Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Drtivá většina lidí se na to dívá obdobně jako já..."

Drtivá většina lidí, před několika pár set lety věřila, že je Země placatá a Slunce obíhá kolem ní. :-)

1 3
možnosti
Foto

Chápu že se klausofilům nelíbí nesporný vyjednávací úspěch Nečase. Bejvávaly časy, kdy hradní pán luskl prsty a padla vláda, která předsedala EU.

Mám sice proti současné vládě 1000 + 1 výhradu, nicméně to co na nás v minulých týdnech vystrkovalo rohy ze zákulisí bylo MNOHEM horší.

1 3
možnosti

J61i58ř67í 86H76a84n48s

8. 11. 2012 22:05

Trafiky nejen pro rebely, pane Streit, nejen pro rebely.

3 0
možnosti

Můžete nám objastnit, jak církev k majetku přišla?

3 3
možnosti

otázka patří:

Vítězslav Koranda 8259

1 0
možnosti

P35a74v52e17l 51P61e35c53h

8. 11. 2012 16:46

Sdílím vaše rozhořčení a nacházím jen málo slušných slov pro rejdy a praktiky současné vládnoucí "elity".

R^karma

8 1
možnosti

Upřímně pane Streit, očekával jste snad něco jiného?

0 0
možnosti
Foto

Očekával jsem jakoukoliv špinavost, ale přiznám se, že takový překotný drzý zvrat, takovou sprostotu a aroganci jsem si nedovedl představit. Myslím, že tohle přehnali natolik, že by se už fakt něco mělo stát...

23 1
možnosti

Obvykle s Vámi nesouhlasím. Tímto článkem jste ale udeřil hřebíček na hlavičku a máte ode mě karmu.;-)

13 0
možnosti
Foto

Když neprší, aspoň kape, dky ;-)R^

2 0
možnosti

Hm, vysoká karma svědčí o velkém souhlasu, což není divu. Jen se divím, že si tohle lidi vůbec nechají líbit, ale snad si to připomenou u voleb a ODS (ale i ostatním korupčníkům) to spočítají. Škoda, že tady si přečte jen pár tisíc lidí, zatímco do mainstreamového tisku z toho nepronikne ani čárka.

Situaci i v tomhle směru popsal velice dobře John, když zmiňoval, že hned od začátku byly VV varovány, že je dinosauři roztrhají do roka na kusy - tehdy tomu prý nevěřili a pak se už jen nestačili divit. Udělali chybu, že vůbec šli do koalice s takovými zjevnými gaunery, resp. že neodešli hned po prvém ataku na ně. I spojení s komunisty by byla menší mesaliance, než spojení s Kalouskem a ODS. Nebo aspoň mohli zůstat v opozici a podporovat vládu jen v něčem.

Jinak se divím Vašemu odporu k církevním restitucím: je to jediný majetek, co ještě není rozkraden. Církev byla vždy oporou morálky, tedy toho, co zde chybí. Aby mohla mít nějaký vliv, potřebuje mít oporu v majetku.

(pokr.)

1 10
možnosti

Své statky vždy obhospodařovala vzorně, o nějakých rozkrádačkách tam nemohla být řeč. A byla vždy důležitým oponentem státní zvůle a tzv. demokratů - těm o lidi nikdy nešlo (jsem zvědav, kdy lidem tohle dojde, že "demokracie" je jen krycím pláštíkem pro zloděje). Bylo tomu tak už za císaře pána (to ještě ale byli pořád politici jakž takž slušní), naplno to propuklo za 1. republiky (ale třeba i ve Výmarské republice, o 3. republice ve Francii nemluvě), o situaci po r. 45 škoda mluvit.

1 15
možnosti

M29í50l57a 29Š58u18l71a

8. 11. 2012 0:19

. celý den jsem dřel jak kůň, žádná odměna .. no jasně, dřel jsem doma na vlastním .. až teď jsem se dostal na chvilku ke compu a hned tohle ..

.. co na to mám napsat .. kdyby písmena řvala, tak bych řval vzteky i z diskuze .. 

.. jak dlouho si to ještě necháme líbit? .. vždyť si z nás dělají akorát (_!_) ..

.. vám karma jak fík :-)

16 1
možnosti
Foto

Hlas "koně" s duchem psa a moudrostí Člověka mě vždycky potěší ;-)R^

Fakt už taky začínám mít radikální pocity a myšlenky ;-€

7 0
možnosti

J44a59n 40H19l83e61d67í77k

7. 11. 2012 22:39

1) mylně vycházíte z předpokladu, že na vše jsou zdroje podle Paroubka,, 2) školství= nevím proč my hradíme studia 35 tisícům Slováků na vys školách, což nás stojí minim 6 miliard ročně== za to by se kousek dálnic postavil,, 3) církev.majetek představuje zcela zchátralé památky, zrušené rybníky a vykradené lesy, mzdy se platí stejně stále,, no, možná by komunisté počty kněží milerádi rychle snížili,, 4) 2.pilíř penzí by bylo žádoucí zavést jako povinný, nebezpečí vytunelování opravdu hrozí, ale pouze od levice, která už 3x vytunelovala životní úspory a pojistky čes občanů((1945,1948,1953))

2 7
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...