Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M73í25l41a 15Š44u36l71a

6. 6. 2013 20:59

.. dnes je toho na mě moc, cesta z města a do města, vlastně z domova do Ústí pod Labem a zpět s mezičasem stráveným fyzické práci, mě vygumovala mozek (určitě k velkému potěšení některých mých úhlavních diskuzopřátel), tak se na to podívám zítra s čistou hlavou a uvidíme, jestli to bude lepší, nebo už setrvalý stav ;-D .. 

.. jen bych se chtěl zeptat, je představitel sociokratury sociokreatůra? :-)

.. tak zatím karma R^

XEURv

5 2
možnosti

M20í23l24a 57Š35u61l62a

6. 6. 2013 21:00

.. no prosím, jak blbnu .. samopéro "strávených fyzickou prací" ...

1 1
možnosti

Váš článek je velké slovo do pranice. Myslím si ale, vina neleží jen v Bruselu, multikulti vyznavačích nebo sociolozích. Hlavní viníci jsou technická úroveň společnosti - např. snadnost dopravy lidí a především kapitál. V honbě za ziskem, často krátkodobým, udělá vše. Poněvadž se bílé rase už nechtějí dělat určité práce nebo po válce ("revoluci" 1989) je na chvilku boom a málo lidí, tak je kapitál ovládající politiku doveze. Z Arábie i z Ukrajiny. Jsou na kopání kanálů levnější a problém není ani tak v první generaci, jako v dalších (Turci v Německu). Nebo pros.reme války - (Francie-Alžírsko) a už se to ke galskému kohoutovi valí. Např. k nám nyní dovezeme desítky afgánských rodin, jejichž otcové nám tam "pomáhali" a po odchodu by je dlouho Taliban nenechal na živu. Jsou i jiné důvody - zdravotní, změna stylu života - užívání si, ne vychovávat kvalitní potomky.  Ve Skandinávii je na vině jakási naivita, souhlasím.

4 2
možnosti
Foto

Technický pokrok je jen nástrojem a záminkou. Společnost si dělají lidé. A docela blbě.

Naivita to je u těch, kteří na hlouposti doplácejí (či nakonec doplatí), ale vychytralost to je od těch mesiášů nových pořádků. Ještě nevědí, že i oni z toho budou mít užitek jen dočasně. Všechno se nakonec zvrtne, až míra hlouposti a licoměrnosti překročí kritickou mez.:-/

3 1
možnosti

Sila lidske spolecnosti na jednom kontinentu neni ani tak v jedne mene, spolecnych normach, jednotnych predpisech na vse, v jedne skupine, ktera ji bude vladnout a urcovat co dobre a co spatne. Jeji sila je prevsim v jeji barvitosti a mnohocetnosti, z ktere se samo prirozenou cestou vybira to lepsi, pretvari a vraci na cas zpet, aby po case ustoupilo jinemu. Vse prirozené je potlacovano chorobnou predstavou vlady nad jednotnym denim.

2 4
možnosti

Barvitost ano.  Islám NE ! Islám není kompatibilní s našimi hodnotami, ta rigidita jim neště nejmíň pár desetiletí, spíš staletí, vydrží a tudíž je ohrožením našich potomků.. A na to zadělala Eu už i tím, že do "ústavy" Eu nedala to, že stojí na základech tradičních křesťanských hodnot.

2 3
možnosti

Strašné, zatím jsem to vnímal jen jako exotiku, ale dneska jsem v Ostravě v tramvaji potkal ofačované  arafatky, jim snad ani oči nešly vidět.Jako kdybychom neměl dost problému s kumar boys.EURv;-O

4 2
možnosti
Foto

I mě by to vystrašilo. ;-)

1 1
možnosti

Důležité je, že máte nepřítele a že máte proti komu a čemu bojovat.

