Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hodně tendenčně zaměřený příspěvek, ale protože je to Váš blog, tak na to máte právo. Je mi Vás ale upřímně líto. Tolik zášti a zahořklosti v jedné osobě...

0 2
možnosti
Foto

Já jsem poznal u jiného svého článku, z které jste stáje (možná jen duchovně). Podle mě je to úchylka. Ale je to vaše hlava, máte na ni právo.

0 0
možnosti

J24i11r45i 40C47e79e

16. 7. 2013 13:06

Co čekáte od nejhoršího ministra zahraničí v dějinách samostatného státu, který překonal velikány typu Kamila Krofty, Viliama Širokého, Bohuslava Chňoupka, nebo Jana Kavana..

2 1
možnosti
Foto

Od něj jsem čekal vždy jen to nejhorší, hned jak ho Havel přitáhnul.

1 0
možnosti
Foto

O politiku se zajímám moc málo, vždyť je to pořád dokola, a nezbývá mi tedy nic jiného, než říkat, že je jedno, jestli tam sedí ten nebo onen. Ne tak ale v případě tohohle pána. Jakýsi pud sebezáchovy či nějaká tajemná síla mě donutila jít v únoru k volbám. Jinak nechodím, ale v únoru bych se i doplazila, jen abych zmenšila šanci tomuhle pánovi. Byly to nejemotivnější volby v mém životě. V osmnácti mi tvrdili, že jsou to ty první, ale houby, cítím, že to byly tyhlety (samé "hle" :-)). Ani volba Občanského fóra nebyla tak procítěná. Tak jsem se vymluvla ze svých citů, místo abych diskutovala věcně k tématu, promiňte Dušánku.

4 1
možnosti
Foto

Ale vždyť to bylo k věci. A nebyla to tajemná síla, leč výsledek podvědomého (a správného) vyhodnocení reality :-)R^

4 0
možnosti

Karel, jako správný šlechtic, běžel žalovat do Vídně na vzpurné Čechy a kacíře Zemana. 

Ale nějak mu uniklo, či zapomněl, že už tam nevládnou Habsburkové a monarchie zanikla.

5 1
možnosti

A tohleto má volební právo.

3 3
možnosti
Foto

Taky se divím, pokud je opravdu máte.

4 0
možnosti

.....račte prominout při vašem vzdělání - možná pomalu chápu...ale mohl byste mi vysvětlit, co že je NEPRAVDIVÉ nebo ČESKOURÁŽEJÍCÍ na větě - cituji za vešho článku: "Tuto čistě formální interpretaci ústavy už v minulosti jednou využily různé vlády, aby se dostaly k veškeré moci: v lednu 1933 v Německu a v únoru 1948 v Československu“ - konec citátu....????

3 2
možnosti
Foto

Vás jako Čecha neuráží, že Schwarzenberg v zahraničí pomlouvá vlastního prezidenta a to způsobem, že to přirovnává k Hitlerovi? 8-o

To je potom těžko něco vysvětlovat Rv

A ta věta nebyla jediná. A taky to neudělal poprvé (viz sudetská otázka).

4 0
možnosti

D12a15d15a86k 35P64e52t18r

15. 7. 2013 13:47

Nedivte se hraběti, tak to měl krásně nalajnováno a nic. Tolik úsilí a peněz to stálo a nic. Jak se smířit s myšlenkou, že hraběte zeman pokořil.

5 0
možnosti
Foto

Ano, to je motivace jeho konání, ale hlavní je rodový majetek.

2 0
možnosti

Jako kdybych slyšel nebožku soudružku Švorcovou ... :-P

5 3
možnosti
Foto

Ale kdež! Ona byla docela prostoduchá. Tohle s ní máte společné. Jen zanícení bez argumentů Rv

5 1
možnosti

D73a13v60i52d 47K33r43á30l

15. 7. 2013 12:53

schwarzenbergovi nikdy nešlo o dobré jméno ČR, nýbrž jen  a jen o to své.

5 3
možnosti

M86í47l59a 55Š49u10l26a

15. 7. 2013 12:41

.. naše holky (jak nahatý, tak ta chlupatá) na dotaz, zda by si vzaly kůrku od Schwarzenberga mi nijak neodpověděly .. tak jsem to zkusil jim ho ukázat na Internetu .. zase nic, žádná reakce .. tak nevím, ony by si asi tu kůrku vzaly, ale pochybuji, že by jim jí Karel Číro dal .. jedině snad za postoupení Sudet, ale na to zase ten gebír nemají ;-D ..

on může KS obdivovat snad jen ten, který se nezajímá o jeho činy v Českých zemích po roce 1989 .. u děvčat nějaký ten sexepíl nesázím, to by musela být skutečně vážná duševní porucha, takže si to vážně (tu oblibu u některých gerontofilních děvčat) nedokážu přebrat v hlavě .. 

.. já bych navrhl revizi restitučních nároků, možná bychom se dočkali opětovné zabavení majetku KS pro neoprávněnost nároku .. a ono by to stačilo, aspoň by KS nemusel nic předstírat a mohl by na plná ústa říci, o co mu vlastně šlo .. 

.. že to nejde? .. no, když se daly vyřešit církevní nároky zákonem o vyrovnání s nimi, proč by nešlo přezkoumat i toto .. stačilo by jen chtít (to by se Ziegler po...l ;-D) ..

.. a jako (téměř) vždy KARMA R^

8 3
možnosti

Z čeho vycházíte, že restituční majetky Schwarzenberga byly neoprávněné?

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS