Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak Vy si odjedete na dovolenou a nic neřeknete. Jen jsem měla trochu obavy, aby to byla opravdu jen dovolená a ne například onemocnění nebo úraz. Mám z Vašeho návratu radost, dávám karmu za nadpis (někdy se možná vrátím k přečtení) a pádím se zpožděním osedlat svého oře. Dušan je zpátky a v pohodě R^R^R^

5 1
možnosti
Foto

Prý se nemá zlodějům přes internet posílat pozvánka ;-)

Nemoci i úrazy se mi naštěstí dlouho vyhýbají. Snažím se jim to nedovolit (klepu na dřevo).

Děkuji za uvítání a ten článek dočtěte ;-)R^

0 0
možnosti
Foto

nicméně nelze Kalouskovi upřít, že rozhovor zvládnul brilantně. Jak říkal svého času David Rath, má pan Kalousek geniální zločinecký mozek R^

5 1
možnosti
RH

..a Rath se ve zločinu perfektně vyzná.. R^

5 2
možnosti
AB

Na každou svini už čeká její řezník!;-D

1 0
možnosti
Foto

Jen aby ten řezník nebyl svině :-)

1 0
možnosti
JS

Ve vztahu Havel - Schwarzenberg jsem na pochybách kdo byl mozkem a kdo poskokem.

2 0
možnosti
Foto

Kde by se vzal mozek ;-D

Říká se tomu symbióza: Jeden Lucernu a Barrandov, druhý Orlík a Becherovku, jen příkladmo. Oba přece byli úplnými altruisty.

7 1
možnosti
ZS

Kdyby Schwarzemberka klepla pepka, snad bych i svíčku zapálil

1 1
možnosti
ZB

Schwarzenberga opravdu nemusím, ale ve vašem příspěvku jste trochu ulít. Rv

3 2
možnosti
LS

Už jste tady chyběl a vaše články tuplem... karma..R^R^

8 2
možnosti
Foto

Tak to je poklona, díky za ni ;-)R^

0 0
možnosti
EP

To je totiž taková speciální, humanitární pravice. Tomu my smrtelníci nerozumíme.

5 0
možnosti
Foto

Dobrý a smutný bonmot R^

4 0
možnosti
HM

komunisté posilují i přesto, že hmotně jsme se neměli nikdy lépe“, řekl Karel Schwarzenberg a sklidil za to, dle mě, neoprávněnou kritiku...osobně dávám přednost praktickému obrazu před teoretickým a tudíž souhlasím se slovy pana Schwarzenberga a jeho výrok upravuji na: "Máme se tak dobře, že zapomínáme, jak jsme se měli blbě".

takto nenápadně započala destrukce demokracie před Únorem 1948, kdy komunisté se postupně začali stranicky zmocňovat všech institucí.

vládnutí levice je velké riziko a do budoucna  vážné riziko pro naši životní úroveň a veřejné finance jako očekávané dramatické stárnutí populace.

4 6
možnosti
ZB

TOP 09 není pravice, natož konzervativní. Schwarzenberga vyobrazili před volbami prezidentskými jako punkáče. Tedy člověka, který je sám sebou. To ale nemůže být pravda, protože spáče vodí loutkoherec Kalousek na špagátu už roky. TOP 09 zvyšovala drasticky daně a přihrála obrovský majetek církvím. To nemá s pravicovostí společného opravdu nic.

6 3
možnosti
ZB

Pěkné a pravdivé. Karma. R^

5 2
možnosti
Foto

Díky za pochvalu R^

0 0
možnosti
BM

Měl jste ještě zůstat na dovolené anebo raději nečíst noviny. Aspoň by Vás to nenutilo psát pořád stejné negativní články vůči panu Schwarzenbergovi. Už mne skutečně nudí neustálé výpadu proti panu Kalouskovi. Zkrátka skončil a hotovo. A co nás čeká za vlády ČSSD, SPOZ a KSČM..... ;-€

5 8
možnosti
Foto

A kdo tu hrozící levicovou katastrofu přivodil? 8-o Kalousek, Drábek, Schwarzenberg, Nečas... Rv

Teď jde o to, aby se při té katarzi Kalousek falešně nevydával za pravici, kterou zdiskreditval!!

8 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...