Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když tak čtu ty vaše bláboly, tak asi budu volit Babiše.

0 0
možnosti

Pán Streit, vaše príspevky mám rád a čítam ich ako prvé, ale tentokrát ste to prestrelili. O Martinovi Stropnickom moc toho neviem, ale za spôsob, akým ho kádrujete, by sa nemuseli hanbiť ani komunisti. 

"Ten byl mj. velvyslancem ve Vatikánu a ministrem kultury v Havlově Tošovského vládě. To samo o sobě je dostačující charakteristikou. Když k tomu přidáme, že jeho syn Matěj je funkcionářem Zelených, je obrázek úplný."

Veľvyslancom, a k tomu ešte vo Vatikáne sa nemôže stať hocijaký pako. Václava Havla si vážia všade na svete, len vám Čechom nie je  a nebol dobrý. Koho by ste teda chceli?

Supermana? Či hloupého Honzu, čo múdru kráľovnú vyženil?

A tá posledná veta je typicky komunistická. Odsudzovať človeka za to, čo robí jeho syn. Pritom je len v štandardnej politickej strane zelených.

Všimol som si vašu nevraživosť až nenávisť voči všetkému, čo aspoň vzdialene zaváňa kresťanstvom a jeho hodnotami. Škoda. Ten váš ateizmus moc dobrého vo svete nedokázal. Práve naopak. Stačí sa pozrieť na 70 rokov z minulého storočia. A porovnať ho s 2.000 rokmi kresťanskej civilizácie.

2 2
možnosti
Foto

Těch 2.000 let křesťanské civilizace nebylo o nic lepších než posledních 70 let minulého století. Jen bylo méně lidí a méně účinné zbraně.

Ale když vezmeme třeba řádění katolických křižáků v pravoslavném Konstantinopolu 1204, které bylo horší než chování tehdejších muslimských vojsk, náboženské války ve středověku, hony na kacíře a čarodějnice, nedávno ještě vzájemné zabíjení katolíků s protestanty v Severním Irsku, tak se křesťanství nemá zrovna čím chlubit.

A když vezmeme křesťany G. Bushe jr. a Tonyho Blaira, kteří mají na svědomí statisíce mrtvých, tak jsou horší než Klement Gottwald s celou jeho komunistickou vládou.

1 2
možnosti
Foto

Četl jsem několik rozhovorů s Babišem a připadlo mi, že ví o čem mluví.

Když si vybavím Topolánkovu vládu, kde vládl Dalík, Nečasovu, kde vládla Nagyová s Kalouskem a oba to dopracovali k pádu svých vlád, tak mi na pravici nikdo nezbývá.

Lidovci s TOP09 jsou pro mne naprosto morálně nepřijatelní a ČSSD s Bohuslavem Sobotkou a Michalem Haškem v čele? Mám obavu, že tito dva teoretikové by kromě dalšího zadlužování, zvýšení daní a likvidaci živnostníků (parazitů) též nic dobrého nepřinesli.

O Babišovi docela vážně uvažuji, protože si myslím, že mnou jmenované strany a jejich politiky jednoznačně převyšuje. Vzhledem k tomu, že je bohatý tak, že krást nemá zapotřebí, tak zbývá pouze jeho ctižádost dobře si vést ve vládě, proto mi připadne jako schůdné řešení.

6 1
možnosti

M78í43l72a 14Š85u44l95a

15. 8. 2013 22:54

.. při vší úctě k vám, ten poslední odstavec je jak vystřižený ze slohové práce naivního voliče .. když je někdo bohatý, tak skutečně krást nepotřebuje, pokud se dostane k nějaké veřejné funkci, stačí když bude prsazovat taková pravidla (zákony), která mu zaručí další bohatnutí (viz již níže mnou zmínění Drábek, Řebíček, Fencl) .. bohatí chtějí být ještě bohatší, mesiášství v jejich pohnutkách nehledejte ..

4 3
možnosti

R^ Jasný názor. Karma. R^Jen levičák může volit takového hajzlíka.

1 3
možnosti

No dobrá,budeme tedy volit Babiše.Lepší předvolební agitaci si nemůže přát.:-)[>-]

3 1
možnosti

M33í65l70a 35Š70u23l22a

15. 8. 2013 17:00

.. Babiš, to  je ten, co z pětikoruny v kapse vybudoval mnoha miliardový komplex podniků? .. to je ten mesiáš české ekonomikly? .. to je ten mluvka, co neumí říct nic jiného, než "boj proti korupci"? .. je to ten, co se dal do holportu s jinými mesiáši Janečkem, Bernardem a Michálkem? .. je to ten samý, co si proloboval navýšení poměru přimíchávání těch biohnusů do PHL na poslední den fungování  Poslanecké sněmovny? .. ten, co si dojednával schůzku s Pecinou před hlasováním v PS a nechal se tak i vyfotit? .. tak toho prosím neznám :-P .. 

