Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

cvlad

6. 12. 2010 20:25
havlovská banda

Pane autore možná svým stylem psaní a neustálým urážením těch kteří se Vám nelíbí někomu imponujete, přiznám se, že i když bych s Vámi v některých věcech i souhlasil tak kvůli tomu jakým stylem svoje články píšete tak já se Vaším fandou nestanu.

0 0
možnosti
RG

gasparru

6. 12. 2010 21:13
Re: havlovská banda

A já si zase myslím, že tak jako se neustále musí připomínat zvěrstva napáchaná fašisty a komunisty, tak se také nesmí nikdy zapomenout na hovadismus a prospěchářství v režii Václava Havla, až budoucnost ukáže jak tragický dopad ten pseudosamet nakonec pro tenhle stát bude mít, karty jsou rozdány a je do nich už sakra vidět.

0 0
možnosti
N

normalni_chlap

5. 12. 2010 8:12
V Českuuzu to totiz doslo tak daleko, ze

po obdobi kdy se kompromis drzel na prvnim miste zebricku UMĚNÍ a KVALITY českého člověka se to dnes uz dopracovalo do pozice VYBÍRÁNÍ ZE DVOU ZEL TO MENŠÍ. Například v českém hokeji to bylo už loni kdy se podvodnym a ucelovym krokem zmenení hracího systemu a pravidel extraligy junioru o sestupu a postupu a zachranenim urcite zajmove skupiny vymenou za nenapravitelne pohrbeni jedne generace mladych hokejistu se to vzneseno nazvalo vybirali jsme ze dvou zel to mensi....takze v Česku nastava obdobi VYBÍRÁNÍ ZE DVOU ZEL TO MENŠÍ. Bravo, kde tohle skonci vi kazdy inteligentni clovek. 

0 0
možnosti
PH

RexT

4. 12. 2010 22:53
Málo platné

Karma. Sice jsem na celopražské úrovni tentokrát zkusil "topáky" (na šestce ODS), ale - jakmile si tam sednul Havel, je to pohřbené. Již někdy od března 90 (kdy například obhajoval cikány na stránkách LN, konverzi zbrojní výroby atd.) jsem získal ten pocit, že jakmile Havel něčemu vyhlásí podporu, nejlepší řešení bude právě opačné. Od té doby se ve svém názoru při každé krizi vždy jen utvrzuji.

0 0
možnosti
N

normalni_chlap

5. 12. 2010 8:06
Re: Málo platné

souhlasim s Vami. Zni to sice primitivne, ale je to tak.

0 0
možnosti
LB

Lex Barker

4. 12. 2010 7:02
souhlas

R^[>-]

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 12. 2010 11:05
Re: souhlas

R^[>-]

0 0
možnosti
LB

Lex Barker

4. 12. 2010 7:01
ok

R^

0 0
možnosti
ML

mira.x

3. 12. 2010 11:26
no

No nevím,ale dříve bych řekl,že největší devastátor země české se nejmenuje V.Havel ktrý je momentálně pouze občan ČR který může svůj názor vyjádřit jako každý jiný občan,ale Václav Klaus tohoto času prezident republiky.Ne nadarmo se mu říká Papá Tunel.;-€

0 0
možnosti
DS

Streit

4. 12. 2010 12:38
Re: no

Rv

0 0
možnosti
B

BWooley

2. 12. 2010 11:59
Opět menší zlo na scéně - typická česká vlastnost

Nemějte mi to prosím, pane autore, za zlé, ale...

Opět argumentujete menším zlem. je-li to, co se děje na magistrátě, zlo, je to zlé.

Zlý je také přístup: na čtyři roky jste nás zvolili, tak držte huby a sledujte, co budeme dělat. Při absenci jakýchkoliv kontrolních mechanizmů jsou 4 roky v našich životech věčnost. Vzpomeňme, že v roce 2006 před volbami komunisté v ČSSD a KSČM uvrhli tuto zemi do nejhoršího bordelu schválením zákonů během několika málo týdnů. Co udělají komunisté v ČSSD a současní socialisto-komunisté v ODS za ty 4 roky s Prahou?

