Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J17a84n 34V10e60s78e79l53ý

22. 7. 2013 18:05

Naprostý souhlas, ostatně podobně to vidí Aston dnes v Neviditelném psu, cituji:

"Nečas chtěl odejít

V rozhovoru s časopisem Týden oznámil Petr Nečas, že chtěl se svou milenkou za rok odejít do politického ústraní. Je to jako kdyby kapitán Titaniku měsíc po průvalu dal interview, že je to smůla a že si po roce chtěl otevřít plovárnu. Je to člověk, který promarnil historickou příležitost. Měl podporu zásadní parlamentní většiny. Přivedl politický systém do většího debaklu, než všichni Klausové, Zemanové, Grossové a Paroubkové dohromady.

Bylo by dobré mu na závěr dát jednu dobrou radu: zmiz a mlč." Konec citace...

Je zvláštní co ho stále pohání, aby se víc a víc těmi smými špinavými prackami snažil o nějakou očistu... A to i v době, kdy se ho nikdo na nic neptá, tak má snahu mudrovat a pindat.

2 0
možnosti
Foto

No, je to zoufalec, který stále dokazuje, že na to nemá. Na to, aby dosáhl výhry, je slabý a na to, aby unesl prohru, je hloupý.

Dík za souhlas R^

2 0
možnosti
Foto

Jj, u mě to šlo tedy rychleji.

0 0
možnosti
Foto

Hups, mělo to být jako reakce na pana Stanislava Nováka ale někdy to žije vlastním rozumem a skočí si to tam kam to chce samo.;-(

0 0
možnosti

Nečas má zvláštní schopnost být zalezlý a zticha, když má mluvit a mluvit, když má zalézt a být zticha...

4 0
možnosti

....a za to všechno určitě může Péťův Kočkopes, což lze věrohodně prokázat z několika jeho předchozích, přesvědčivých "výslechů";-D ZDE Video:

http://www.youtube.com/watch?v=xsQo9Z1V8L8

1 0
možnosti

J11i11ř73í 63E57u57l89e77r

22. 7. 2013 16:19

Zdá se, že Míla Šula má dovolenou.

0 0
možnosti

Proč i tady ho pořád někteří omlouvají, litují a snaží se ho chránit?8-o 

On přeci jenom podváděl, lhal a možná i trochu kradl ze společného. Vždyť Péťa Čistý je stále roztomile vysmátý, dokonce i v očekávání před krutým výslechem.:-) Viz foto -

 http://oidnes.cz/13/072/cl6h/WLK4c7a1e__MG_7907.JPG

...a trochu někdy zvážní, když stranicky rozvášněný nakluše do TV-studia z velkého, potravinového nákupu, ruce plné síťovek a začne balamutit lidi. Našlo se mnoho těch, co mu to doslova žrali.;-DViz názorné VIDEO -

http://www.youtube.com/watch?v=ESVErqo9b6s

2 0
možnosti
Foto

Mě na tom nejvíce štve, že otevřel vrátka pro levici, která dodělá, co se Nečasovi ještě nepodařilo, protože když odpářeme to sobectví ODS+TOP09, tak se jednalo vlastně také o levici v pseudopravicovém převleku.

1 0
možnosti
Foto

souhlasim s clankem

0 0
možnosti

Není první, koho zničila ženská.

Inu kam čert nemůže, strčí babu.

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že ji docela pomohl. ;-)

A nemíní přestat :-(

0 0
možnosti

R^ Trefně popsáno! Já také den co nevycházím z údivu, kam ještě může ve svých projevech pan Nečas zajít. Ty jeho prohlášení jsou tak příšerná a hrůzná, že je až s podivem, jak mohl tento člověk být takovou dobu premiérem naší republiky. Tenhle člověk je snad největším políčkem politické kultury u nás, osobní i profesní tragéd a bezpáteřní nýmand. Nekdy mám pochybnosti, že je vůbec při smyslech. A ještě se v tom opakovaně "ňahňá". Hrůza!8-o

8 1
možnosti

Pan Nečas byl jen malou částí skládanky zvané politická scéna. Slabí politici jen těžko vzdorují  z venčí, které přináší jejich funkce do které je možná pomáhali dosadit různé zájmové subjekty. Ti méně schopní  byli vždy ,,katapultováni" do vyšších postů protože se dají lépe ovládat a jejich ješitnost jim nedovolí rozpoznat vlastní neschopnost . Jsou snadno ovladatelnými loutkami v rukou jiných. Proto se těžko prosazují  v jakékoliv straně opravdové osobnosti. Ke škodě České republiky ji neřídí opravdový politici , ale pleticháři  a ,,podrž tašky " lobbistů.

9 0
možnosti
Foto

Je na tom hodně pravdy R^

1 0
možnosti

Kdyby si p. Necas sobe a verejne priznal, ze na celou situaci nestacil a tim je jen zdrojem dalsich problemu, mohl byť se sklonenou hlavou odejit stredem. Ovsem takto je jeho pocinani vic nez nestastne. Karma pro vas.

6 0
možnosti
Foto

Dík za karmu R^

I se zbytkem souhlasím.Ale čekat se to nedalo ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...