Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Připomíná mi to modlitbičku andělíčku strážníčku...Přes 20 let jako ministr financí, předseda vlády, předseda PS, prezident, Klaus zachraňoval tuto zem a nějak se nevedlo. Teď se k němu upínáte jako k naději?

7 4
možnosti
Foto

Tak moc moudrý asi nejste pane Mudro, vaříte to jako pejsek s kočičkou polárkový dort. Klaus, pokud by se do toho na podzim opřel, by opravdu měl šanci situaci zvrátit nebo ČSSD alespoň hodně hlasů uhryznout. Nečas s Kalouskem to samozřejmě nedokáží.

5 7
možnosti

Vy mi pane připadáte jako nekritický fotbalový fanda, který už jednou upsal duši jedinému klubu a ....... Je to vaše věc, jestliže máte svoji modlu a dožijete to (prý ve FM?) ve víře v ní. Ale jestli máte v úmyslu bombardovat nás svým omylem ve svých článcích, jak tady avizujete, budou mít brzy i vaši příznivci jen útrpný soucit.

6 5
možnosti

R^Zapomněl jste na taťku Falbra. (Che Guevaru)

5 4
možnosti

kulim oci. Vy, ktery se zde prezentuje jako drsny pravicak a vubec drson, ktery nejde pro urazku toho, kdo mu nesedi daleko, najednou knucite jako baba... Jak napsal Roman Joch, jako kremloidni baba... napada mne, zda to klausofilum neni tak nejak  dano. Ale u vas mne to fakt prekvapilo8-o

6 6
možnosti

J20i84r26i 31K25u39c66e90r64a

18. 3. 2013 11:50

vidím to jinak:

Viník: Klaus 

trest: Nečas, Kalousek.

zpřísněný trest : Sobotka, Gajdůšková

Naděje: neexistuje

6 3
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...