Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ach pane Streit uz zase rejete do pana Havla a pana Schwarzenberga. Nedate si pokoj a nedate.

7 12
možnosti
JN

pravda není rytí

14 6
možnosti
JR

A kdo je tedy ten lídr pravice v ČR ?

0 0
možnosti
JN

neexistuje pravice ani levice, je dobré návrhy, které povedou k blahobytu občanů ČR a ty druhé, které mají zajistit blahobyt několika mála vyvoleným

1 1
možnosti
JR

Dej si airways a volně dýchej

1 1
možnosti
SB

Už to, že někdo (v tomto případě pan Kalousek) pasuje do role jediného možného lídra pravice téměř osmdesátiletého člověka, který už na to zdravotně prostě nemá a který již ztrácí nejen tělesné, ale i duševní schopnosti, je na pováženou. Nabízejí se jen tři možnosti:

1) Pan Kalousek se mýlí a pravice má i jiné lidi schopné být vůdčími osobnostmi.

2) Pan Kalousek má pravdu, na pravici nikdo jiný není, ale v tom případě je úplná katastrofa, že i tak nízké schopnosti, jako jsou ty Schwarzenbergovi, stačí na první místo.

3) Pan Kalousek tím lídrem chce být sám, ale ví, že otevřeně je to neprůchodné, a tak si tam chce dosadit svou loutku. V tom případě je mezi dvěma mlýnskými koly. Za prvé by potřeboval trochu schopnějšího člověka, který by získal voliče, za druhé čím schopnější člověk, tím větší nebezpečí, že tu Kalouskovu loutku odmítne sehrát.

7 3
možnosti
FS

Řekl bych, že zdravotně na tom je mnohem líp než Zeman...

4 3
možnosti
DD

R^ Jako vždy, dobré počtení a pravda pravdoucí. Vítejte zpět v realitě. A že do voleb se toho ještě dočtem, těch stupidit, ze všech světových stran.:-)

6 5
možnosti
Foto

Děkuji za souhlas i uvítání (v realitě) ;-)R^

1 0
možnosti
JN

No tak samozřejmě ODS09 má svoji taktiku, nejde o lidi v ní, nýbrž o sponzoring, kterej, než, aby platil 2 drahé kampaně, převede voliče na Top09...

1 3
možnosti
Foto

To jste překonspiroval :-/

1 0
možnosti
PK

Na to že stokrát opakovaná lež se nakonec stane pravdou už přišel J.Goebbels .... A kdo o TOP neustále tvrdí že je pravice ?? No pochopitelně TOP - Kalousek, kníže a další "pravicoví giganti" z jejich čela. Neustálý tlak na zvyšování všech daní byl právě od Kalouska a to i těch majetkových jak jste zcela přesně napsal. Takže s dnešním článkem souhlas :-)R^ a pozdrav z ČB od kopra13 :-) (jestli se na mě teda ještě pamatujete) ....

7 0
možnosti
Foto

Jé, zdravím, to víte, že pamatuji. R^

Ale už jsem zapomněl, kdo, komu má skočit na pivo ;-)

2 0
možnosti
BM

Já nevím co se pořád omílá. Pravice i levice již ve skutečnost nikde neexistuje. Co však existuje a je nebezpečné je EXTRÉMNÍ levice i pravice. A to je problém.

1 0
možnosti
Foto

A pak jsou extrémní korouhvičky jako "nesmrtelný" Kalousek, co chtěl i s komunisty spolupracovat... Rv

3 0
možnosti
Foto

Hezky shrnuto a karma R^ Mě hlavně zarazilo, že Schwarzenberg dokonce sám řekl, že oni (TOP 09) nejsou žádnou pravicovou stranou. A Kalousek pak prohlásí, že jediným lídrem pravice v Česku je Schwarzenberg. Tak alespoň ve straně by se mohli domluvit a tak hloupě si neprotiřečit :-)

10 1
možnosti
Foto

Děkuji R^

Kalousek se snažil v rozhovoru ten protimluv obkecat ;-)

3 0
možnosti
PK

P49e41t80r 80K46o75l88á14ř

1. 9. 2013 16:03

Velmi dobře napsáno. Jen je škoda že zapadla informace o navrácení bitevníku Alka v rámci reklamace za úžasné letouny Casa.Super obchod dua Parkanová a HávoKalousek. Můžeme si Alku zarámovat a pověsit na WC.

5 0
možnosti
Foto

;-D;-(

Dík za připomenutí R^

Ale kdyby měl člověk vždy připomenout všechny Kalouskovy "výdobytky", nedělal by nic jiného.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...