2 5
možnosti

My, na rozdil od ostatnich, ho rozezname. Temer pul stoleti nas rozeziral zevnitr jako

larvy kurovce. A ted na nas naleta jiny druh kurovce s larvami s modrymi vlajeckami

na zadech zeroucimi krome lyka predevsim nasi identitu.

4 4
možnosti

Kdyz Buh zacal, stvoril

zenu, muze, cernocha, belocha, indiana, araba, borovici, baobab, bambus,

mrenku, uhore, velrybu gronskou, mouchu, vazku, orla, supa, kolibrika,

slona, mys, mravence, ruzi, sedmikrasku, kapradi, dudy, harfu, klavir, pistalku .. 

A jak starl a dochazely mu sily, tak klepajici se rukou z poslednich sil stvoril

homosexuala, rymu, komara, AIDS, valku, EU a nakonec mu z ochablych rukou vypadlo do misky par drobku a vytvoril multikulturu, ktera neni kulturou, protoze ji nikdo nestvoril svym prozitkem, nebyla nicich obrazem, nicich deditstvim, nikomu nepatrila.

6 4
možnosti
Foto

Haha vtipné. Akorát nechápu, co má socialismus společného se současným stavem a režimem.

1 2
možnosti
Foto

Nikde jsem nepsal o socialismu. Přečtěte si definici, na níž jsem odkazoval. 

Jinak bych řekl, že sociokratura je dalším vývojovým stupněm diktatury, která je průnikem nejhorších stránek socialismu i kapitalismu. V čisté podobě totiž tyto protikladné ideologie reálně ani neexistují a existovat nemohou.

2 3
možnosti

Nemyslím si, že by autor měl házet všechny absolventy humanitních studií do jednoho pytle. Svět byl odjakživa jakýmsi kotlem, kde se mísily názory, zkušenosti a způsoby chování a ty životaschopnější se prosadily. Souhlasím s ním však v tom, že Evropa je na začátku procesu, který by měl vést k ochraně a rozvoji kulturního dědictví, jehož jsme správci - proti těm, kteří nám chtějí vnutit svou představu o životním štěstí jako jedině správnou. Evropa se zatím chová velmi smířlivě k úhlavním nepřátelům jejího kultruního dědictví a vyklízí velkou část intelektuálního prostoru těm, kteří ji chtějí zničit. Nedokážeme-li se těmto útokům vzepřít a svoje hodnoty uchránit, nezasloužíme si přetrvat. Budeme muset pasivně přijmout cizí hodnotovou orientaci a uvolnit prostor odhodlanějším. V tomto smyslu stojíme na začátku procesu, který má rozhodnout, zasloužíme-li si pokračovat v nebo upadnout v zapomnění. Žádná civilizace se nerozvíjí, jestliže nejsou výzvy nebo není schopna ny výzvy odpovědět. Multikultura, v níž chtějí mít navrch jen jedni, se ukázala být nešťastnou platformou soužití. Nikdo ani žádná jiná síla nemá zájem chránit civilizaci, která ztratila chuť žít.

5 3
možnosti
Foto

Já jsem nechtěl házet všechny absolventy humanitních studií do jednoho pytle. Jsou i výjimky, jež potvrzují pravidlo. Ale je fakt, že v těchto měkkých vědách se schovává spousta diletantů a tlučhubů. Nejviditelnější jsou ti z humanitních fakult (zejména té sociologické) UK, kteří jsou nejaktivističtější (viz antropologie komiksu). Všude lze ale nalézt moudré lidi i hlupáky.

Jinak proti Vašemu příspěvku nic nenamítám. Jen svým článkem chci povzbudit "chuť žít" ;-)

2 2
možnosti

Z vas vyvera spravedlivy hnev smichany s horkou italskou krvi. Jestli je vas takovych vic, mame jeste nadeji. Spanek smichany s chladnou modrou zamotany do oranzoveho turbanu poseteho modryma vlajeckama na ni proste nema.

3 3
možnosti
Foto

Jestli myslíte, že jsem posílil naději, tak Vám děkuji :-)R^

2 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...