Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdání většinou klame, znáte Nečase osobně,nebo jen z médií?Předseda vlády nemůže všechno a jeho lavírování, u kterého ani neznáme detaily, může být časem účinná metoda. Ostatně s kterým předsedou vlády byla média spokojená?

2 0
možnosti
Foto

Nemám rád lidi, kteří říkají a dělají něco jiného.

1 0
možnosti
Foto

Ano, jednoho krásného dne to vyjde ;-DR^

0 0
možnosti

Nevím co Vám tak vadí na 2 důchodovém pilíři. Jednak je dobrovolný a potom normální lidé si šetří na důchod průběžně podle svého. Buď do matrace nebo do fondů v nějaké bance a nevím ještě kde a rozhodně se nenechají vodit z ručičku.

3 4
možnosti
Foto

nastavené podmínky .... to je přeci jasné. A hlavně to, že vznik toho pilíře byl Kalouskovým důvodem ke zvýšení DPH .... ačkoli je to naprostá pitomost.

7 3
možnosti
Foto

" ...Ale měl by sám sobě vysvětlit(Nečas), zda jeho niterné bigotní pravicovosti někdo pragmaticky a zcela neideologicky a cynicky nezneužívá k prosazování svých zcela materialistických zájmů..". Zneužívá! Nejvíc Kalousek. A taky gauneři z ODS vedené kmotry. On to ale ví.Pořád si myslí, že nejlépe on, sice opatrně a pomalu, bude moci stranu čistit -.vyházet zloděje ze strany.  Přestože už pár let ODS nevolím, Nečasovi držím palce...

9 2
možnosti
Foto

S Nečasem máte částečnou pravdu. Jenže on je politicky neschopný a nemá vůdčí výbavu. Když dělá ramena, je směšný, protože nakonec vždycky vyměkne. Ale nad těmi "rebely" má jistě morální převahu. O Kalouskovi ani nemluvím.

2 1
možnosti

J31o16h52n 88P37e23t53r44e40s

6. 11. 2012 15:39

V zemi,kde převládají svobodní muži by už kauza Kalousek byla dávno vyřešena..Rv.Jinak skvělý článek,smekám! A přidám malý příměr na dění v ODS:Kouč mužstva,kde se sestava hráčů už dvacet let nezměnila a toto se krčí na konci tabulky proto,že hra je silně zastaralá,slibuje fanouškům radikální změnu v systému hry.Tuto chce však mermomocí uskutečnit s původní neosvědčenou sestavou....Hráčům se to ovšem líbí,ačkoliv diváků silně ubývá...;-(

6 5
možnosti
Foto

Ano, typy hráčů zůstávají...jen za Bendu seniora přišel Benda junior ;-)

A děkuji za pochvalu R^

1 2
možnosti

prosím napište kde měl těch 41 Mld šktat

4 6
možnosti
Foto

Na provozu ministerstev, poradcích, advokátech, předražených nákupech počítačů, kopírek, programů, nábytku, na odměnách lidí jako byl Šiška nebo Nagyová, na provozu nevyužitých budov, na outsourcingu obecně, na zvýšených platbách do Brusele a hlavně na veřejných zakázkách.

11 6
možnosti

Kalousek je problém všech vlád. Je mazaný jak liška, bohužel neříkají mu Franta Šiška, jak zpívá Jarek NOhavica. Ten to má perfektně promyšlené dopředu, jak říkají šachisté, nejméně o deset tahů napřed! Šťastně rozvedený, majetek děti a manželka, je připraven na nejhorší, ale nikdy strádat nebude. Je nadlouho za vodou. Na několik generací, ale jak říká Veronika ŽIlková, umrlčí rubáš nemá kapsy ! Pro autora :R^R^R^

5 3
možnosti
Foto

Děkuji natřikrát R^

1 3
možnosti
Foto

Ahoj Dušane .... Kalouska už bysme měli obvinit z cílené likvidace národa

7 8
možnosti
Foto

Ahoj, to víš, že já bych mu advokáta nedělal ;-D

Možná se dočkáme aspoň částečné spravedlnosti...

6 8
možnosti

M93í32l61a 55Š30u41l74a

6. 11. 2012 14:23

.. neznám rozpočty jednotlivých ministerstev, takže nevím do jaké míry ty "škrty" zasáhnou jednotlivá odvětví .. ale jedno je naprosto neoddiskutovatelné, Kalousek je vyděrač všech vyděračů futrál, kam se na něj kdo hrabe .. samozřejmě, že okamřitě uvedl resorty, které lidi vnímají jako velmi důležité - školství, vědu a výzkum a dopravu .. jen zase ukázal jaký je to pamparampampampam  (budka se srdíčkem na dveřích) .. 

.. možná se někdo lekne, možná zůstane jen s otevřenou pusou, ale na profilu MK to nic nezmění .. titul nejlepšího ministra financí galaxie mu nenáleží, co mu náleží je "největší zeměškůdce" .. 

.. Nečas je jen suchý hadr, na kongresu sice vlál, ale z něj se trousil jen prach .. ten člověk snad nemá ani páteř .. o síle ani neuvažuji ..

.. a karma R^

11 4
možnosti
Foto

Okomentoval jste můj článek...půvabně ;-)

Za to Vám děkuji ještě víc než za karmu R^

1 3
možnosti

S tou dopravou to ale sedí: dopravní stavby zadávané veřejnými subjekty jsou největšími tunely veřejných rozpočtu. 

Kolik že to v Praze stál ten metr cyklostezky? Už se nepamatuji - snad 150  tisíc?

5 1
možnosti
Foto

Ano, ale i těch drobnějších tunýlků je celá řada: poradenství, právní služby, outsourcing obecně...

2 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...