Bůh mi je svědkem, že za největší neštěstí pro české občany považuji Václava Havla. Petra Cibulku nemusíme mít rádi, ale jeho přirovnání VH směrem k vepřovému zvířectvu (vidíte, jak ta socanská cenzura MF skvěle funguje? Mohl bych napsat: Cibulka řekla: Vašku, Ty jsi ale pr.se!, ale co když to cenzor smaže? Jako za bolševika.) bylo příkladné.

Je zlo. Proti zlu se musíme bránit. Zlo v Praze i napříč republikou a EU je velké a zlé.

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 12. 2010 12:55
Re: Opět menší zlo na scéně - typická česká vlastnost

Proti menšímu zlu brojím taky! Ale před volbami. Byl bych rád, kdyby byly zvoleny jen euroskeptické autenticky pravicové strany. Ale po volbách, kdy je vymalováno? Nikdy bych nešel demonstrovat po boku Havla a TOPky, že jim spadly hračky do kanálu.

0 0
možnosti
AD

darny

2. 12. 2010 11:58
Myslím, že je to jedno.

ODS, nebo ČSSD. Každá z těchto stran se spojí s kýmkoliv, jen aby byli u koryta. Komunisti budou vyčkávat, co zbude. Havel není přeci starej popleta.... to je pravdoláskový salonní komunista, včetně těch jeho kámošů.

Byl jste někdy na večírku, kde se sešli lidé typu Havel, Wiewegh, Holubová a spol. a třeba tzv, "podnikatelé". To možnost jsem měl mnohokrát a viděl jsem, jak připravené a rozbalené kuřivo mizelo do kapes a kabelek, jak tito salonní levičáci nacpávali své talířky až jídlo padalo na zem, měli plná ústa, že se málem udusili. Tak co od takových lidí, kteří chtějí všechno zadarmo (jako komunisti) chcete. Je fakt, že se ke svému levičáctví nikdy veřejně nepřiznají.

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 12. 2010 12:52
Re: Myslím, že je to jedno.

Věřím. Ano, Havel je salonní levičák. To ale nevylučuje, že je starý popleta. Jinak by si nevzal hérečku, která mu nedovolí ze svých miliónů si koupit aspoň boty, a tak chodí ve sněhulích z dob socialismu.

0 0
možnosti
JD

kolovrata

2. 12. 2010 8:40
Taky jsem nepražák

a nejvíc mi na tom všem vadí, že si modří ušili volby na míru a dokázali toho využít. Myslím, že značka ODS je v Praze mrtvá.

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 12. 2010 12:56
Re: Taky jsem nepražák

Já doufám, že bude mrtvá pseudopravicová TOP.

Ale nejsem volič ODS.

0 0
možnosti

Martin Šubrt

1. 12. 2010 23:16
...

Ještě nedávno bych s vámi souhlasil. Jenže na Mariánské náměstí jsem šel taky. A potkával jsem lidi, třeba i dlouholeté voliče ODS, kteří by s pravdoláskaři, ani s Kalouskem či o kom tu píšete, nikdy nechtěli nic mít. Mrzí mě, že jste stejný, jako jsou lidé jako pan Černý apod. Vždycky dát nálepku typu Klausovci apod. a hodit všechny do jednoho pytle. Ano, bylo mi divně, být najednou v té skupině lidí, kterou pohrdáte. Ale Praha dopadla na tak hluboké dno, že jsem se musel zamyslet nad tím, jestli stojí za to hrdě křičet, já nejsem pravdoláskař a s těmihle podepisovači z povolání přece nepůjdu, nebo se za sebe nestydět a svojí naštvanost dát najevo. 6 let pro město dělám, a dějou se tu zlodějny, v jejichž světle je Opencard 1% ledovce. Už teď se zas rozkrádají peníze magistrátu, neb staří radní nechtějí pustit své kancly, tak si noví, ještě než seděli v lavicích začali budovat nové. A staří radní dostali nové výbory a královské platy. Ale vám je milejší "bojovat" s ideovými nepřáteli..

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 12. 2010 8:29
Re: ...

Můžete mít pravdu (se zlodějnami). Ale to je bohužel obraz (naší) politiky obecně.

Vy si myslíte, že by Kalouskovci kradli méně?

Že by vzali vážně tu pravdu a lásku? ;-D

Nakonec v ČT předvedli někteří, jak se dá žít z veřejných peněz, když se "vystávkuje" vliv. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...