěr jaksi visí ve vzduchoprázdnu .  Takže příště ,prosím , stručněji a jasněji .

0 0
možnosti

Streit

21. 7. 2010 20:24
Re: Můžete , pane Dušane , nám jednoduchým lidem .....

Zhuštěná verze pro vás:

Pravice? Ne, bolševismus!;-)

0 0
možnosti

František Matějka

21. 7. 2010 16:23
Tesat do kamene

R^

0 0
možnosti

Streit

21. 7. 2010 17:47
Re: Tesat do kamene

Dík R^

0 0
možnosti

racik123

21. 7. 2010 15:49
legrační

Přijde mi vtipné hořekování, že "Kdo se nepřihlásí k této karikatuře, není „in“, je „socka“", následované označením lidí s jiným názorem za bolševiky. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...