Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dokážete si Nečase představit, jak celé dopoledne sedí v kanclu a nadává? ;-D;-D;-D;-D;-D;-D Ani ožrat se nemůže....chudák;-D:-)

0 0
možnosti
Foto

Ne, on se klepal jak ratlík. Vzpamatovávali ho až do 16.50. Možná i sanitka tajně přijela...:-)

1 0
možnosti

"nekřesťanské církevní „restituce“ na účet nás všech". Máte recht, my jsme to neukradli. To Gottwaldovi derviši. Tak proč to máme vracet, že?

0 0
možnosti

M79í45l95a 44Š54u98l33a

13. 6. 2013 13:30

.. vy to máte hodně jednoduché :-) .. vrátit, co jim patřilo je v pořádku, co se jim nemůže vrátit se musí nahradit, jinak než finančně to nejde .. také jednoduché, že? .. 

.. já v tom ale vidím jiný problém, pokud něco vracím, musím si být jistý, že to vracím skutečně majiteli .. zde mi chybí výčtový zákon a náhrada za nevratný majetek je dle některých nadhodnocena .. to já nedokáži posoudit, ale nejasnosti v tom jsou a nikdo to uspokojivě nedokázal doložit ..

4 0
možnosti

J44a39n 94R40á32ž

13. 6. 2013 12:55

Dobré je připomenutí i toho, že Nečas i Kalousek, jako praktikující katolíci, se ženili v kostele, před Bohem tak dali slib manželský a oba tento slib porušili. Jestli jsou církevní restituce "odpustkem" za tento hřích, tak se jedná o nejdražší v církevní historii, a to volá po novém Husovi,aby proti takovým odpustků kázal.

4 1
možnosti
Foto

Tak jsem to myslel R^

1 0
možnosti

M24í83l18a 40Š70u36l84a

13. 6. 2013 11:56

.. Nečas má charisma  suchého hadru, o tom žádná .. že je to pan "slušný" mohla být pravda (možná by i byla, kdyby tu nebylo té odměny), rozhodně je to člověk nerozhodný, váhavý a bez pevného postoje .. to jste popsal ve vztahu ke Kalouskovi naprosto přesně .. jeho charakterm byl znám již od dob "Sarajevského atentátu", kdy nevěděl a váhal na čí stranu se přiklonit .. po odejití Topolánka (to je ten pravý ničitel ODS) asi nebylo koho tam dosadit, nikdo to asi nechtěl 8-o .. 

.. že bylo pozatýkáno (zadrženo?) více osob, Tluchoř, Fuksa, Šnajdr a Nagyová by nasvědčovalo o nějakém špinavém kšeftu, o co by se mohlo jednat si snad pamatuje každý .. jen mi není jasné, jak do toho zapadá paní Nagyová .. tak si počkám na události příští, nyní je dělat ukvapené závěry příliš brzy .. 

.. jo jo, karma R^

9 0
možnosti
Foto

Víte, já takovým nerozhodným po..rům nevěřím, i kdyby topůvodně mysleli dobře. Oni jsou schopni zradit i sami sebe :-/

Pokud zatknou i tohoŠnajdra, bude mě to zvlášť těšit. Proč ale až tak pozdě?:

http://streit.blog.idnes.cz/c/121319/Marek-Snajdr-by-nemel-vyskakovat.html

Na tu paní soukromoukobylu, jsem taky zvědav, jak to fungovalo ;-)

A díky R^

1 0
možnosti

Pane Streite, velice hezky napsáno, k tomu není co dodat. Ale modrým fanatikům se to líbit nebude. S Nečasem jsem se několikrát setkal, když kamarád pronajímal za velmi slušný peníz jeho spolku dodávkové auto k předvolební kampani. Můžu směle prohlásit, že tak arogantního člověka (i když tenkrát ještě somral o přízeň voličů), hned tak nepotkáte.

Karma.  R^

4 0
možnosti
Foto

Děkuji za pochvalu R^

Víte, kdyby zůstal v čele ODS Klaus, možná bych ji i volil.

1 0
možnosti
Foto

Ti co nakonecza prebendy souhlasili s restitucemi a daněmi jdou do kopru. 

Ani Peakeová nakonec svůj klub nedostala... 

Velmi poučné...

5 0
možnosti

Mafie se vyřizuje účty . Nečas je z nich nejslušnější. Jinak to nevidím.:-(

1 0
možnosti
Foto

Ano, Kalousek je mnohem horší, ale vychytralejší.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...