Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J51i84ř93í 98E63u17l81e55r

3. 9. 2013 10:23

Nemám nic proti panu M. Šulovi, jen mi připomíná jednohomého bývalého spolupracovníka, již zemřelého. Byl, mezi jiným, skalním fandou cimrmanovcůa byť silně zdravotně hendikepován, nevynechal jediné jejich představení vokruhu 100 km od svého bydliště. Pravidelně sedával v první řadě uprostřed asvé místo zaujímal již půl hodiny před začátkem, i když měl v kapse lístek i"místenku" (kamarádi stejně kulturně postižení). Jeho tvář začalazářit s úvodním poklesem osvětlení sálu a bujarý smích i široký úsměv doprovázenýsouhlasným pokyvováním hlavy ho neopustil až do konce. Divím se jen, že jeho lícnísvaly nepostihla křeč. Pozoruhodné bylo, že tato "řeč těla" (jak jenyní módní říkat) ho neopouštěla i během řady hluchých míst představení - třebapři nekonečně dlouhých zpěvech ansámblu apod. Nemám nic proti cimrmanovskémuhumoru a rád si jejich hry opakovaně pouštím ze záznamů, ale při každéoznamovací větě bez špetky vtipu radostně neřičím. Někdy si dokonce říkám,jestli jsem divný já, autoři nebo jejich nekritičtí zbožňovatelé. Tolik mé déjàvu, kterému jsem se neubránil při čtení pravidelných oslavných příspěvkůvýše zmiňovaného pana MŠ. Doufám, že se neurazil a pan Streit se bude i nadáletěšit z jeho téměř bezvýhradné podpory a záplavy karem.

1 0
možnosti

M29í45l89a 12Š85u82l85a

3. 9. 2013 10:37

.. když proti mně nic nemáte, proč mě neustále řešíte? .. a ne, nevadí mi to, pište si své sociologickopsychologické nálezy dál, když vás to baví .. mě zase baví dávat Dušanovi karmu (tedy, když zrovinka nepíše o škodlivosti víry, potažmo náboženství ;-D) .. 

.. a jelikož vím, že jste slušný člověk, tak vám jen napíši, že jinému bych napsal "kousněte se do p...ele" (nic ve zlém, vám bych to vážně nenapsal :-)) ..

0 0
možnosti

J40i80ř66í 18E50u35l78e33r

2. 9. 2013 11:41

Teď se trochu vrátím v čase, dovolte tedy mírnou reminiscenci na koncert skupiny Deep Purple a následnou diskusi. Podařilo se mi získat řadu jejich skladeb a i když jsem vyrostl v dobách, kdy o nějakém hard rocku nebylo ani potuchy, musím konstatovat, že že jsou výborní. Mnoho skladeb je ovšem na můj hudební vkus a opotřebovanou nervovou soustavou přece jen  hodně velký nářez, zejména přečasté šestnáctinkové tatatatatatatata a extatické a animální falsetové ječení frontmana. Nicméně je dost těch, které si rád poslechnu opakovaně, zejména ty pomalejší. Oceňuji také jejich technickou a instrumentální virtuositu. Je vidět (lépe řečeno slyšet), že mají vskutku široký záběr. Pokusím se pohlédnout po skladbách, kdy hráli se symfonickým orchestrem. Prý takové jsou. Tolik tedy Já a DP.

0 0
možnosti
Foto

To jsem rád, že jste (snažíte se být) objektivní. Na jiný vkus má každý samosebou právo. Ale kvalita je nezpochybnitelná.

S Londýnským symfonickým orchestrem natočili několik LP; přečtěte si:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Concerto_for_Group_and_Orchestra

Podruhé v roce 1999:

http://en.wikipedia.org/wiki/In_Concert_with_the_London_Symphony_Orchestra

Ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=AtAKqjaXJwE

0 0
možnosti

M73í19l18a 86Š34u58l62a

2. 9. 2013 7:54

.. tak včera jsem měl internetové volno, ani jsem to železo nezapnul (balzám na duši ;-D) .. tak tedy vítejte zpět ve velkokafrárně, honosně nazvané blog :-) ..

.. při každém orálním výlevu MK si vzpomenu na nejkrásnější knihu Rudyarda Kiplinga, Kniha džunglí .. tedy ne že by naše politická reprezentace měla něco společného s džunglí té knihy, tam byl řád a pořádek a ze zlosyny se tam vypořádali velmi rychle .. mně to připomělo situaci, kdy Mauglí byl unesen opicemi .. všechny mu tam opakovali "jsme chytré, jsme nejlepší, bla bla bla, musí to být pravda, všechny to říkáme" .. 