.. stát není firma, ale dá se pro firmu využít .. zářným příkladem je kuní kxicht Drábek, stavební mág Řebíček, nebo rolník Fencl .. je snad předpoklad, že Babiše toto nepostihne? .. ale jo, proto to asi také dělá .. Okamura je takový mamlásek, který si myslí, že na vše má návod, jak to dělat nejlépe .. Babiš ne, ten ví, jak to dělat nejlépe .. kontrolní otázka: pro koho nejlépe?

.. asi nebude moc chytrý (chytrost není předpokladem k podnikatelském úspěchu), staví se do čela něčeho, co takový Bakala postrkuje zezadu  .. 

.. takže mám jasno, zase mi tam vychází volba Svobodných .. stejně tu nic lepšího není .. 

.. a karma větší, než Agrofert R^

6 3
možnosti

Z40d43e60n33a 26K77o46č30í

15. 8. 2013 21:08

Z kuponové privatizace kupodivu Babiš neprofitoval. Dokonce za ním nestojí ani žádné větší skandály ohledně řízené likvidace a okrádání věřitelů. Janeček a Bernard ( Michálka vůbec neznám ) nejsou žádní gauneři, ale spíš naopak. Janeček je navíc velice slušný člověk s myslícím mozkem. 

Babiš se zaměřil na skupování podniků, které zkrachovaly a předtím je vlastnil někdo úplně jiný. Měl jasnou vizi které podniky do svého zemědělsko-potraviářského impéria chce a podle toho postupuje. Dobře víme, že na dotace byli připraveni jiní kabrňáci, kteří s požehnáním tehdejších politiků vlastnili tukový průmysl - Pitr a spol., který dostal od státu celý tukový komplex prakticky zadarmo. Tito hoši ale prohospodařili co mohli a nakonec v rozhodující moment raději uprchli do zahraničí a tak dobrovolně vyklidili Babišovi pole. Babiš byl nakonec jediným hráčem na trhu, který měl pod palcem zvládnutý výkup, skladování i zpracování a navíc tomu i rozuměl.!!;-) Není však jediným podnikatelem, který se výrobě bionafty věnuje. !!

Nejsem Babišova fanynka. Dokonce mohu prozradit, že jsme se spolu nepohodli a 13 let jsme se už neviděli. Vyčetla jsem mu už tehdy některé lidi, které zaměstnával. On mi odpověděl, že tyto lidi prostě potřebuje, protože jim po odborné stránce důvěřuje ..... Nicméně jsme se rozešli korektně a nikterak jsme si nečinili navzájem podrazy. Jako podnikatel je tvrdý, leč korektní. Jako politik by byl asi také.  Není to podrazák, ale když mu ujedou nervy, tak to byla někdy sranda ....... neuměl se kontrolovat. Pak ale po 5 minutách vychladl a dokonce se i omluvil. ;-)

1 0
možnosti
Foto

No jo, jenže problém je v tom, že když si Babiš se svými penězi zamane, tak rozjede takovou kampaň, že ho bude fakt fůra lidí volit. A mně nejvíc štve, že za to, že ho bude řada lidí volit, může právě Kalousek a spol. a to tím, co dosud předváděli... Jinak za článek karmaR^

2 2
možnosti
Foto

No, to je pravda R^

Doufám, že v případě Babiše jen částečná ;-)

0 1
možnosti

P13e89t63r 29P98á83l14k57a

15. 8. 2013 16:26

Babiš, nebabiš, ta výměna stran je super nápad!

Nějaké nové a nezkažené Věci veřejné, to je přesně to pravý, co potřebujeme jako prase drbání...

1 0
možnosti
Foto

Jestli to myslíte vážně, tak dík.

A klidně těch subjektů může být více, aby se do Sněmovny dostala i nějaká skutečná pravice.

0 2
možnosti
Foto

dobrá, budu Vám věřit.:-)

0 2
možnosti
Foto

To jste mě zaskočil, že jsem u Vás přebil (nejen) mediálního magnáta ;-)R^

0 1
možnosti

Výborně, milý Dušane. Před několika týdny jsem v diskusi k jednomu jeho blogu Babiše vyzval, ať do politiky protlačí toho člověka, který to za něj napsal - ten člověk psal česky skvěle a líbilo se mi to. K sažalenju to Babiš neudělal a cpe se k nám sám. Tak mi připadá, že vedle dua letos oslavovaných věrozvěstů z Řecka chce naše země nevěřících spasit další svatá dvojice Babiš -Tomura.

0 0
možnosti
Foto

Možná jsi teď pochválil Komárka (za češtinu) :-)

To jsme dopadli že Češi hledají spási ve slovensko-japonském tandemu. Jetě k nim chybí američan Bakala a jihoafričan Krejčíř ;-D

Tebe zdravím R^

0 3
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...