.. Kalousek se asi řídí rčením "jsem chytrý, jsem krásný, jsem moudrý, sám jsem na to přišel" .. Karel Číro Spáč zase zaperlil výrokem " TOP 09 není pravicová strana, ale konzervativní" .. no, čert aby se v tom vyznal, jen asi řekl to, co Kalousek celou dobu tajil, že TOP 09 není pravicovou stranou (což ten, kdo má mozek ví už dávno) .. 

.. někdo by mohl napsat "stačilo napsat, že je nemáte rád" .. Kalousek je obvzlášť odpudivá osoba a Schwarzenberg už mele z posledního (a někdy ani neví co), k těm není potřeba cítit nenávist, těmi může člověk jen hluboce pohrdat .. 

.. Vám Dušane karma a ještě jednou vítejte R^

4 2
možnosti
Foto

Dík, taky jsem rád, že Vás vidím. R^

Kvůli lidem jako Vy mě baví psát :-)

A rád si vždy přečtu Vaše komentáře. Nesouhlasím opravdu málokdy a často nemám ani co dodat.

Ani teď tomu není jinak (což je eufemismus pro to, že mám po dovolené méně času) ;-)

R^!!

0 0
možnosti
Foto

Článek jsem přečetla a souhlasím, je to pravda. Nesouhlasím s diskutérkou, která píše, že každý má svoji pravdu. Ženy podléhají citům na úkor rozumu více než muži (proto jim také nefandím v politice). Přeberu něco z matematiky: Každý výrok má svoji pravdivostní hodnotu. Buď kladnou (je to pravda), nebo zápornou (není to pravda). Pokud Kalousek takto mluvil, tak říkal nepravdu. Něco jiného než výroky jsou potom domněnky (hypotézy). Ty žádnou pravdivostní hodnotu nemají, poněvadž jsou to jen domněnky, všichni je nemají stejné. Když například paní diskutérka Hangebrauk řekne, že se jí líbí Schwarzenberg, a já řeknu, že se mi nelíbí Schwarzenberg, pak to nic nevypovídá o tom, jaký Schwarzenberg doopravdy je. Obě se asi shodneme například na tom, že Schwarzenberg občas usne, protože je to pravda, která se dá těžko popřít. Pokud ale diskutérka nebo Kalousek řeknou, že Schwarzenberg nebo topka jsou pravicoví, pak říkají zjevně nepravdu, protože pravicové hodnoty jsou definovány zcela jinak, než jak zmínění předvádějí. A Vy máte pravdu, pokud říkáte, že Kalousek řekl nepravdu. A můžeme pokračovat donekonečna, ale nechci unavovat. Přeji pohodový den.

5 0
možnosti
Foto

Dobře jste to napsala :-)R^

0 0
možnosti
Foto

dobrý den...byl jste na dovolená, která se jistě vdařila...já na ni za chvíli odjíždím...z těchto pohledů je celkem fuk, kdo le lídr čehokoliv a kohokoliv...:-)

0 0
možnosti
Foto

Tak hezkou dovolenou R^

Až se vrátíte, uvidíte, že mnohé věci Vám fuk nebudou ;-D

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer... Co dodat, podle mého názoru jste nenapsal nic,co by nebyla pravda,takže karma :)

4 1
možnosti
Foto

Těší mě, děkuji R^

1 0
možnosti

ÚSVIT okamura.blog.idnes.cz

1 1
možnosti
Foto

To je reklama, nebo co? 8-o

1 0
možnosti

Nejvyšší čas tu zazobanou partičku

Kalousek, Schwarzenberg, Drábek a Gazdík vymazat z řad poslanecké sněmovny.

Normálním lidem už došlo, že jim jde pouze o koryta a prachy. To co předvedli není ani k smíchu, pouze k breku!R^

5 5
možnosti

P15e94t26r 88K10o36l68á59ř

1. 9. 2013 21:30

Ještě jedna malá a neškodná poznámečka. Člověk který chce být pravicový lídr v práci nespí, neboť je pracovitý a svou práci vykonává na plný výkon a snaží se být maximálně zodpovědný. Naproti tomu levičácká lůza v práci šidí, kam je postavíš tam je najdeš a sotva si sednou na zadek hned usnou.:-)

4 1
možnosti

Vy tomu, čo píšete, skutočne aj veríte?

4 1
možnosti

Schwarzenber může být opravdu maskot pravice ne její lídr Rv

4 3
možnosti
Foto

Schwarzenberg nemůže být ani maskotem pravice. S tou nemá nic společného.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...